10-10-31

Godkväll! Nu ligger jag i soffan & kollar på film. Kate sover & har gjort det en stund faktiskt. Ikväll fick hon sig ett riktigt härligt bad. Hon är så underbart söt! Det uppskattades kan jag lova:) Så snart är det väl sovdags för mig med. Är rätt trött faktiskt.

Vi var ju somsagt i stadsparken innan. Kate fick gunga, jag tog massa kort på henne men bara det att jag gjorde det med min kamera & usb sladden till den är borta så jag kan inte överföra bilderna. Ska köpa en ny snart:) Gunga var roligt, men oj så trött hon var min lilla groda. Sedan gick vi & matade änderna. Det var med roligt, när jag slängde massa rån till änderna så fick ju såklart Kate lite med;) Efter vi varit i stadsparken så åkte vi ner till stan. Vi åt grekist. Mumma!:) Efter det körde vi min bror till stationen. Sedan åkte jag & mamma till A6, jag köpte en så söt body till Kate!:) Nu ska jag forsätta prata med Klara i telefon. Puss & godnatt!



10-10-31.                                 ...

img_6807 (MMS)

10-10-31.                                                    I bilen på väg till Stadsparken:) det ska bli mysigt! Kate somnade såfort hon hamnade i bilstolen. Så himla fint väder idag, man blir ju alldeles lycklig! Hörs sen:) pussss!


10-10-31

Dagens insperation.
Romatiskt vs hårt.


blus
www.net-a-porter.com
jeans
www.topshop.com
sko
www.monkiworld.com
kappa
www.monkiworld.com
hatt
www.hm.se
väska
www.farfetch.com


10-10-31

Igår blev det en bloggfri dag! Jag bara mös med min bebbe & mamma. I fredags var det inte så mycket tid till att blogga heller. Jag var på stan som jag skrev tror jag. Senare kl 21 så blev det bio. Saw 3D. Ingen film jag rekomenderar till er. Den var absolut inte värd 125 kr. 3Dn gjorde nästan ingen skillnad alls. Nej, av mig & Emma fick den 2 av 5 i betyg. Inte så bra, eller hur?

Idag är min storebror här hemma & hälsar på oss. Träffar ju inte honom varje dag längre & han älskar att träffa Kate med. Så det är roligt! Vi ska åka till stadsparken på en liten tripp. Kate ska få gunga & så ska vi kolla på ankorna:) Det blir mysigt!

Nu är jag riktigt efter med dagens insperation så ska fixa det nu! LOVAR:) Hoppas ni får en bra dag. Det ska vi iallafall ha. Skriver lite senare:) PUSSAR


10-10-29

Efter vi varit på stan igår så åkte jag & Kate hem. Kom hem ganska sent så jag gav lillan sin lasange & efter det på med pjamas & välling på det. Sedan somnade hon i min famn, det är nog det mysigaste som finns när dom somnar så. Jag var ganska trött jag med så jag la mig hyfsat tidigt. Så nog med det:) Det var en rolig dag igår iallafall:D

Med mig hem fick jag ett par nya tights från Ginatricot, hatar att lägga pengar på det men jaja. En ny blus från Monki & en pjamas till Kate från hm:)

Nu snart ska jag ner till stan för att träffa Klara en stund. Tänkte ta med Kate till lekparken med en stund:)
Nu måste jag fixa mig lite. Jag är SÅ trött idag! Hoppas ni har det bra. Slänger in en dagens insperation senare:) PUSS











Blus från www.monkiworld.se
Pjamas från www.hm.se
Leggings från www.ginatricot.se


10-10-28.                               Si...

img_6807 (MMS)

10-10-28.                               Sitter på donken med kate, Malin & klara:)


10-10-28

Nu så har jag matat min lillla gris med frukost. Blev lite macka med smör på & jordgubs youghurt med lite extra grädde i. Med min fis ska vi lägga i lite extra fett för det kan hon väl behöva:) Ingen frukost för mig än, väntar nog med det lite. Är aldrig hungrig på morgonen. Ska klä på Kate nu & sedan ska jag hoppa in i duschen. Vi åker & möter upp Klara vi hennes skola. Ska äta där med henne:) Blir spännande & se om många kommer att kolla konstigt. Är van vid sådant nu. Det är likamånga som säger att Kate är söt så det väger upp varann:) Mins när jag var inne i kafeterian på Klaras skola när jag var gravid, oj oj oj vilka blickar haha! Var även någon som ville känna på magen:) Gulligt! Efter vi varit där ska vi till Monki, YÄY! Får se om något följer med mig hem:) Nej, nu måste jag fixa lite. Ska ju snart åka! Puss!


10-10-27. ...

10-10-27. Gett kate nattflaskan med välling & löst lite emil i lönneberga för henne. Nu nanar hon så sött igen. Jämte mig inatt<3


10-10-27

"Aldrig ska jag sluta älska dig, du är allt jag har & allt jag ber om."
Kate, min lilla groda. Om jag inte hade dig i mitt liv. Vad skulle jag göra då? Du får mig att skratta så mycket & jag bara älskar dig. Du är med sanna ord mitt liv! Den 16 mars 2010 kommer jag aldrig glömma. Efter det har mitt liv fått en helt ny mening. Den meningen är du. Tror jag ska krypa ner i sängen nu. Lägger nog dig bredvid mig inatt för jag vill gosa. Hör nu att du börjar gny, bäst att gå & trösta<3
Godnatt.








10-10-27

Dagens insperation.
Jag MÅSTE inskaffa en cape.
Där med basta!


Top/klänning från www.weekday.se
Strumpbyxa från www.goodhoodstore.com
Cape från www.net-a-porter.com
Väska från www.ssense.com
Sko från www.solestruck.com


10-10-27

Efter kistsänkningen så skilldes alla åt. Våran gamla lärare kom fram till mig, Amanda & Klara. Hon sa något i stil med " Va fint att ni är här." Då brast det ännu en gång för mig. Sedan kom David fram & kramade oss. Han är så underbar David. I den kyrkan som begravningen var hade jag inte varit i sedan vid slutade 9an. Då var allt så bra & alla var så lyckliga. Robin var en av dom. Om man visste att knappt 3 år senare skulle nästan alla samlas igen för att gå på Robin begravning så skulle jag göra så mycket annorlunda.

Efter den overkliga timmen som var i habo kyrka så körde mamma in mig & Klara igen. Jag följde med Klara hem. Var barnfri igår efter som Kate var hos Henrik. Klara tog en dusch & sedan gick vi ut på stan. Vi åt lite lunch & pratade en massa. Sedan åkte vi ner till stan för jag skulle kolla på en overall till Kate. Det hittade vi:) Köpte även en rosa body med spets krage på hm´s rea för 30 kr. Den var till 12 månader men det spelar ju ingen roll. Köpte även en mössa & ett set med tröja & byxa. Jag vill köpa ALLT! Det finns så otroligt mycket! Jag blir galen. Jag är ju inte rikast i stan, tyvärr. Det blev ett läppstift till mig på Make up store & plåster som man tar bort pormaskar med i pannan,hakan & näsan från Nivea.

Idag har jag inte gjort något direkt. Klara kom hit, vi är ju bundisar nu;) Vi lagade mat & knäppade oss. Hon är så mysig:) Ni ska se Kate, det är otroligt! Hon vill upp & gå HELA tiden. Hon kommer nog vara igång med att vandra omkring här snart. Vad tror ni?

Imorgon så öppnar monki här i jönköping. Jag & Klara, (en anna klara denna gången haha) ska på besök där:D Det blir jävligt roligt faktiskt! Så det är vad som står för dörren imorgon. Då ska Kate inviga sin nya overall & mössa:) Nu ska jag fixa en dagens insperation. Blev ju ingen igår. Hoppas ni alla mår bra. Puss & Kram från mig & en sovade Kate<3












Overall från www.lindex.se
Mössa från www.hm.se
Kates klädset, tröja & byxa är från www.lindex.se
Läppstift från www.makeupstore.se
Bilder på Nivea clear up stripes gick inte att lägga upp här. Finns att köpa på h&m


10-10-27

Nu äntigen ska jag blogga lite granna. Igår var det är underbart vacker dag. Vädret var hur vackert som helst. Klarblå himmel, kallt i luften, alla röda, gula & oranga löv som låg på marken. Går knapt att beskriva. Igår var Robins begravning. Det var en sådan fin dag, men så sorlig. Det var många som var där för att säga adjö & för att stödja Robins fina familj. Ingen kan nog förstå hur tungt det måste vara för dom. Det är tungt för alla oss andra med. För oss som var hans nära vänner för ett par år sedan, för hans nära vänner han hade nu, för släkt & alla andra. Alla är ledsna. Det är tungt för alla men mina tankar går till hans familj. Det var så hårt att se alla så ledsna. Jag var med ledsen, har knapt kunnat gråta, men igår kunde jag. Allt var så fint, men det gör ont i hjärtat. Att det var Robin som låg i kistan som var där framme. Det är otroligt. Så overkligt. Fast jag har varit på begravnigen, minnesstund i kapellet & minnesstunden i kyrkan. Fast jag varit där & sett honom, så är allt så overkligt. Lilla fina Robin. Jag tänker på dig, jag har haft så roligt med dig & jag är så glad att jag fick ha dig i mitt liv i dom åren. Du förgyllde många dagar. Haha, jag kan verkligen skratta åt allt som vi gjort när jag tänker tillbaka. I kyrkan så skrattade jag lite, konstigt nog. Jag kan inte låta bli att skratta när jag tänker på dig. Nu gråter man med. Men det är skönt att kunna skratta. Som jag önskar att vi kunde uppleva skoldagarna igen. Hjälp vad jag vill skratta med dig, ha roligt med dig, pussa dig, busa med dig! Alltså jag skulle kunna ge mycket för att få en dag med dig & det lilla gänget vi var förut. du iJag är så glad att du var en av mina bästa vänner under dom åren. Du var så galen din lilla fjant. Du var så söt. Jag skulle gärna säga det till dig en sista gång, men jag vet att du inte kan höra det nu. Skriver det iallafall. Jag hoppas på att få säga det ansikte mot ansikte en annan dag. Nu blir det lite jobbigt igen. Man glömmer lixom bort det på något konstigt vis. Det poppar ju såklart upp hela tiden med, men man stänger av på något konstigt sätt. Klassträffarna kommer inte att vara som dom skulle vara nu när du inte kommer att vara med. Det är bara att gilla läget, men jag vet att vi kommer prata om dig Robin. När vi är äldre & har gått vidare i våra liv så kommer vi fortfarande minnas dig. Vi kommer att leva lite extra för dig, älska varandra lite extra för dig. Bara så du vet, jag älskar dig. Låter så klyschigt att säga så för jag hade antagligen inte sagt det till dig om läget inte var som det var. Jag säger det iallafall för jag älskar dig. Du var en av mina bästa vänner i en av de bästa tidpunkterna i mitt liv. Det kommer fler, men du har varit med i mitt liv i många år & jag kommer inte glömma det. Nu rinner det en liten tår. Jag kan inte tro på att det är sant. Det är så otroligt jobbigt. Jag ska inte klaga. Sov gott lilla fina Robin (ska inte säga Robin André för jag vet att du hatade det;) haha), så ses vi! Jag tycker om dig trotts allt. <3



Kinky man, du var en ljuspunkt i mångas liv.
Hoppas innerligt att vi får uppleva livets goda dagar igen.
Jag hoppas, mer än du kan ana.


10-10-27

Förlåt för dålig uppdatering! Klara är här, skriver senare. Puss:)



Jag, Phille & Klara i 6an:)


10-10-25

Baby insperation.
Detta vill jag ha till min lilla böna!





Alla plagg är från www.hm.com


10-10-25

Dessa jackor är underbara!
Kan ni gissa vem jag vill köpa dom till?
Kate såklart! Det är barnjackor.
Så underbart fina.




Alla jackor är från www.zara.com


10-10-25

Hårbandet in action.
Black and white!


10-10-25

Nu är vi hemma! Vi har hunnit med en hel del idag. Jag & Kate tog bussen ner till stan för att träffa Klara. Jag ville gå till lekparken med Kate. Vi har ju en lekpark precis bredvid oss där vi bor men där finns ingen bebis gunga. Så där kan Kate inte gunga tyvärr. Nu åkte vi till stan & där jag går i skolan så finns det en stor nybyggd lekpark. Där fanns det bebis gungor så självklart gungade vi bebben lite!:) Det var jag, Klara, Mattias & Hannes. Mattias är Klaras pojkvän & Hannes är deras kompis. Efter det så gick jag, Kate & Klara hem till Klara & mös en stund. Blev inte så länge för mamma slutade jobbet & hämtade upp oss för vi skulle handla lite på det nya City Gross. Det var absolut inget speciellt enligt mig. Det var stort men inte särskillt billigt. Men man måste ju pröva såklrt;) Jag köpte massa burkar mat till Kate. Lasangen blev det, ENDAST lasangen. Vet att den faller damen i smaken så jag orkar inte slösa massa pengar mer på att slänga massa burkar mat. Testade även en ny variant idag. Mellanmål. Det var päron, banan & youghurt i en burk. Det tyckte hon om! Så köpte hem några burkar av det med. Så nu är det uppladdat för några dagar famöver:) Köpte även ett pannband till lillan. Rosa med röda hjärtan på, så sjukt söt! Skulle ta kort men det blev inte så bra, ska visa imorgon. Blev även en liten leksak till Kate & min favorit inpackning till mig!

Hoppas ni haft en bra dag idag & att ni inte fryst för mycket. Sjukt kallt ute! Man blir galen. Jag gillar hösten när man får ta på sig lite mer kläder men inte när det blir så kallt att man huttrar hela jävla tiden. Jaja, inget jag kan göra något åt. Nu ska jag äta min clementin & kolla lite mer på tv. Pussar!







10-10-25

Lite insperation i dagens fina höstväder!
Skulle mer än gärna bära detta idag.
Får se vad jag kan rota ut ur min garderob idag:)




Byxa från www.cheapmonday.com
Top från www.cheapmonday.com
Mössa från www.monkiworld.com
Sko från www.drmartens.com
Väst från www.net-a-porter.com



10-10-25

Sovit gott? Jag har fått sova rättså bra inatt:) Ska inte klaga på min lilla unge för hon är så duktig så:)

Somsagt så hände det inte så mycket igår men hann inte blogga så mycket. Vi var hemma, mammas kompis kom över för att dom skulle boka sin resa till New York. Orättvist, JA! Jag vill med åka till staden som aldrig sover:)
Dom bokade resan såklart & så ät vi lite våfflor. Efter det så åkte jag & Kate till Henke. Sen var kvällen slut. Det är sjukt hur fort dagarna rinner iväg! Men men, det bara är så:)

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Vi får väl ha en mysdag:) Ska ta en tripp ner & handla lite med. Kate har fått något fnatt så hon inte vill äta riktig mat just nu. Hon äter lite, men sen är det stop! Jag vet att hon skulle äta mer om hon fick tex lasangen som jag köper så jag får väl fixa ett lager med den:) Det är såklart den dyraste. Ekologisk med, min bebis är ju inte dum! Fast enligt mig är det den som smakar bäst.

 Nu ska jag fixa lite frukost till damen & mig. Hörs lite senare:) Pussar!




10-10-24. ...

10-10-24. Nu har vi varit hos papi Henke:) vi gjorde ingenting direkt. Kollade på bonde söker fru, tredje gången för mig! Jaja, lika roligt varje gång! Nu har jag lagt kate & tänkte sova själv. Har inte bloggar överdrivet mycket idag men blir mer imorgon:) hoppas ni haft en bra helg allihoppa! Denna veckan som kommer får vi se vad som händer. På tisdag är det begravning för Robin. Det blir en tuff dag. Men sådant man måste ta sig igenom vissa studer i livet, tyvärr. Hoppas ni sover gott inatt så hörs vi imorgon:) puss på er fina!


10-10-24

Lite insperation.
Ringar kan lätt muntra upp en halvgrå outfit!


Top/klänning från www.hm.com
Strumpbyxor från www.topshop.com
Dr Martens från www.topshop.com
Chanel från www.asos.com
Övre ring från www.hm.com
Mellersta ringen www.topshop.com
Nedre ringen från www.cocoo.se


10-10-24. ...

10-10-24. Har precis fått kate att somna. Nu ska jag mysa lite & snart blir det våfflor:)


10-10-24

Hinner inte blogga just nu, kommer mer senare:) Blir bara ett litet hej från mig & mitt hjärta just nu. PUSS<3









10-10-23

Jag tröttnar aldrig på denna. Texten är så underbar! Har lyssnat på denna enda sedan den var en liten bebis. Börjar ju bli en gammal goding nu. Lyssna & njut!

(Whistle)
If I told you things I did before
Told you how I used to be
Would you go along with someone like me?

If you knew my story word for word
Had all of my history
Would you go along with someone like me?

I did before and had my share
It didn't lead nowhere
I would go along with someone like you

It doesn't matter what you did
Who you were hanging with
We could stick around and see this night through

And we don't care about the young folks
Talking about the young style
And we don't care about the old folks
Talking about the old style too
And we don't care about our own folks
Talking about our own style
All we care about is talking
Talking only me and you

Usually when things has gone this far
People tend to disappear
No one would surprise me unless you do

I can tell there's something going on
Hours seem to disappear
Everyone is leaving
I'm still with you

It doesn't matter what we do
Where we are going to
We can stick around
And see this night through

And we don't care about the young folks
Talking about the young style
And we don't care about the old folks
Talking about the old style too
And we don't care about our own folks
Talking about our own style
All we care about is talking
Talking only me and you

Talking only me and you
(Whistle)



10-10-23

Dagens insperation.
Ser i stort sätt ut såhär ikväll, skönt!



T-shirt från www.hm.com
Harembyxa från www.calypsostbarth.com
Skor från www.hm.com
Mössa från www.youheshe.com


10-10-23

Nu har jag städat lite, tänkte fortsätta med det när Kate somnat. Har en hel del kvar alltså. Tänkte mysa framför tvn med Kate nu. En till slappdag. Imorgon ska vi till Henke. Blir väl en slapp dag det med egentligen haha. Vad har ni hittat på idag?

Nu ska jag hälla upp lite julmust i mitt glas & ta fam lite päronpure till lillan. Hoppas att det går någon bra film ikväll annars tänkte jag dra till med sex and the city boxen:) Mysigt va?

Ska först slänga in en dagens insperation. Har inte varit särskillt snygg idag men man kan ju alltid kolla på alla godbitar man skulle vilja ha på sig. Fick en kommentar om att jag ska skriva vart alla plagg kommer ifrån. Ska försöka med det men gör mina kollage på en sida & där så tar jag bara vad jag tycker är snyggt. En del är vintage & svin dyrt men ändå. Jag ska försöka skriva upp det:) Hoppas ni får en mysig kväll. Hinner nog trycka in ett inlägg lite senare. Pussar från mig & mitt troll!


10-10-23

Sovit gott? Jag har sovit helt okej. Just nu sitter jag framför tvn & datorn. På tv är det The City som gäller & i datorn är det såklart bloggen & facebook. Kate är förbannad just nu, tror hon är trött. Ska försöka få henne att sova en stund snart. Idag fick hon lite ägg, rån & välling till frukost. Det föll damen rätt bra i smaken. Jag bad mamma ta henne lite imorse för jag var så trött & för att jag kännde mig förkyld. Känner mig fortfarande lite krasslig men inte sjuk. Det blir nog bättre när jag kommit igår lite:) Idag så ska mitt rum städas! Det är sanna ord. Jag MÅSTE få ordning där nu. Vet verkligen hur jag vill ha det. Sådär jätte mysigt med romantisk stil. Så vill jag ha det när jag flyttar hemifrån. Ser fram emot det fast ändå inte. Inte ha sin trygghet bredvid sig nästan hela tiden, mamma. Jag menar, jag klarar mig bra nu men mamma finns alltid där ändå. Jag är en bra mamma det vet jag, men jag är nog lite mammig ibland jag med antar jag.

Nu ska jag tvätta ansiktet & göra lite sköna rutiner för snart ska jag anfalla rummet. Shit, det här blir inte lätt. Hoppas ni slipper städa era rum. Fast ioförsig är det bajsväder ute idag så jag kan likaväl spedera denna dagen med att vara duktig! Hörs senare:) Pussar & kramar



10-10-22

Det blev en hemmakväll med mamma & Kate:) Jag är SÅ hungrig. Vi ska äta bakad potatis & olika röror:) Vet ni vad vi ska dricka till? JULMUST! Det som är så himla smaskigt! Efter det så har jag en påse godis som väntar. Har redan ätit en hel del utav den för att jag är så hungrig! Kate har precis ätit ett rån med smör på & nästan en hel burk mango pure:) Fått smaka lite godis av mig med men däremot ingen kattmat;)

Ullared går i repris nu. Jag kan bara skratta åt Pontiak, han är för söt! Hans musik ger sådanna minnen tillbaka till när jag gick första året på gymnasiet. " Ur vägen folkeeeet." Så jävla skön! Nä, nu ska jag käka! Hörs nog senare:) Måste ju kolla idol med såklart! Puss sålänge!


10-10-22

Dagens insperation.
Antar att det blir fest för en hel del så gjorde en party outfit som jag skulle velat se ut om jag skulle göra stan osäker ikväll. Så blir inte fallet men det gör mig absolut ingenting:)




10-10-22

Idag har jag verkligen inte gjort något. Kate har krypit runt & käkat kattmat. JAPP, ni såg rätt. Idag la hon tassarna på torrfodret. Såg att hon hade torrfoder i handen & blev helt hysterisk för det är ju så hårt så jag tänker att hon kan sätta i halsen. Det gick bra, jag fick ut det. Tror hon tror att hon ska äta kattmat. Kate heter ju trots allt nästan som en Katt, sant? Jaja, hon tyckte väl det var gott så nu har hon testat det. Lär bli fler gånger. Skrev som status på facebook & frågade om någon kunde gissa vad jag hittat i Kates mun. Fick lite olika gissningar. Allt fråm bajs till en smutsig strumpa haha!

Nu har jag planerat en myskväll med Klara troligtvis. Kate sover änsålänge men förhoppningsvis så kommer Klara hit & umgås med oss:) Idol & godis, värsta festen alltså!

Nu ska jag fixa en dagens insperation outfit & sedan plocka in lite i diskmaskinen:) Hörs sen, PUSS


10-10-22

Nu ska jag fixa lunch. Kate får köttgryta & jag ska käka fiskbullar! Frågan är om lillan inte vill nana först.. Hon verkar vara ruskigt trött. Vi får se, först nu blöja. Senare blir det en prommenad!:)

10-10-22

Lite insperation.
Snygga dubbelringar från www.cocoo.se .


10-10-22

Sovit gott? Inatt har jag sovit gott faktiskt. Slapp vända & vrida mig hela tiden;) En sak som jag älskar med min iphone är att man kan lyssna på alla karlavagnen avsnitt i den. Det är sjukt fint det! Inatt lyssnade jag på när dom tog upp ämnet sömnbrist, sjukt hur vissa har problem med det! Glad att jag slipper:) Kate sov med bra, vaknade såklart några gånger men det är ju bara att gilla läget. Hon vaknade tidigare än mig med men jag får ligga & dra mig som tur är;)

Just nu sitter hon & kollar på barnpogram. Nyss var det något om några tecknade grisar. Inte för kul men hon gillar det & det är huvudsaken. Nu var det om någon unge på dagis. ÅH, det är inte så länge kvar tills jag börjar skolan & baby börjar på dagis. Får redan lite ont i magen när jag tänker på att jag ska lämna bort henne varje dag. Fast det går nog fint men jobbigt ändå.

Idag har jag inte en aning om vad vi ska hitta på. Vi får se, ska iallafall handla med mamma, det vet jag:) Nu ska jag fixa lite fruskost till min lilla dam & sedan ska jag nog dra på mig en ansiktsmask.  SKÖNT!:) Vi hörs lite senare, Puss puss!




Kate med sin rosa Fjällräven Konken som hon fick av mormor.
Kommer nog väl till pass när hon börjar på dagis:)


10-10-21

Vet att det är 22a oktober nu men skriver som om det fortfarande är 21a fast på kvällen dock. Kate sover nu. Insvept i rosa filten så gosig! Vi var hos John innan. Det var trevligt. Kollade lite på tv & bara pratade. Innan idag var jag ju somsagt med Klara. Vi mös med, hon hjälpte mig med bloggen & vi lagade lite mat. Tack Klara, så snällt verkligen:) Nu vet jag vem jag ska vända mig till i nödlägen;) Så nu ska jag försöka hoppa i säng jag med. Hoppas på bättre sömn inatt. Har inte varit uttröttad idag för jag har en snäll bebbe som låter mig sova längre än dom alldra flesta föräldrar så jag har haft tur med mitt lilla troll:)! Hoppas ni sover gott inatt & att ni haft en bra dag. Pussar från mig & den sovade Kate:)


10-10-21

Dagens insperation


10-10-21

Nu så är bloggen fixad, enkel & fin! Jag är nöjd & det är huvudsaken:) Min snälla fina Klara som hjälpt mig. Somsagt, hon är ju smart & kan alla koder haha. Ska fixa en dagens insperation med. Orkar inte blogga så mycket idag. En smaskig nyhet, Paow har varit otrogen. Super rolig läsning:) Fint! bloggarna ger en guldkant på vardagen. Som jag & Alexandra pratade om igår, man gillar inte brudarna som skriver bloggarna, men man måste bara läsa dom ändå. Det är något knasigt med det där. Nu fixar jag en dagens insperation & sedan ska jag klä på mig & Kate för vi ska iväg till en kompis. Hörs senare (förmodligen) Puss!



10-10-21

Nu är bloggen fixad! Tack vare Klara! SÅ glad:D



10-10-21

Godmorgon:)! Sovit gott? Det har verkligen inte jag. Ni vet när man ligger sådär & snurrar runt hela tiden. Man är trött men bara kan inte somna! Jag vet inte var det beror på. Man får ingen ro. Höll på sådär till kl 4 sisådär. Då tog jag mina kuddar & la dom där jag har fötterna & vände på mig så jag låg med huvudet där fötterna ska vara. DÅ somnade jag. Konstigt, ja. Men det funkade iallafall. Så idag är jag trött. Väntar på att Klara ska komma förbi mig en stund, det blir mysigt:) Idag vaknade jag av att jag såg lilla Kate stå upp i sängen. Hon är galen. Hon kommer gå snart, jag är säker på det! Ska säga till så fort det blir mer tendens till steg & inte kryp;) Nu måste jag ta på mig något innan Klara kommer. Hon ska hjälpa mig med bloggdesign, hon är smart den bruden så hon är säkert grym! Skriver senare. Pussar!



10-10-21

Grattis till kändisparet Beyoncé & Jay-Z som ska bli föräldrar:) Hoppas att allt går bra för dom!


10-10-20

Nu sover Kate efter många om & men. Alltså jag är stensäker på att hon snart börjar att gå. Hon ställer sig upp nu om hon har något att hålla i. Tex i soffan, hon håller sig i ryggstödet & så ställer hon sig. Det är så galet att en liten unge kan utveckals så mycket på så lite tid! Herregud säger jag bara. Min lilla groda börjar att bli stor! Det går så fort! För fort. Jag vill att hon ska vara en liten bebis hela livet. Okej, Kate är rätt liten för sin ålder men det gör mig absolut ingenting för uppenbarligen är hon väldigt smart & snabb i utvecklingen. Klart, hon är ju min dotter så man kan ju inte vänta sig annat;) Jag är stolt över att få vara hennes mamma.

Jag sitter & kollar runt på nätet nu. På massa olika sidor med skor, kläder, smink, smycken & väskor. Underbart! Man får lite panik för man vill verkligen ha allting men icke sa nicke:) Det är roligt för att man hittar olika sidor där det finns likadana skor tex som det skiljer flera hundralappar på i priser! Det är galet! Hittade tex mina nya mockaklackar ca 300 kr billigare än vad jag gav för dom. Det sved lite, kan inte lämna tillbaka dom för jag har redan användt dom ute (har tillochmed på mig dom just nu). Sedan hittade jag ett par grymt snygga kilklackar som kostade runt 1600 kr. Kollade in en annan sida där det fanns en kopia om man kan kalla det så, nästan lika snygg för 600. Skillnad? JA! Då tycker jag absolut det är värt att ha kopian som är nästintill lika snygg som orginalet om skillnaden i priset är så stort! Otroligt! Vad tycker ni? Är orginalet eller kopian snyggast?

 Jag hittar massa snygga skor som jag vill klicka hem men nej det blir ingen shoping på länge nu:) Hittade dock en väska som jag letat efter. Blir så galen. Får cravings, seriösa sådanna när jag ser denna. Men den är lite för dyr plus att jag nyligen köpt en svart väska med nitar på, inte alls likadan men i samma stuk. Så tyvärr, den får inte flytta in hos mig. Men kolla kan man alltid göra:)


sko från www.vivistyle.se för 599:-


Sko från www.nelly.se för 1669:-




Väska från www.vivistyle.se för 599:-


10-10-20

Lite insperation.
Den här outfiten vill jag bära imorgon!


10-10-20

Nu har vi tagit en powernap på ca 2 timmar. Sjukt skönt & det behövdes nog. Därefter matade jag lilla med köttfärsås & spaghetti & lite päron puree till efterrätt. Det satt fint i magen det där! Nu ska jag med få lite mat i magen. Mamma har köpt kyckling & ris så det ska jag smaska på ikväll. Oj, nu busar Kate, måste rusa! Pussar!


10-10-20

Nu har Alexandra varit här ett litet tag. Super mysigt! Synd att hon var tvugen att åka hem bara. Vi pratade en massa, hon busade med Kate & så åt vi lite mat. Nu ska jag fixa lite mat å knodden här hemma & byta hennes blöja. Vilket tråkigt väder det är här alltså. Hoppas INTE det kommer någon jävla snö. Då blir det inte roligt. Nu måste jag kila igen. Skriver om ett litet tag, tror både att Kate & jag behöver sova en liten stund. Pussar & kramar!






10-10-20

Lite insperation.


10-10-20

Godmorgon alla fina! Nu sitter jag här igen & tänkte skriva lite. Kate har fått gröt med päron pure till furkost, mumma tyckte hon. Nu ligger hon bredvid mig & sover insvept i en rosa filt. Så gossig är hon, man hör bara snuttljuden från nappen hon tuttar på. Jag måste duscha snart, är så fruktansvärt äcklig. Mitt hår är inte att leka med alltså. Kammade ut det innan, jag som är så håröm. Okej, det var inte värre än att föda barn. Jämför ALLT med det nu. Jaja, nu är håret iallafall utrett & redo för en fet hårinpackning! Alexandra kommer hit senare. Det ska bli mysigt. Inte särskillt fint väder ute så jag tror faktiskt att jag kommer vara inne hela dagen om inte något oväntat skulle hända haha. Vi får se. Somsagt så måste rummet röjas upp. Fy fan. Någon som har bra städ tips? Tacksamt tar jag emot tips för effektiv städning;) Nej, nu måste jag ta tag i denna dagen med. Ska göra en dagens insperation nu med innan jag hoppar in i duschen. Undra vad jag ska ha på mig idag. Kate har jag satt på en body med bullar på. Sockersöt, som hela hon är! Skiver lite senare. Pussar & Kramar


10-10-20

Ikväll gråter jag lite. Kollar på gamla bilder & minns hur roligt vi hade tillsammans din crazy kinky knäppis. Tänk att det snart gått tre år sedan vi slutade 9an. Stod där på flaket. Fyfan va roligt vi hade Robin. Om jag hade den minsta lilla aning om hur det skulle bli några år senare hade jag gjort så mycket annorlunda. Jag vet att jag varit på minnesstunderna men det svåra för mig är bara att förstå att dom verkligen är för dig! Jag är nog helt knäpp som knappt kan förstå det än. Shit, jag skulle kunna ge mycket för att få ha roligt med dig igen. Hoppas du sover gott. Tänker på dig så mycket ♥



                                         Aldrig, aldrig händer det att jag glömmer dig. Aldrig.

10-10-20

Lite insperation såhär på nattkvisten eller väldigt tidig morgon!
Övre raden är från h&m.
Nedre raden är från monki.


10-10-19

Nu har jag både hunnit med att åka ner till esplanaden & byta Kates overall, det fanns inga andra fina så jag tog pengarna istället & får köpa någon annan på något annat ställe snart till pluttan!:) Har även varit hemma hos en annan vän. Ätit lite mumma & kollat på film. Skönt det. Nu ska jag börja att ta tag i mitt SJUKA rum. Lyssnar på kent & pratar med min älsklings David. Han är så fin & jag är så glad som har honom. Nu ska jag städa lite. Måste ta något att dricka först. Önska mig lycka till med städningen för det behövs! Pussar


På bilden ser ni hur underbart mitt hår är.
En enda stor tova, lovely:)<3


10-10-19

Nu ska jag vi ner till stan. Kan man ens kalla det stan? Jaja, vi ska dit nu iallafall:) Puss på er!







10-10-19

Dagens insperation
Läder är hett!


10-10-19

Hejsan alla glada! Just nu ligger jag i soffan med Kate & Klara. Vi har bara varit äckliga idag fettat oss. Kollar just nu på top model. Igår när jag kom hem orkade jag inte skriva något tyvärr. Jag fick med mig skorna hem iallafall:D UNDERBART! Jag glömde ju såklart kvittot hemma till Kates overall så jag kunde inte byta den. Ska göra det idag istället här hemma i huskvarna. Klara ska byta ett par byxor. Kul att det vi kommer samtidigt och ska klaga;) Jag ska fixa en dagens insperation med. Skriver senare:) Puss & Kram!





10-10-18. Nu är ja...

10-10-18. Nu är jag på stan med Benne & Linnea. Kate ligger i vagnen & sover. Jag & Benne åt på claras. Mös & pratade. Nu är vi mc Donald , fast jag äter inte haha;) Jag har köpt mina vackra skor! Nu blir det INGEN mer shopping på länge! Hoppas ni har det bra i det kalla höstvädret. Skriver lite senare, puss & kram:)


10-10-18.

10-10-18.


10-10-18

Dagens insperation


10-10-18: Svar på kommentarer

Svar på kommentar:
Anonym om 10-10-14:
vart kommer "Why not" tröjan ifrån :)

- Kolla den här länken, vet tyvärr inte om man kan beställa från sverige. Men tröjan kommer från denna sida iallafall:)
http://www.metroparkusa.com/fashion/women/united-rockers/item/12360/Why-Not-Crop-Tee/tees


Svar på kommentar:
Johanna om 10-10-16:
Vem är pappan?

- Kates pappa heter Henrik & är i 20 års åldern. Väljer att inte skriva mer om honom här så du får nöja dig med bara namnet:)

 


10-10-17

Dom här skorna måste jag ha. Dom kallar på mig!

http://www.scorett.se/Woman/Stövletter/1021622


10-10-17

Det är ju så att man kan inte hjälpa vem man tycker om.
Även om det nu skulle vara den bästa eller den sämsta. 
Det gör lite ont i hjärtat.



10-10-16

Dagens insperation.


10-10-16

Hej alla glada! Hur mår ni idag? Jag & Kate mår fint:) Idag är min lilla gris hela 7 månader, helt otroligt hur fort tiden går! Det är galet när man tänker tillbaka. Känns som det var igår jag låg på bb med minigrisen. Aldrig trode jag när jag plussade att jag skulle bli så lycklig av denna lilla filur som jag åstakommit, aldrig. De sanna orden är att, ett liv utan Kate, hade inte varit ett liv. Hon är i full gång med att krypa & slå sig. Så duktig är hon. Men nu är hon ju precis överallt! Man blir så nojjig, gör inte så, gör inte si! Gå inte dit, gör inte det, nej nej nej nej! AKTA HUVUDET KATE! Nej, Kate ajja bajja. Hon är en riktigt buse. Allt som är här hemma är livsfarligt känns det som. Hon har redan hunnit att dra ner dukar med prydnassaker på & ljus. Så idag har mamma tagit bort dukarna på borden. Lilla Kate har verkligen ändrat tillvaron på bara en dag typ. Häromdagen var det inte alls såhär haha. Men samtidigt är det kul. Nu fastar jag bara över hur det blir när hon börjar att vandra omkring här hemma. Vi var ute på en liten prommenad innan. Vi har en lekpark här bredivd våra lägenheter så jag tänkte ta en liten tripp dit & se ifall dom hade en bebis gunga, men icke sa Nicke. Det hade dom tyvärr inte så Kate får vänta lite med att gunga själv. Hon är nog lite liten men hade tänkt att bara pröva att sätta henne i gungan & se hur hon reagerade. Så blev det inte. Så istället gick vi en liten runda. Gick & kollade på skolan här bredvid oss, dom har även en förskola där & jag hoppas på att Kate får en plats där när jag börjar skolan. Kollade hur det såg ut & det såg fint ut! Det ser ut att vara hyffsat nybyggt. Jag fick sådanna minnen när jag gick där & tänkte på när jag började skolan. Det är ändå inte speciellt länge sedan. Kate ska ju inte börja skolan men dagis. Hjälp va tiden går fort! Nu sitter jag här & tänkte göra ett litet inlägg medans Jacob leker med Kate. Jacob är min bror & han är här för att hälsa på oss idag. Det gillar Kate:) Hon har krypt runt som en stolle men nu gosar dom i soffan:)

Jag måste ta en dusch snart & bestämma vad jag ska ha på mig inför kvällen. Kvällen ska spenderas med min fina prutt Ida! Vi ska gå på bio ikväll. Vi ska se Buried. Handlar om någon som blir levande begravd. Vi vill se någon riktig läskig men denna var en thriller så det får duga;) Vi får se vad vi hittar på innan men någon kommer vi nog på. Kanske skaffa en blogg till Ida. Det ska jag föreslå. HIHIHI. Så ikväll blir jag barnfi för Kate ska vara hos sin pappa. Det blir mysigt:) Så nu blir det en dusch, skönt då kan Jacob ha Kate lite;) Sedan ska vi äta god köttgryta som mamma håller på att laga nu. Mumms:) Slänger in en dagens insperation strax med. Ha det så bra sålänge. Puss & Kram !



10-10-15

Lite snygga heels


10-10-15

Riktigt snyggt för höstläpparna.


10-10-15

Kan man annat än att älska henne?
Hon har blivit super duktig på att krypa min lilla gris!<3







10-10-15

Dagens insperation
Allt är från H&M


10-10-15

Hejsan. Det ser ut som att det blir ca 1 skrivet inlägg här per dag. Kanske ska hålla mig till det & alltid skriva ett på kvällen kanske. Fasgt det skulle bli jobbigt det med. Jag har inte tid att skriva idag heller. Ska skriva om vad som hände igår med, bara en vanlig dag men det här är ju trotts allt en blogg?! Nu är planerna att min lilla utsövda bebis ska få krubb, sen ska jag städa, sen kommer mamma & jacob, min bror. Sedan kommer Ida! Ska bli så mysigt:) Ska slänga in en dagens insperation med:) Hoppas ni har det bra, puss!



10-10-14

Lite insperation


10-10-14

Okej, blev sjukt dålig uppdatering igår med. Jag blev lite piggare igår så jag tog med Kate till öppna förskolan. Det var riktigt roligt denna gången faktiskt. Oj hjälp vad Kate får spring i benen när dom spelar på gitarren & när alla sjunger. Hon satt i mitt knä & sprattlade som en liten sprattelgubbe, min fina baby. Nu har lillan ätit en hel flaska med välling efter en hel del gråt, så nu har hon slocknat & ligger & sover på mig. Det finns nog inget mysigare än detta. Tyvärr måste jag duscha innan vi ska iväg så jag måste lägga kate i sängen. Vi ska ner på stan & äta lite med Paulina & Isabelle. Det blir mysigt, Kate kommer få ruskigt mycket uppmärksamhet haha:) Men det är hon värd, min skrutt.

Jag fick hem min ring igår, jag lovar att det var den snyggaste ring jag skådat. Så den ska få pryda mitt finger idag.

Jag ska nu mummsa i mig en clementin & göra mig iordning. Skriver lite senare. Puss







10-10-13

Lite insperation.
Enkelt, bekvämt & ruskigt snyggt !


10-10-13

Blev inget bloggande igår typ, hade inte tid. Vi träffade Ida igår. gick lite på stan. Jag fick med mig en svart långkjol hem från JC & ett par skinntights från Ginatricot. Vet inte om dom är snygga eller fula typ. Men dom fick komma hem till mig iallafall. Sedan när vi kom hem så hade jag inte tid med att blogga.

Idag så vaknade jag med världens huvudvärk, skit tråkigt. Jag skulle träffat Alexandra men fick säga att jag inte orkade. Det börjar bli lite bättre så ska se om jag kan ta med Kate till öppna förskolan idag iallafall. Det är inte så lång tid & roligt för henne att få träffa andra små bebisar lite. Kan passa på att handla lite blöjor när vi ändå är där. Shit va tråkig jag låter idag, men jag är så seg.

Kate är på golvet & på henne är det full rulle. Igår sov hon nästan ingenting alls! Högst 1,5 timma. PÅ HELA DAGEN! Från klockan 8 till kl 23 typ. Helt sjukt. Trodde att hon skulle vara helt slut men nej, pigg bebbe är det va jag har.

Vad ska ni hitta på idag? Nu ska jag kolla lite på Kate när hon busar runt på golvet. PUSS


                                                            Kjolen på bilden kommer från Ellos.


10-10-12

Förresten så beställde jag ringen igår:) Den kommer passa perfekt här hemma hos moiii!

10-10-12

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Fick ju mysa hela natten med en härlig bebis, som däremot vaknar tidigt & busar runt i sängen, drar en i håret & lite sådant men äh, det funkar!;)

Har precis försökt få i Kate lite macka & mjölk. Gick ju sådär, hon var nog inte så hungrig. Äter några bitar av mackan & sedan vill hon inte ha mer. Prövade att ge mackan till henne så hon kunde hålla i den själv. Lite mer poppis, men nu ser hon ju ut som hon gör haha. Får väl plocka upp lite kladdiga brödbitar här nu & torka av busen.

Snart ska vi ner till stan för att träffa Ida idag, det blir mysigt. Jag saknar henne! Plikten kallar, (Kate låter som en siren när hon inte är nöjd) så nu måste jag byta lite blöjor & ta en dusch. Vi hörs senare. Det ser ut som att vara en härlig dag idag med. PUSS!





10-10-11.                                 ...

img_6807 (MMS)

10-10-11.                                          Nu är det läggdags för mig & grodan. Eftersom lillan kissade ner sängen så tillbringar vi andra natten bredvid varann i samma säng. Det är så mysigt. Kate har precis somnat & jag har berättat om Robin för henne. Tror hon tyckte om det. Så nu ska jag med försöka sova, imorgon är en ny dag med nya äventyr! Sov gott alla. Pussar & kramar från mig and My bebbe


10-10-11

Jag vill bli rödhårig, men jag vågar inte göra något med mitt hår. Jag vill förändra mig så sjukt mycket men nej, det enda jag tänker på är att "blond är så svårt att bli igen". Det är sant. Plus att det är dyrt. Fan. Jag blev så sugen nu verkligen.




10-10-11

Nu sitter jag i soffan med en sovandes Kate i min famn. Jag bara älskar henne. Det enda hon gör är att skratta. Hon gråter lite hit & gnäller lite dit, men såfort jag ler mot henne så får man världens största leende, utan tänder dessutom. Då blir precis hela jag lycklig. Samtidigt som man ibland känner sig dum för att man inte alltid orkar när hon gnäller, men när hon lyser upp sådär mot mig så skulle jag kunna göra precis vad som hellst. Min Kate, hon är så vacker. Den gladaste bebben i världen! Nu ligger hon här så trött & varm. Det är det finaste man kan tänka sig. Vacka lilla unge!

Som ni såg i inlägget under så har jag suttit med bloggdesignen hela dagen typ (!!!) Jag orkade inte mer så gick & gjorde lite annat, typ kolla på tv haha! Men iallafall bloggdesign är inte min grej. Usch, men så glad man blir när det är fint i bloggen. Blir så mycket roligare att skriva. Jag fick hjälp istället, jag frågade om hjälp & fick hjälp. Som tur var! Så snällt:) Det är inte klart än, men det ser redan bättre ut. Enkelt & bra. Men headerm är lite för långt åt sidan men jag tror Michaela skulle fixa lite mer med det någon drag framöver. Blev verkligen glad att hon ville hjälpa mig, tack!:) Ni kan läsa hennes blogg här : http://michaeladesiree.blogg.se/

Jag sitter & kollar runt på kläder & smycken på nätet & man blir ju inte lite sugen. Det är helt otroligt! Men man har ju däremot inte råd med precis allt man vill ha, tyvärr. Hittade en ring som jag funderar på att beställa. Riktigt fin tycker jag. Jag vill ha en lång ring & det är precis vad denna är. Hittade även massa vackra ringar som lätt piggar upp en svart outfit, som jag nästan alltid har tråkigt nog. Hoppas ni haft en bra kväll & kommer mysa mer ikväll. Jag har ont i huvudet & nacken av alla blogg grejer jag hållt på med idag. Ska nog knapra i mig en alvedon. Puss sålänge


Ringen som förmodligen kommer att bli min!




Fina färgklickar, detdär.


10-10-11

Bloggen renoveras & eftersom jag är så oerhört kass på sånt här trotts alla guider så misslyckas jag HELA tiden.
Nu måste jag fixa lite mat. Får väl fortsätta knepa & knåpa med detta senare. PUSS




Bild på när Kate sprattlade runt i magen:)


10-10-11

Lite insperation i det fina höstvädret.



10-10-11

Hej på er! Sitter lite här vid datorn & pratar med Ida, min bästis. Hon är så fin. Kate kollar på barnpogram, fast hon är inte så glad just nu. Ska nog ta & göra lite välling så hon kan sova en stund snart. Igår var en sorlig dag men samtidigt fin & rolig. Jag träffade Amanda, Klara, Marielle & David för att äta lite innan vi åkte ut till habo för en minnesstund för Robin. Vi hade det jätte mysigt, pratade massa gamla minnen från skolan. Det är helt otroligt hur fort tiden går. Alla gamla vännen, man har ju inte samma vänner som man hade innan. Men en hel del av mina gamla vänner har jag kvar & det är jag så glad för. Man vet aldrig vad som kan hända eller med vem. Man tar livet så självklart hela tiden. Det är så otroligt dumt. Jag ska sluta ta allt för givet, för allt kommer inte alltid att finnas där. Det är jobbigt att ens tänka på den tanken men det är sant. Idag är det så himla fint ute. Jag vill hitta på något. Ut & gå i det fina vädret, men inte själv. Jag har ju såklart Kate men hon somnar ju alltid haha. Jag vill ut, umgås med folk!

Såg när jag kollade aftonbladet innan att tre kvinnor blivit överfallna igår i örebro, på ETT dygn. Det är helt sjukt. Nu varnar polisen kvinnor att gå ute sjävla på kvällen. Okej, det är bra att dom varnar men hur sjukr är det inte att man som kvinna inte ska kunna gå ute typ kl 23 på kvällen utan att vara rädd för att bli överfallen eller våldtagen. Jag är själv så rädd varje gång jag går ute själv när det är mörkt. Bara när jag ska ställa in barnvagnen i förrådet där nere i källaren så skydnar jag mig & sedan går jag utevägen för jag är så himla rädd & då är det inte ens sent! Det är så otroligt.

Nu ska jag fixa käk åt min lilla flicka som sitter i sin stol. Hoppas ni har det bra. PUSS





10-10-10

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit hyffsat bra, vaknat ett antal gånger men det är ju vardag för mig:) Har precis fått i mig en mummsigt frukost, äggröra med fetaost & stekt bacon till det. Smaskigt! Vaknade imorse & kollade på Kate. Såg då att ungen lyckats att f¨å av sig sin blöja. Hon brukar försöka ta bort den för hon ser väl figurerna som är där på antar jag. Denna gången hade hon lyckats var nog den lyckligaste bebben i världen för hon hade kissat en massa. Skönt för Kate, men inte för mami! Men sånt man får ta:)

Väldigt fint väder det är idag. Underbart vackert ute men idag är inte den roligaste dagen. Men sådannan dagar finns med tyvärr. Vad ska ni hitta på idag? Nu ska jag sega lite till med min galna bebis som far runt överallt. Hörs om en stund. PUSS


10-10-10

Idag är det tionde i tionde i tionde. COOLT VA? Jag sitter med Amanda & Marielle. Vi har kollat på film men det har vi inte gjort & ätit godis men det har vi gjort & vi har även druckit cola. (det har vi faktiskt gjort). Nu ska brudarna hem & jag ska sova. Vi hörs imorgon. PUSS från oss TRE!!!!








10-10-09

Har ni ätit middag & försökt mig på en ny blogg design, men det gick åt skogen. Haha, vilken tur att jag sparade min gamla design så det slipper se hemskt ut! Snart kommer Amanda & Marri. Det blev ingen David ikväll men vi har pratat en stund i telefon. Du är så fin David! Vad gör ni ikväll? Jag saknar Kate, ska nog messa & fråga vad dom gör:) Kanske skriver senare annars så hörs vi imorgon. Puss på er!


Bild på Kate från idag. Käka på kamerasnöret är aldrig fel!


10-10-09

Nu sitter jag här igen. Har hjälpt mamma med att lägga in bilder från hennes kamera till datorn. Oj vad jag är otecknisk, det sinnes sjukt! Det gick bra tillslut. Är ju bara van vid min kamera. Satte oss sedan för lite mys på balkongen. Nu när Kate är hos sin pappa kan man koppla bort lite, men jag saknar henne redan fast hon bara varit borta i några timmar. Mamma fikade lite & jag tog någon ciggarett. Så härligt i det fina vädret! 

Får se vart vi ska vara ikväll men jag längtar verkligen tills jag får krama om mina fina vänner. Dom är så otroligt bra & jag är lycklig som har dom i mitt liv. Säger det varje dag nu men jag menar det verkligen från botten av mitt hjärta. Kate, Kate ska vi bara inte tala om. Vad hade jag varit utan henne? Det vågar jag inte ens tänka på. Hon är det finaste jag har. Min ögonsten som gör mitt liv värt att leva. Att en liten unge kan betyda så otroligt mycket som hon gör, det trodde jag aldrig!

Tänkte att jag skulle göra om min blogg design lite, men är så fruktansvärt dålig på allt som har med dom dära koderna hit & koderna dit att göra. Någon som kan? Designen gör så mycket, tycker jag då. Den jag har ju är så tråkig & ful. Ska kolla runt lite nu & se om man kan försöka fixa fram någon ny design. Vi hörs snart igen:) Puss


10-10-09

Hejsanhoppsan! Lördag nu då, även fast det var det igår när jag skrev så skriver jag att det är lördagmorgon igen:) Vad hittar ni på? Här hemma har jag faktiskt fått sova till runt halv 10. Kate var dock vaken innan mig men hon underhåller sig själv & snurrar runt i sin säng. Hon börjar ju gnälla lite sen & då får man pallra sig upp även fast jag skulle vilja sova ut typ till klockan ett. Men vava, det går ju inte en en bebis :) Då får man gå upp & fixa frukost! Idag fick bebben i sig youghurt & lite macka med mjukost på. Hon ville inte ha så mycket så nu sitter hon i sin stol & käkar på fjärkontrollen istället. Idag ska jag städa på mitt rum (BEHÖVLIGT), sedan ska jag spendera kvällen med fina människor. Amanda, David & Klara. Kommer antagligen prata massa minnen & bara mysa & vara glada över att vi har varann. Man har verkligen ändrat tankesätt sedan Robin gick bort. Att det verkligen ska behöva en människas liv, som man stod nära för ett tag sedan för att man ska ändra tankesätt. Det är sjukt. Men det tackar vi Robin för, det enda possitiva av denhär händelsen. För annars är det skit. Så ikväll blir det mys då somsagt. Henrik ska ha Kate idag. Kommer & hämtar henne senare ieftermiddag så då kan jag städa ostört haha. Så vi får vara lite barnfira ikväll med, men det blir nog inte hela kvällen. Men det gör absolut ingenting, Kate är min lilla bebis & hon hänger med mig precis överallt! Så är det:) Nu ska jag proppa i mig lite frukost med så hörs vi senare. PUSS


10-10-09

Nu är det lördag..morgon? Ska iallafall gå & lägga mig. Har haft en bra dag idag:) Träffat fina tjejer i skolan, spenderade dagen med Amanda & lite senare kikade marri förbi, som körde vilse haha! Måste bara säga att jag är så förbannad. Så nu är du blockerad & raderad överallt. Så skönt att slippa detta tjaffs. Töntigt fjatnigt tjafs som jag absolut INTE har tid med:) Behöver inte slösa mer tid, känner att jag är färdig nu så klappat & klart:) Vi hörs imorgon fina folket. Puss från mig


10-10-08

Hej igen. Har nästan helt tappat lusten till att blogga men idag får det bli ett inlägg. Det har hänt en hel del sedan jag bloggade sist. En kompis, eller ja vi var väldigt nära vänner när vi gick i skolan tillsammans från 6an till 9an har gått bort. Robin hette han. Det är så konstigt & så overkligt så jag har fortfarande inte förstått det. Tänker inte skriva mer om det för det känner jag inte att jag vill just nu.

Jag ska iväg till skolan, missade såklart bussen så får ta den som går om en liten stund. Ska träffa Amanda där & så ska vi gå till minnesrummet för Robin. Dom har ett litet rum där man kan tända ljus osv. Han gick på samma skola som mig så i bygghuset, där han gick har dom ordnat det. Efter det ska jag prata med lärare om hur jag ska göra med svenskan som jag missade i 1an. Sen ska jag & Amanda bara umgås med varandra. Det behövs nu. Det kommer komma roligare inlägg, det lovar jag men just nu så blev det ett litet snabbt:) Kom precis på att Kate snart blir 7 månader. Som tiden går. Den går för fort. Nu ska jag göra lite välling till min skrutt sen så får jag väcka henne ur hennes skönhetssömn & dra med henne till stan. Puss på er alla<3


Amanda, Tobias, Robin, Jag & Henrik <3


RSS 2.0