10-12-23

Måste bara säga en liten sak.....
KATE TOG SINA FÖRSTA TVÅ STEG IKVÄLL!
Det är helt otroligt!
Min älskling, du är den duktigaste bebben på jorden
& jag älskar dig av hela mitt hjärta!
PUSS<3



10-12-20

Det har varit en hel del nu på sistone så har ingen direkt lust att blogga. Hoppas det blir snart igen, om ett par dagar. Kramar

10-12-15

Denna primer från Make Up Store fick följa med mig hem igår. Den kostar 385 kr.
Här får ni en beskrivning från M.U.S hemsida.

PRIME & PROTECT
Är en frisk och mjölkig solskyddslotion som enkelt absorberas av huden, kvar dröjer sig en silkig skyddsyta. Filtren och solskyddet har valts ut för att på bästa sätt skydda din hy mot skadliga solstrålar. Produkten är berikad med antioxidanter och återfuktande ingredienser som E-vitamin, Jasmin extrakt, UVA och UVB filter. Applicera Prime & Protect före din foundation för en perfekt och skyddande grund. Du kan även använda produkten på hela kroppen där du skulle behöva ett mediumskydd mot solen strålar.
Nyckelingrediens

  • Jasmin extrakt
  • Vitamin-E



10-12-15

Nu är bloggpausen slut! Så ska blogga lite idag tänkte jag. Igår var jag på stan en sväng med Klara fick med mig en primer hem. Ska visa snart. Efter det gick jag & Kate till Alexandra. Vi gjorde inget särskillt men det är skönt. Hon skulle jobba på kvällen så då åkte jag & bebbo hem. Sedan har det väl inte hänt så mycket direkt.

Idag blir det öppnaförskolan. Ska bli så roligt! Har massa att prata om med brudarna. Efter det så blir det en tripp till IKEA för att mummsa i sig julbord. Det blir gott!:)

Ni vet jeans skjortan jag köpte till Kate på Lindex? Såg idag när jag skulle ta på Kate den att tre, TRE stycken tryck knappar lossnat. Hjälp va dåligt! Den ska jag tillbaka med nu innan jag går till öppnaförskolan. Som tur var hittade jag kvittot. Jag älskar den skjortan & hoppas att jag får en ny men att den inte går sönder. Det kostade faktiskt 149:- , inte helt okej enligt mig.

Nej, nu måste jag fixa mig. Vad ska ni hitta på idag:)?


10-12-15 :Svar på kommentar

Anonym om 10-12-11:
Vem är pappa till Kate? Har hon ingen kontakt med honom alls?

Svar: Kates pappa heter Henrik. Jag skriver inget om honom här. Vi har ingen kontakt mer än när det gäller Kate direkt. Så jo, han är en del av Kates liv.

10-12-13

Det blir en bloggpaus på två dagar nu. Har lite att fixa men är tillbaka på onsdag! Ha det så bra så länge. PUSSSSSAR från mig & Kate:)<3

10-12-11

Denna blusen fick följa med mig hem igår. Den ska bäras med en svart liten kjol till & mina favvo kilklackar av mocka. Blusen är mycket snyggare när man ser den på rikigt, tycker jag iallafall men tog bilderna från Ginatricots hemsida. Vad tycker ni?






Blus från www.ginatricot.se


10-12-11

Ni får nog räkna med att det inte blir något bra bloggande just på fredagarna. Då är jag i skolan & sedan blir det ofta att man träffar någon. Igår var jag då i skolan från 10 till 13. Jag åker buss till skolan & närt jag skulle gå upp för den lilla backen upp till trottoaren som leder till busshållplatsen så var det en jävla snövall där! FYFAN. Jag blev så arg & inte kunde jag komma över med vagnen. Då försökte jag på nästa lilla backe en liten bit bort, där var det ännu värre. Jag ringde till mamma som var så snäll & körde mig. Hon var på jobbet men fick ledigt en liten stund. Vi ringde & klagade till dom som har hand om skottningen & sedan på kvällen var det fixat! Hoppas dom tänker på det nästa gång dom skottar:) 

Efter skolan så träffade jag Alexandra & henne kompis Karin. Var super mysigt. Vi fikade, pratade en massa & gick på stan. Ska lägga upp det som fick följa med mig hem i nästa blogginlägg. Alex köpte med några grejer. Ett par riktigt snygga skinnskjorts. Hon passade riktigt bra i dom!

Efter stan så åkte jag, mamma & Kate till min faster. Hon var ensam hemma igår kväll så vi var där. Åt lite gott & kollade på idol. Blev så glad över att Jay vann. Har inte följt idol så som jag gjorde förra omgången då Calle var med. Riktigt synd att Calle inte vann förra året men iår var det absolut rätt person som vann! Vad tycker ni:)?

Nu har Kate precis fått lite äggröra & jag ska snart fixa en flaska välling till bebben! Sen ska vi fixa oss för vi ska till A6 snart & försöka hitta något nytt som mamma kan ha på sig nästa lördag då henne kompis ska gifta sig. Då blir det party för mamma & självklart vill man vara snygg! Själv ska jag på inflyttningsfest på lördag & därför jag shoppade lite igår. Härligt:D! Vad ska ni hitta på idag? Puss från mig and the bebbo!



Har inte kunnat blogga på hela dagen idag?...

Har inte kunnat blogga på hela dagen idag?! Någon mer som haft problem med just blogg.se? Blir en liten Mobilblogg såhär på kvällskvisten. Imorgon är det skola & sedan ska vi på dejt med Alex:) saknar henne lite! Hörs imorgon. Nu ska jag försöka få kate att nana. Pusssss på alla fina!


10-12-09

Nu är vi uppe. Ska fixa frukost åt lillan nu. Först ny blöja & kläder. Idag ska vi bara mysa! Så himla skönt:) Får se vad vi lagar till middag idag. Tänkte göra någoty både till mig & Kate. Blir roligt! Sedan ska jag fixa lite på rummet & sen kanske städa lite i lägenheten. Sen blir det träning idag med! Det snöar här idag, igen:( Jag vill ha sommar!! Vad ska ni göra idag?




10-12-08 :Mina föräldrar

Jag börjar med min mamma. Marie heter hon & hon är väl 53 år eller något åt det hållet. 158 cm lång så en kortis alltså, men lika söt ändå! Jag älskar min mamma & vi har gjort massvis tillsammans genom tiderna. Rest väldigt mycket t.ex. Hon är absolut den bästa mamman jag kan tänka mig. Hon har ett oerhört stöd när jag blev gravid. Hon var vid min sida 24/7. Klart vi bårkar & jag kan vara dum men aldrig i hela mitt liv att jag skulle byta min mamma mot någon annan (om man kunde då). En av mina alldra bästa vänner & hon vet i princip allt om mig. Vi bor ju så tätt inpå varandra. Men det är jag som inte vill flytta. Så vi måste ju trivas rätt bra tillsammans, right? Min heffaklump är den bästa man kan tänka sig & dessutom som grädde på moset så är hon VÄRLDENS bästa mormor. Vi älskar dig mamma:)

Nästa är min kära papi Thomas. Han bor inte här längre. Innan han flyttade till Göteborg så bodde han i stan. Även fast vi bor X-antal mil ifrån varandra så pratar vi i telefon mins 2 ggr per dag. Han var med ett oerhört stöd för mig under graviditeten. Han är den jag ringer om jag behöver hjälp & råd för det mesta. Vi har med gått igenom en hel del. Det har inte alltid varit lätt men jag har alltid varit pappas flicka. Verkligen alltid. Jag älskar min pappa så mycket. Han är världens bästa pappa. Skulle aldrig kunna tänka mig en annan. Som grädde på moset även här är han VÄRLDENS bästa morfar med! Vi älskar dig pappa:)

Mina föräldrar är underbara & jag har tur som fått en så bra uppväxt med er. Fast det blev ett helvete ett tag så har allt gått bra & alla är fortfarander vänner. Utan er skulle jag aldrig klarat mig. Jag älskar er & vill aldrig, någonsin förlora er. Den dagen ni försvinner kan jag inte tänka på utan att börja gråta. Den dagen finns inte.






10-12-08

Idag har jag köpt 9 st ramar. Har inte kort nu men ska ta imorgon. 4 st svarta vanliga enkla & 4 st vita enkla. En större & snyggare med lite mönster som kostade lite mer. Alla från IKEA, men somsagt kort kommer imorgon. Jag köpte även detta efterlängtade läppstift från Make Up Store. Kostar 170 kr & heter Black Orchid. Det är mörklila & inte svart som man kan tro på namnet. På bilden ser det svart ut med. I butik när man kollar på läppstiften så ser det brunt ut men testar man lite på fingertoppen så är det mörklila. Otroligt snyggt! Det ska jag matcha till min svarta sammetsklänning, lite tunnara svarta strumpbyxor & mockakilklackarna. Hothot. Glömde ju skriva upp strumpbrallorna jag köpte som var spexade med inhållningsförmåga:D! haha



10-12-08

FÖRLÅT för en usen uppdatering idag. Nu ligger Kate iallafall i sängen & jag har hunnit med att ta en dusch, göra ansiktmask i duschen, raka benen, smörja in mig med mitt älskade body butter från the body shop! Älskar det! Har iallafall varit borta nästan hela dagen. Först var det öppnaförskolan. Gud vad jag älskar att gå dit, det  är galet! Kate tycker om det med:) Kommer bli så trist när jag börjar att plugga igen & vi inte hinner med någon öppen förskola. Bara tanken gör mig deppig. Så ska inte tänka på det nu då. Här ska det vara glada miner! Idag så var det pepparkaks bak. Haha, riktigt mysigt! Jag & Kate gjorde mellan stora hjärtan & sen blev det såklart rosa glasyr med silverpärlor på & lite störssel. Dom är slut nu, mamma & jag kalasade på dom. Mumms! Några av oss brudar på öppnaförskolan bestämde att vi skulle åka till IKEA & äta julbord efter nästa gång. Ska bli så roligt! Denna gruppen är så bra med för det är bara unga mammor där. Ett super bra tips om du är en relativt ung mamma så kom till denna öppnaförskolan. På onsdagar kl 13-15 på BVC i Huskvarna. Man behöver inte bo i huskvarna för att kunna vara med utan det är bara att komma! Så öppnaförskolan var lyckad som vanligt:) Efter det åkte jag ner till stan för att möta mamma. Hon hämade mig & Kate så åkte vi till IKEA. Vi åt middag där. Deras köttbullar är ju inte att leka med alltså. Måndag - fredag har dom den såkallade "klassisk köttbulle meny". Då får man 8 köttbullar & två - tre potatisar för 16 kr. Sjukt billigt & bra! Så en sådan blev det för mig & mamma. Efter det shoppade jag lite. Tänkte göra nästa inlägg om vad jag köpte. Hoppas ni haft en bra dag idag:)






Blir snart uppdatering om dagen!

Blir snart uppdatering om dagen!


Mobilblogg. Ska träffa mamma på stan, hon ...

Mobilblogg. Ska träffa mamma på stan, hon kommer& hämtar oss. Vill hitta några underkläder som Kan forma figuren & hålla in lite här & var:)! Jag åker alltid i en liten hiss här på juneporten för att slippa åka rulltrappa. HJÄLP va hissen stank idag. Fyfan. Tur för Kate att hon sov så hon slapp kräkas:)! Hörs sen finisar!


10-12-08

Nu är vi vakna. Har sovit riktigt gott inatt när jag väl somnade. Kate fick ligga hos mig tidigt på morgonen som vanlgt. Idag fick jag sova ovanligt länge. Vaknade runt halv tio sen fick jag dra mig till kvar över. Snäll bebbe va?

Nu har Kate fått yoghurt & jag ska kila ut i köket & fixa morgon mackan till henne. Sedan ska jag fundera på vad jag ska få i mig. Från & med idag ska jag börja skriva upp allt jag äter. Inte här men i ett block. Det är bra att göra har jag hört. Så ska börja med det nu:)

Om ett tag är det öppnaförskolan. Kommer inte ihåg vad det är vi ska göra idag, kanske pepparkaksbak. Hoppas det är idag! Efter öppnaförskolan ska vi till BVC, det är på samma ställe så det blir smidigt:) Öppnaförskolan är från kl 13-15 & vi fick tid hos BVC kl 15.30 så det blir bra! Blir spännande att se vad lillagrisen väger:D Ska skriva det till er sen när vi kommit hem.

Nej, nu börjar Kate bli arg. Bäst att jag går & fixar mackan! Hörs sen, PUSS!


10-12-08

Kan inte somna ikväll. Nu är det natt & jag lyssnar på River flows in you, igen. Tänker på dig Robin så mycket. Många, många gånger varje dag. Saknar tiden vi hade. Inget jag bara säger för jag gör verkligen det. Har sagt detta tusen gånger men jag kan inte säga det för ofta. Saknar dig. Denna låten kan verkligen få fram tårarna. Tänk om man visste att livet kunde vara så konstigt. Förändras så snabbt. Orättvist. Idag har du fått några tårar från mig. Hoppas tårar förvandlas till något vackert någon annanstans så man inte gråter i onödan. Jag vill inte behöva gråta över dig Robin, men nu gör jag det. Jag är inte ensam. Tänker på dig så. Kollar på bilder. Jag var så glad i dig, du var verkligen en av mina närmsta under skolåren i 6an, 7an, 8an & 9an. Jag älskar dig, låter dumt att säga det nu men det är så det känns. Saknar allt gammalt. Så in i helvete. Hoppas vi ses. Vill att du ska få lära känna Kate. Om vi hade varit vänner vet jag att du hade älskat min unge & hon hade älskat dig. Det här är skit. Ska hon aldrig få träffa den roliga, fina & älskade Robin som en gång var min vän? Det går inte in. Nu ska jag sluta gråta, men tänker lika mycket på dig ändå. Miljoner slängkyssar till dig din galning! <3








10-12-07

Sammanfattning på året 2010, lite tidigt I know.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, födde barn!:D
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hm, tror inte jag hade något faktiskt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jag har fått nya vänner genom min graviditet så ja, många av mina nya vänner som fick barn samtidigt som mig.
4. Dog någon som stod dig nära? Robin Lundberg. Han var en nära vän för lite mer än två år sedan. 
5. Vilka länder har du besökt? Nada.
6. Är det något du kommer sakna år 2010 som du vill ha 2011? Nja, inte vad jag vet direkt.
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? Datumet då Kate föddes. 16 Mars
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag lyckats vara en super mami!
9. Största misstaget? Oj, det kan nog vara att jag började röka lite smått igen. Har dock inte rökt på ett tag nu tror jag.
10. Har du varit sjuk eller blivit skadad? Fick sy ett stygn efter Kates ankomst men inte mycket mer.
11. Bästa köpet? MASSA
12. Vad spenderade du mest pengar på? Bebis grejer
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min unge!
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? River flows in you
15. Var du gladare eller ledsnare i år om du jämför med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du hade gjort mer? Ätit mindre!
17. Vad önskar du att du hade gjort mindre? Ätit haha!
18. Hur tillbringar du julen? I år ska jag vara hoss Klara
19. Blev du kär i år? Nej, inte kär kär
20. Favoritprogram på tv? Hm, gillar unga mödrar
21. Bästa boken du läst i år? Tror inte jag läst ut någon bok i år:s
22. Största musikaliska upptäckt? Inte en aning
23. ?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Nope:)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nope:)
26. Vad gjorde du på din födelsedag? Tillbringade dagen med Emma:)
27. Finns det något du skulle kunna gjort bättre 2010? Finns väl några saker 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Hm, det jag gillar.  
29. Vad fick dig att må bra? Mys med baby, vänner, familj & godis!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Leonardo, SEX!
31. Vem saknade du ofta? Oj, vet inte. 
32. Nya människor du träffade? Många fina mammor på öppnaförskolan & mamma gruppen


10-12-07 :Min första kärlek

Det får helt enkelt bli ett inlägg om min ex pojvän Marcus. Jag hade varit kär innan jag träffade honom men han var min första seriösa pojkvän & jag var så kär i honom. Man kan nog säga att med honom var jag lycklig. Vi började träffas på ett super konstigt sätt. När jag var med Klara, hon som jag & Kate var hemma hos idag, så skulle vi busringa. Då ringde vi till Marcus kompis. Jag visste bara vem Marcus var för at Klara hade träffat honom innan mig. Kan ju inte direkt påstå att jag tyckte om honom då haha. Iallafall så ringde vi till hans kompis & töntade oss. Jag är ju då proffset på att busringa, fråga mina kompisar om ni inte tror mig. Har varit proffs sedan jag var liten. Jag pratade med hans kompis & löjlade mig så han blev sur & lämnade över luren till Marcus. Töntade mig lika mycket med honom om jag kommer ihåg rätt. Han la till mig på msn & vi började prata. Hade absolut INGA planer på att börja träffa honom, men så blev det tillslut. Träffades ute en kväll & jag följde med honom hem, spenderade natten där. Haha, har aldrig haft så roligt någonsin med någons familj. Den morgonen var så sjuk! Han har världens underbaraste familj, det kan inte förnekas. Dom cynkade jag med direkt. Hans syskon kom in på morgonen och frågade : Marcus, har du en tjej här?! JAAAA, svarade Marcus. Haha, jag skrattar när jag tänker på det. Sedan kom hans lillebror in & skulle hälsa på mig. Så sa han precis innan han gick ut: Förresten, fint hår! Sån söt unge. Sedan visar det sig att hans pappas fru, har jag haft som engelska lärare i 8an. Dessutom var hon den bästa läraren jag haft så det var lite konstigt haha. Var där hela dagen & ville verkligen inte åka hem. Vi träffades mer & mer & tillsut blev det vi. Kollade på bildagboken & vårat "tillsammans" datum var den 25 mars 2009. Hade ju umgåtts som vi var tillsammans ett bra tag innan det men jag ville vänta mins jag. Ja efter det så flöt det på. Var rätt mycket fram & tillbaka ett tag. Han var även min pojkvän ett tag när jag var gravid. Han var ett otroligt bra stöd, kan inte säga annat. Även om vi inte har någon kontakt idag är jag glad för tiden med Marcus & det händer såklart att man saknar den med:) Det var min första pojkväns kärlek kan man väl säga:)


10-12-07

Insperation
Näst intill identiska.
Priset skiljer sig hela 18 kr.
Ajaj, vilken miss!
Om Jullabulla själv skulle välja av ren smak,
 så skulle den billigare varianten vara otroligt välkommnad
in att bo i min gardebod.



Övre kjolar från www.ellos.se som kostar 199:-



Övre kjolar från www.hm.se som kostar 179:-


10-12-07

Nu har jag & Kate varit hemma ett tag. Kom hem runt åtta halv nio. Mamma hämtade upp oss i stan. Just nu sitter jag i sängen & Kate ligger i sin säng bredvid mig & sussar så sött. Iklädd en röd pyjamas med månar & stjärnor på, så himla söt är hon! Mätt & go efter en flaska välling + en ny blöja. Absolut bästa tricket för en god nattssömn. För henne iallafall haha. Så nu innan jag somnar ska jag göra en insperation & andra punkten som jag lovat. Måste hålla löfterna faktiskt! Blir ingen vidare blogg annars & jag tänkte hålla upp detta ett tag iallafall. Roligt när folk läser & kommenterar:) Ute i habo var det rejält med snö. Kunde knappt köra vagnen på vissa ställen. Det är riktigt nackdel med vintern för oss som kör vagn. Usch säger jag bara. Man skulle ha en snöslunga på vagnen, bra idé va?


10-12-07

Nu är vi hos Klara. Blir snart en tripp hem. Vi åt tacos, drack vit glögg & åt pepparkakor. Så myisgt:) Nu busa Klara med Kate haha, så söta! När vi kommer hem ska jag ge Kate lasange & sedan ska vi fixa dagens insperation. Hörs sen, puss på er!
Bilderna är ett par månader gamla men what the fuck:(

10-12-07

Julia
Dagens outfit



Kappa från NewYorker
T-shirt från H&M
Linne från H&M
Tights från Ginatricot
Skor från Scorett


10-12-07

Kate
Dagens outfit




Skjorta från www.Lindex.se
Tights från www.Ahlens.se
Skor vet jag inte, har fått dom i present.


10-12-07

Nu är frukosten i magen ännu en gång! Nu ska vi fixa oss för att kila ut mot habo till våran Clucken. Kate är så rolig för hon använder sin stol, som hon sitter & äter i som en slags rullator. Hon tar tag i två av benen & går frammåt med stolen i full fart. Ser ganska roligt ut faktiskt. Hon övar sig den lilla damen. Han har även börjat att vinka med flit till personer. Innan vinkade hon bara för att det var kul att göra knäppa saker med sin lilla hand, men igår när Ida vinkade till Kate så vinkade hon tillbaka. Jag gjorde detsamma & fick samma svar. Så nu kan lilltjejen vinka! Duktigt!:D Så stolt mamma. Vi får se vad vi tar på oss idag. Blir något enkelt & skönt. Både jag & Kate är förtillfället ikladda pyjamas, men det är rätt skönt det med. Så blir nog att jag klär på Kate sedan duschar jag & fixar mig. Packa skötväskan, fixa välling osv osv. Mycket att stå i när man har en liten unge. Det är en stor förändring när man får barn. Allt, precis allt tar längre tid. Så att passa tider är inte det lättaste haha. Men det är en världslig sak. Nu blir det fix sen buss till habo. Bloggar från Klara sen:) Puss från oss!


Bara för att pigga upp er denna lite trista gråaktiga morgon får ni en bild på
VÄRLDENS sexigaste man.
To die for.


10-12-06

Nu har jag skrivit klart första delen i listan som jag ska göra under denna månaden. Blev rätt bra tycker jag faktiskt! Pratade en stund med min fina fina Clucken i telefon innan. Hon är ett bra bollplank & jag detsamma. Skön att prata med. Sådanna behövs! Nu sitter jag här med Kate i sin säng bredvid mig. Sover så gott så. Har en flaska välling bredvid mig som vanligt. Brukar alltid få lyfta över henne till mig på morgonen runt 4-5 tror jag. Håller inte koll på tiden men då vill hon sova med mami & det får hon så gärna (för det mesta haha). Sitter här med mina Hello Kitty lurar runt huvudet som dunkar Familjen i mina öron. HÄRLIGT! Blir inte direkt tröttare av dunkandes remixer på Familjen haha, men dom är så jäkla sköna så jag kan inte låta bli. Nu ska jag sova när denna låten tagit slut tänkte jag. Blir Karlavagnen ikväll eller så streamar jag någon intressant dokumentär. Somna så fort när jag lyssnar på sådant, även fast det är intressant konstigt nog. Imorgon ska jag & den finaste ungen i hela världen åka ut till kära gammla habo. Till cluckande Clucken. Saknar henne min tös. Nej, nu kom det på en super bra låt på min spotify lista. Självmordsblond med Kristian Anttila. Måste lägga upp den här så ni kan få njuta! Fanns bara live vertioner, men vem vill inte drömma sig bort till Hultsfredsfestivalen? (Har aldrig varit där men som jag önskar att jag vore!!!!!) Varsågod & njut av en härligt öron orgasm! Godnatt förresten! PUSS


10-12-06 :Om mig

Jag heter Julia Daneilla Karin Larsson. Är 18 år, blir 19 den 8 Januari. Inte länge kvar! Jag har långt blondt hår & är blåögd. Jag är 168 cm lång & har storlek 40 i både skor såsom kläder! Smart tycker jag! Jag bor lite utanför jönköping med min kära mamma Marie, min älskade dotter Kate & våran katt Billie. Vi flyttade hit för ca 10 månader sedan, så ungifär en månad innan Kate kom till världen. Jag har en storebror som heter Jacob som nu bor i Skövde & min pappa Heter Thomas & bor i Göteborg. Innan vi flyttade hit så bodde vi i Habo i ett sött litet radhus. Jag saknar det något förfärligt ibland för ute i Habo bor dem flesta som står mig närmast. Det radhuset i Habo har jag växt upp i så det är ju mitt barndomshem. Inte så konstigt att man saknar det ibland. Mina föräldrar skiljde sig för ca 4-5 år sedan. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg. Mina intressen är såklart att umgås med min familj. Min dotter & min mamma är dom jag träffar varje dag & det är jag så glad för men försöker även hälsa på min pappa så ofta som jag kan. Han älskar sitt lilla barnbarn & såklart sin dotter med så vi är där ganska ofta. Min bror träffar jag inte så ofta eftersom han flyttat till skövde men han kommer hit & hälsar på mig, mamma, Kate & Billie med jämna mellanrum. Han har många vänner här med så han träffar dom med såklart när han är i Jönköping. Jag älskar även mode. Riktigt roligt tycker jag. Fortsätter plugga på Mode & Design i April. Kan ju inte säga att jag gillar att sy direkt men att måla modeller osv, riktigt roligt! Smink & hudvård tycker jag med är roligt. Kan inte så mycket men tycker det är lika roligt för det & tänker lära mig mer om det i framtiden såklart! Kanske till&med kan få ett jobb som har med det att göra längre fram, man vet aldrig. Älskar även att umgås med mina älskade vänner. Utan dom skulle jag inte vara den jag är idag. Jag älskar er så mycket & ni betyder oerhört mycket för mig & lilla Kate. Min favorit rätt är nog faktiskt fiskbullar, konstigt nog. Det är inte mycket som slår när man öppnar en burk fiskbullar i dillsås. Gröna ärtor till det ska det såklart vara, det gör rätten lite vackrare;) Nu vet jag faktiskt inte vad jag kan skriva mer om mig själv. Är ingen speciell prick utan kör mitt rejs som jag känner för det. Är oftast väldigt snäll av mig men kan även snäsa ifrån ifall någon har något problem med mig som är en skitsak. Lite bråk kan alltid pigga upp vardagen! Haha skämt åtsido! Jág kan väl vara feg jag med, eller nej feg är nog fel ord utan rätt ord ska vara för snäll. Det beror såklart på vad saken gäller & vem/vilka som är inblanade. Rätt rolig är jag med när det vill sig. Skratta är L-I-V-E-T. Nu vet ni nog det mesta om mig tror jag:) Hoppas ni som känner mig tycker att det stämmde, annars får ni rätta mig haha!







10-12-06

Blir så himla glad när jag ser att läsarna ökar! Så roligt verkligen! Är det något ni vill att jag ska skriva om här i bloggen så lämna mer än gärna en kommentar:) Det skulle verkligen uppskattas! Nu ska jag gå & ge min älskling en flaska välling sedan är det sovdags för henne! Det blir ett inlägg senare från mig. Den listan jag la upp igår, ska ta första punkten ikväll:)


10-12-06

Insperation.
FÖR MIG!
Någon vänlig själ som vill beställa ett par i strl 40?
Skulle passa så oerhört bra både på fossingarna & i sko samlingen.
Tack på förhand:)


10-12-06

Nu har bästis åkt hem. Vi har pratat en massa & ätit kladdkaka med glass & drack julmust. Mums! Så nu är det bara jag & lilla Kate här hemma. Snart kommer mamma/mormor hem.

Var & handlade innan. Blev 8 st burkar lasange, ett stort paket Libero blöjor, ett storpack pampers vårservetter, kladdkaka, glass, julmust & tuggummin.

Det är galet så mycket jag tycker om min Ida. Det blir nästan jobbigt. Så snygg är hon med dessutom. Kates andra mamma i högsta grad! Som vi älskar henne:)

Nu ska jag plocka in lite i diskmaskinen & sedan ska jag byta älsklings blöja. Hon är lite kinkig tror hon är lite trött. Har sovit högst en timma på hela dagen. Sov lite på Ida innan men det var inte mycket. Det blir ingen dagens outfit för Kate idag. Pyjamasen ska på nu så tyvärr. Får bli imorgon:)




10-12-06

Julia
Dagens outfit






Skjorta från Monki
Kjol från H&M
Strumpbyxor från Ginatricot
Kängor från Björn Borg


10-12-06

Nu har jag ätit en lunch på resterna sedan igår. Kate fick en flaska välling så hon får sin lunch när vi kommer hem sen. Har fixat ytterligare lite på mitt rum. Bara tillfälligt men hittade en till spik på min vägg haha! Där satte jag upp min spegel & så satte jag mina skor där under. Blev ganska fint faktiskt. Rummet set mycket större ut när man fått upp en spegel! Ska visa er snart! Batterierna till min kamera laddas så kan inte ta kort precis nu.

Just nu funderar jag på vad jag ska ta på mig. Ska ju inte vara ute länge men det är alltid ett stort problem haha! Vi får se. Ska iallafall inte sminka mig det minsta. Underbart!

Ida möter oss innan vi ska handla så följer hon med oss hem. Som jag saknar min bästa vän! Galet. Nej nu ska jag göra oss, eller snarare mig iordning! Hörs sen, PUSS från mig & Kate



10-12-06

Godmorgon! Nu är jag & Kate uppe. Hon fick i sig det vanliga. Yoggi dröm & en macka. Så duktig så min lilla gris:)! Nu är hon påklädd & fått en ny blöja. Kryper runt här på golvet & river ner allt hon får tag i. Så är det med små ungar haha! Ni får en dagens outfit på Kate snart.

Lite senare ska vi gå & handla lite mat, blöjor våtservetter osv. Annat roligt att lägga pengar på haha! Nejdå, sånt man måste ha nu så inte ska jag klaga! Mamma har vagnen i bilen & hann inte lämna den innan hon åkte till jobbet idag så hon kommer hem med den på sin lunch. Då kör hon oss till affären & sen blir det en prommenad tillbaka. Bra & nyttigt! Hoppas inte det för för kallt idag. Får klä på oss ordentligt!

Nu ska jag stoppa i mig något. Funderar på om jag ska ta resterna från den goda middagen igår. Är lite sugen. Sen i eftermiddag ska jag köra magdans passet. Har ni prövat det än:)?


10-12-06: Svar på kommentar

Sarah- Ung blivande mamma om 10-10-27:
vad heter nyansen på detta läppstift? :)

Svar: Det heter Bare & kostar 170 kr på Make Up Store. Jag älskar det:)!

10-12-05

Nu är det snart dags för bedtime. Först blir det kvälls rutinerna. Tvätta ansiktet med Neutrogena Visibly Clear 2 in 1. Det är en ansiktstvätt & en mask. Så du kan både tvätta ditt ansikte & hals med den varje morgon & kväll men även lägga den som en mask. Efter den så använder jag Neutrogena Visibly Clear Oil-free moisturiser. En olj fri ansiktits kräm. Älskar dom här produkterna! Dom är inte särskillt dyra. Går på kanske 120 - 150 kr för båda produkterna tillsammans. Det finns även ansikts vatten osv i samma "kollektion". Ett bra tips för er som behöver eller bara vill hålla i pengarna. Så nu ska jag fixa med detta sen sova. Vad har ni för rutiner:)?


10-12-05

Tänkte lägge ut denna listan & göra en varje dag. Det blir då en månad ungifär. Håll koll på mig så att jag inte glömmer bort:) Ska försöka skriva så bra jag kan!

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Det här hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favorit minne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bra
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första ...
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


10-12-05

Nu är Kate i säng. Det var inte så lätt för henne att somna idag för att jag var inne i rummet & fixade lite med korten som jag framkallade igår. Köpte ju två ramar på IKEA igår som jag satte in kort i. Så jävla svårt att få korten raka så dom är inte så raka men orkade inte hålla på att fixa hela natten så jag satte upp dom ikväll ändå. Tyvärr har vi ingen hammare här hemma men det satt redan två spikar på min väg så satte upp ramarna på dom sålänge. Blev inte så pjåkigt ändå. Tänkte köpa många ramar för jag vill ha riktigt många kort uppsatta i mittt rum. Några tips på bra butiker som har snygga ramar? Hellst hyfsat billiga med. Har ingen bra budjet som ensamstående mamma så bra, snyggt & billigt är min grej det! Blev lite bilder på mitt rum nu. På korten syns inte mysfaktorn som var i rummet för blixten förstör allt men ni ser lite iallafall:)

















10-12-05

Dagens insperatin.
Snygga tights.
Skinn imitation & mocka.
Får mer än gärna hoppa in i min garderob!





Första raden från www.ginatricot.se
Andra raden från www.lindex.se
Tredje samt fjärde raden från www.topshop.se


10-12-05

Nu har Kate fått sin lunch. Blev en burk lasange med en liten extra klick smör i, en macka med smör & vatten. Fint som snus! Hon gillar det iallafall & jag blir så nöjd när hon äter ordentligt.

Snart blir det middag för oss med. Tror det blir ungsbakade potatis med lök & brysselkål, fläskytterfilé & bearnaisesås. Inte helt fel! Tänkte ta & fixa klart mitt rum sen med & då kommer bilder. Först ska jag fixa en dagens insperation.

Ni får lite bilder på mami & bebbe sålänge. Gud så mycket jag älskar min Kate. Det är otroligt<3




10-12-05

Nu har vi en ny kategori här i bloggen. Dagens outfit! Det blir både outfits från mig & från Kate. Kommer förmodligen inte bli varje dag men så ofta vi kan:)





10-12-05

Kate.
Dagens outfit.



Jacka från Addidas.
Tights från Lindex
Har en vanlig vit body under från gekås
& strumporna har jag fått så vet tyvärr inte vart dom kommer ifrån.


10-12-05

Godmorgon! Hade super trevligt igår. Mös och pratade. Träffade några av Alexandras kompisar som jag inte träffat innan så det var roligt. Kate var nog nöjd, 100% uppmärksamhet. Just how she likes it! Blev ett glas vin & choklad. Rätta kombon!:) Mamma hämtade oss faktiskt. Vi slapp gå i det iskalla vädret & åka buss en halvtimma med alla fyllon. Nöjd & glad var jag för att slippa det.

Idag när jag vaknade så kännde jag mig riktigt förkyld. Så jobbigt! Ont i halsen, svullen, täppt & snorig. Känner att en förkyldning verkligen inte är välkommen. Får kurera mig idag med alvedon & varmt té.  Idag har vi inget bestämmt. Ska lägga på mig nya madrass & sätta på nya ben till ena min säng. Just nu har en säng trä ben & den andra stål ben. Igår köpte mamma nya stål ben som vi ska sätta på den andra sängen. Tänkte sätta i kort i den andra ramen med & fixa lite små saker bara. Tänkte ta kort på mitt rum hur det ser ut sedan med så får ni se:)

Nu blir det frukost på det! Hörs om ett tag. Passa på att mysa ner er ordentligt denna söndagen. Inget vidare väder här iallafall. Pussar & Kramar!



10-12-04

Snart bär det av till Alex. Ikvällen till ära får Kate ha på sig sina nya kläder:) Jag har på mig en skogshuggarskjorta från Monki & ett par skinn tights från Ginatricot. Ni där ute får ha en underbar kväll varesig ni ska ut & festa eller kör på en mysig hemmakväll. Många pussar från mig & Kate!<3









10-12-04

Nu är vi hemma! Jävlar vad mycket folk det var idag på A6. Helt sinnes sjukt. Jag blir galen när det är så fullt av folk som ska shoppa. Vi stod ut iallafall. Var på KappAhl för att kolla om kappan till Kate fanns där. Nej, det gjorde den inte så jag ringde min pappa för att se om han kunde åka till nordstan i Göteborg för att kolla om kappan fanns där. Ja, det gjorde den! Wihuuu! Nu ska Kate gå runt i sin fina kappa i vår! Obervera GÅ, för jag är säker på att damen kan vandra själv då. Galet! Sedean gick vi till Lindex. Där kunde jag bara inte motstå jeans skjortan & ett par rosa ribbade tights med spets på kanten runt foten. Så underbart söta! Så det fick följa med oss hem. Sedan gick vi till IKEA. Där fick jag med mig två ramar hem. I varje får det plats 3 stycken kort. Efter det så gick vi till elgiganten & där framkallade jag kort. Så roligt att få dom i handen:) Såklart blev det fel på min maskin så fick caq 20 kort för lite men betalade för så många jag trodde jag skulle få. Räknade ju inte dom i butiken direkt. Jaja. Inte en förmögenhet men riktigt störande.










10-12-04

Lite insperation till heta läppar & naglar.
Även mörkare färger kan lätt pigga upp en mörk outfit.
Go for it!


Nagelack från www.chanel.com
Läppstift från www.lancome.com.sg 


10-12-04

Blir så glad när jag ser att läsarna ökar:) Det går lite upp & ner men igår var det många. Super roligt! Kommentera gärna mer. Blir så glad av det:)

Nu har vi fått i oss frukost. Det blev äggröra & bacon som mamma gjort till oss. Kate fick inget bacon men äggröra som hon gillar:)

Jag & mamma tänkte att vi skulle  köpa en ny madrass till min(a) säng(ar). Har satt ihop två enkelsängar till en dubbel. Har därför just nu två smala madrasser men behöver en stor för sängarna glider isär. Så vi ska försöka hinna med det. Tänkte framkalla lite kort idag med när jag ändå är i farten. Då kanske man ska köpa några fina ramar på IKEA med. Vill ha uppe foton på mig, Kate, vänner & familj. Ska framkalla ett stort foto på mig & min älskling & ha över sängen. Behöver någon som kan fota bra. Några tips?

Nu ska jag fixa iordning mig & Kate. Ska göra en dagens innan vi börjar göra oss iordning. Hörs snart:) PUSSAR<3


10-12-03

Nu sitter vi & äter godis & fettar oss:) Ska kolla på populärmusik från Vittula snart:D Älskar den filmen! Kate sover just nu, så himla skönt:) Vet inte om jag skriver mer ikväll, annars hörs vi imorgon:) PUSS

10-12-03

Älskar P3. Dom spelar precis min typ av musik. Har på P3 ute i köket & hör hur Familjen spelas. Det pirrar till i hela mig! Konstigt men sant:D Malin sa att Familjen spelar på 8 glas här i jönköping ikväll. Sån jäkla otur att det är denna helg & inte nästa. VILL SE DOM! Lite ont i hjärtat gör det men får lyssna på spotify istället:)





Ett under att jag inte tröttnat på "Det snurrar i min skalle".
Den är så jävla bra.


10-12-03

Nu är vi mätta & glada! Jag lagade middad & det blev som jag skrev innan. Köttfärsås med pasta. Jag kokade pastan utan salt så både jag & Kate kunde äta den. Sedan gjorde jag i en liten kastrull Kates köttfärsås. I den hade jag:

1. Smör
2. Lite rödlök
3. Köttfärs
4. Vitpeppar
5. Krossade tomater
6. Grädde

Sedan hällde jag över lite pasta i hennes kastrull & mixade det så det inte blev lika stora bitar. Guess what? Hon tyckte om det! Så nöjd blev jag:) Ska frysa in resten nu för det kommer hon kunna äta imorgon tex.

Det snöar sjukt här hemma. Jag vill inte alls gå ut just nu. Ska ringa min kära papi & se om han kan kolla efter kappan i göteborg. Han sa att han ville betala den. Så snällt verkligen:) Köper då en stor storlek så hon kan ha den till våren:) Ska ringa Malin & se om hon kan köpa med sig smasket hem så slipper vi dra ut i rusket! Hör sen. pussar!


10-12-03

Dammsög precis. Gissa vem som är livrädd för dammsugaren men ändå ska krypa efter den? Min avkomma:)




10-12-03

Insperation.
Inte för att linne kanske är det enda plagget man vill ha på sig precis den här tiden på året.
Här får ni iallafall en hel drös med linnen!
Alla skönheter är från weekday.
Min personliga favorit är det svarta linnet med trycket "BOY" på!
Vilken är eran favorit?




Linnen från www.weekday.se


10-12-03

Morsningkorsning! Nu har Kate fått i sig frukosten för idag. Det blev äggröra på ett ägg & massa smör + en macka med smör & vatten. Nu är hon nöjd & kryper omkring på golvet & leker lite.

Jag som tänkte att vi skulle prommenara till KappAhl idag & köpa hennes fina kappa & även handla massa smask för ikväll med. Det snöar en massa nu här utanför ser jag. Inget roligt. Jag hatar verkligen snön. Det är fint att kolla på men när man ska ut med barnvagn så är det inte lika roligt. Usch. Fast det finns ju inte så mycket för mig att göra faktiskt så ska inte klaga så mycket. Får väl åka buss då. Funderar på om jag ska göra det i eftermiddag istället. Då hinner jag laga mat innan vi åker. Idag blir det köttfärsås & pasta:) Tänkte göra till Kate med så får vi se vad hon tycker om det jag gör själv.

Nej, nu måste jag dammsuga här & fixa lite granna. Idag blir det en dagens insperation med. Härligt va? Hörs sen:) Puss!




Kate för en liten stund sedan.
Kameran är rolig att pilla på:)


10-12-02

Nu är Kate i säng. Hon somnar tidigare än förr. Så jag är nöjd! Idag var det runt kvart över nio - halv tio. Badade henne ikväll med så det tog lite längre tid. Hon bara älskar att bada! Så härligt:) Nu kan hon roa sig själv lite i badet, sitter i badkaret & skvätter lite & leker med sina små leksaker. Smilar mot mig. Herregud, hennes leende gör mig lyckligast i världen!

Nu ska jag ta en dusch. Har fan inte fått duscha på 3 dagar typ, om inte mer. Så bra Julia:)! När jag pratade med Alex igår i telefonen så sa jag att jag var skabbig som inte duschat på så länge men när man väl duschar så känner man sig verkligen som en ny människa! HÄRLIGT! Så dusch blir det ikväll så slipper jag tänka på det imorgon. Tror jag gör en inpackning med när jag ändå är i farten! Jag använder TRESemmé´s inpackning för extra tort & skört hår. Den är super bra! Inget jag bara säger. Mitt hår är blekt & långt. Det gör det så enkelt att reda ut det & får en super vacker glans. Så ett super bra tips, verkligen! Kostar runt 80 kr för 500 ml tror jag. Den är ganska dryg dessutom så den blir inte dyrare än någon anna inpackning. Testa den!

Imorgon tänkte jag gå ner till "stan" här hemma. Här finns det faktiskt Lindex & KappAhl. Ska ta & köpa den rosa kappan till Kate. Visst var den lite lik min som jag köpte igår? Får se om det slinker ner något annat till  Kate imorgon. Sedan på eftermiddagen kommer Malin. Vet inte riktigt när men hon ska iallafall vara här på kvällen & mysa med mig. Vi ska fetta oss & snacka en massa skit. Min fina Malin!

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen. Känner mig riktigt snuskig. Har gått runt i min pyjamas HELA dagen idag. Blev ingen prommenad för det började snöa. Usch. Sov gott med er så hörs vi imorgon! Pussar & kramar!


10-12-02

Jag älskar min unge mer än själva livet. Utan dig vill jag inte fortsätta.
Tack för att du är min minigris & för att jusst jag blev din mami.
Mitt hjärta i dina händer, det vet du väl? <3


10-12-02

Namn: Julia Daniella Karin Larsson
Piercingar: En i varje öronsnibb. En i tragus. En i brosket där långt upp på örat.
Tatueringar: Ingen.
Längd : Antar att jag fortfarande är 168 cm.
Skostorlek: 40.

Hårfärg: Blond.
Är du kär i någon: Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Skulle vara roligt att bo i Göteborg.
Tänker du på att ta självmord: Absolut inte.

Dricker du alkohol: Ibland.
Röker du
: Ibland.
Vilket shampoo använder du: Olika, just nu är det bobby´s.
Vilken parfym använder du: Calvin Klein In 2 U
Vad är du rädd för
: Att kvävas.
Gillar du att tvätta: Inte direkt.
Gillar du Berg-och-Dalbana
: Jadå.

Film du hyrde: Hm, tror det var hos Clucken. Hipphipp Hora.
Film du köpte: Inte en aning.
Låten du lyssnade på: Självmordsblond - Kristian Anttila.

Personen du ringde: Mami.
Tv program du tittade på: Kollar på biggest loser just nu
Personen du tänkte på: Blir nog min mamma då.

Gånger du varit kär: Oj, svårt. Riktigt kär är nog tre gånger.
Gånger ditt hjärta brustit: Oj, det är många gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: Isåfall ett skulle jag tro.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Inte en aning.
Ärr du har på kroppen: Ett litet i pannan. Ramlade när jag var liten. En liten sten fastnade i min panna & satt kvar där ett tag.

Personen du fick mail av: FB
Personen du fick brev av: Fick rätt många kort & brev när Kate föddes. Kommer inte ihåg vem som var senast.
Personen du fick sms av: Amanda Wulff
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm, när pappa var här & hälsade på när Kate var rätt färsk.



10-12-02

Ännu mer fina saker men från KappAhl. Hjälp, jag blir helt sjuk! Kappan MÅSTE Kate ha till våren. Om jag inte får tag i den så vet jag inte vad!







Allt är från www.KappAhl.se


10-12-02

Så sugen på shopping till Kate. Har hittat massa fint på linex´s hemsidan. Vill bara springa ner till stan & köpa allt. Är ju inte miljonär dessvärre men något kanske man kan få hem?:) Vilken är eran favorit?












Allt är från www.lindex.se


10-12-02

Idag har jag inte ens kommit ur min pyjamas! Nu ska jag laga middag & sedan får vi se vad vi hittar på. Tänkte ladda upp en film på Kate när hon "babblar" men förstår inte hur man gör:(

10-12-02

Godmorgon alla fina! Sovit gott? Vi har sovit ganska gott. Det enda jobbiga är att jag aldrig får sova en hel natt längre. Nivet, när man inte vaknar & känner sig sådär underbart utvilad! Den känslan kommer nog dröja några år innan jag får känna igen. Nu har Katan fått frukost iallafall. En yoggi dröm. Hallon & blåbär. Det är galet vad hon gillar dom yoggi dröm! Så bra verkligen! Till det blev det en macka med smör. Själv fick jag ett ryck & blev sjukligt sugen på varm choklad med grädde. Så det blev min frukost. Illa, jag vet men ack så gott det var!  Idag tänkte jag gå ut på en liten prommenad med min minigris. Lite mulet men vafan. För idag har vi ingenting bestämt så det blir skönt att bara vara med min favorit hela dagen! Nu ska jag fixa iordning Kate. Idag får hon ha på sig en vit långärmad body, en pippitröja & Jeanstights. Så söt min lilla böna! Hörs snart:) PUSS


Vit långärmad body från www.gekas.se
Pippitröja begagnad
Jeanstights från www.lindex.se


10-12-01

Nu är det bedtime för mami! Har på mig dom nya shortsen & ett svart ribbat linne från BikBok. Får bli min nya night outfit! Riktigt nöjd:) Ska borsta gaddarna, tvätta ansiktet & kleta på med lite B.U.S = brun utan sol. Om ni använder någon B.U.S, vilken är eran favorit? Vill ha tips! Nej, nu blir det sängen. Puss & Kram från mig & min älskade lilla griseknodd. (Som nanar så sött..än sålänge.) <3


10-12-01 Internationella AIDS dagen.

Ni har väl inte missat att det är internationella AIDS dagen idag? Blev ett väldigt sent inlägg om detta men vill bara göra en liten påminnelse. Vill sända lite stryka åt dom som kämpar mot HIV/AIDS. Hoppas innerligt att det kommer ett botemedel en vacker dag. All styrka till er vackra människor! <3 Tror ni det kommer något botemedel mot HIV/AIDS under dom åren vi lever?


10-12-01

Innan idag lagade jag mat. Kännde mig riktigt duktig! Det blev kyckling gryta med zucchini & champinjoner. Riktigt beröm till mig som klarade av att ta i rå kyckling. Något som jag riktigt avskyr. Det gick över förväntning! Det blev riktigt gott! Det jag hade i grytan var:

1. Kyckling lårs fileér
2. Zucchini
3. Champinjoner
4. Lite matlagningsgrädde
5. Cocosmjölk
6. Sötsursås
7. Soya
8. Salt
9. Peppar

Inget recept, allt är av ögonmått:) Släng i så mycket ni känner för. Till detta hade jag ris. SMASK!


Sådär god såg min mat ut innan:)


10-12-01

Hola guapas! Nu har Kate varit i säng ca en halv timma. Vi börjar komma in i rutiner här va, underbart! Det var öppnaförskolan, alltid lika roligt som vanligt:) Sedan åkte jag till stan för att träffa Klara. Gick en stund på stan.
Så sjukt kallt! Man blir galen! Jag fick med mig några saker hem. En jacka, ett par shorts att sova i & några doft ljus. Riktigt nöjd med min jacka. Så fin! Köpte den på NewYorker. Har ni jönköpingsbor varit inne på NewYorker än? Vad tycker ni om butiken?:)










Jacka från http://www.newyorker.de
Shorts från www.Ginatricot.se
Ljus från http://www.lagerhaus.se


10-12-01

Nu känner jag mig som en ny människa! Duktig!:D Nu ska jag laga mat & sedan duscha sedan blir det en tripp till öppnaförskolan:)


10-12-01

Här kommer träningsvideorna. Gör dom i den ordningen som jag lägger upp dom. Lycka till!:)


10-12-01

Första december. Det är Sinnessjukt hur fort tiden går! Om ca två veckor är min unge 9 månader! HJÄLP! Nu har jag iallafall klätt på min lilla groda. Ett par strumpbyxor, en rosa body med en stor jordgubbe på, ett par vita tights & en rosa kofta med puffärm. Så söt är hon. Ska ta bild snart & lägga upp.

Fick i Kate en ordenligt frukost idag. En hel macka med smör, tar dock bort kanterna för jag tycker jag är för hårda än. Sedan en portion dröm youghurt. Försöker få i min råtta lite extra fett. Den kan jag tipsa om, den innehåller 4,5% fett & hon älskar den! Så idag blev det en rejäl frukost! Nu är mami nöjd:)

I eftermiddag blir det öppnaförskolan. Jag bara älskar det! Det är så sköna brudar där & alla fina bebisar. Tror att Kate gillar det med. Bara unga tjejer där dessutom. Jag är yngst & sedan går det upp till 22 år tror jag. Något åt det hållet iallafall. Så 18 - 22 år. Fast jag blir ju faktiskt 19 om nästan bara en månad så;) Det blir bussen idag till öppnaförskolan så slipper i frysa ihjäl! Tror jag ska träffa Ida sen med, hoppas det blir av denna gången.

Otroligt kallt idag såg jag på min iphone. 21- om jag inte såg fel. INTE OKEJ! Dessutom vill jag ha en ny vinerjacka. Har ingen som jag gillar just nu. Imorgon ska jag & Clara åka på seconhand & kolla om dom har något lovande. Längtar! Vad vill ni ha för vinterjacka att värma er med i kylan?

RSS 2.0