jagharenblöjapåmig

hej hej. vi äter pepparkakor och dansar lite när vi sitter / kate och clara
julia pratar med skatteverket.. öho problem?

10-11-30

Godmorgon! Sovit gott? Jag har fått sova ganska bra, som vanligt. Sitter nu & lyssnar på Kei$ha. De enda låtarna man hör är ju nästan bara dom som spelas på radion typ. Dom "kända", fast dom är med sköna. Hon är riktigt bra tycker jag när man väl tar sig tid att lyssna på hennes musik! Pigg blir man med;) Har precis tryckt i mig en såndär måltidsersättnings bar. Nu blir det blöjbyte & frukost till Kate:) Sen ska jag försöka träna lite. FAN va ont jag har i kroppen idag. Men skön smärta! Sen kommer Clara & sedan blir det stan:) Tänkte lägga upp träningsvideorna sen så ni med kan testa! Hörs om en stund. PUSS


10-11-29

Nu ska jag sova. Fick Kate i säng redan klockan 20! YÄY! Igår var det kl 19 redan. Ska försöka hålla runt 19-20 tiden nu. Måste bli tidigare när jag börjar plugga & hon börjar på dagis.

Imorgon ska jag spendera dagen med min fina Clara. Hon kommer hit först sen ska vi till stan igen. Min bästa bästis Ida frågade om jag ville komma till en salong som hennes skola har & lägga en ansiktsmask & en inpackning, gratis;) Självklart tackar man ju ja haha! Får träffa min fina vän & bli lite ompysslad. Det är aldrig fel.

Fixade mina naglar i lördags & det är så himla smidigt för man kan måla dom hur mycket & ofta man vill & bara ta bort det med aceton efteråt. Dom är super fina utan något lack på men jag gillar att ha något snyggt lack på naglarna. Innan idag var dom oragna. Tog bort det innan & det gick hur bra som hellst. Ingen ful färg efteråt eller något:) Sedan målade jag dom i ett snyggt lack från hm. Lite nude. Älskar nude! Lacket heter " Latte 2 Go " & är då från hm. Satsa på ett nude lack, riktigt hett! Klä fingarna med vackra ringar så kan det inte slå fel:) Nej, nu måste jag göra kvällsrutinerna & sedan nana! PUSSSSSS från mig & en sovandes Kate

p.s. Tror jag börjar känna av lite träningsvärk i magen & benen. Duktigt JulleBulle! d.s.


10-11-29: Svar på kommentar

emmma om 10-11-24:
funkade det?? funderar starkt på att köpa den jag med! :)

Svar: Alltså, jag är så jävla lat! Fast lite bättre har det blivit på färgen. Inte direkt så att någon annan ser skillnad tror jag, men duvet kollar man as noga själv så ser man alltid lite skillnad för man kan inbilla sig med haha. Men på dina tänder kan det blir mycket mer skillnad än på mig! Man vet ju inte. Kostade ju bara 99:- så det är ju ingen direkt förlust:P Pröva & säg hur det gick för dig:D!

10-11-29

Dagens insperation.
Otroligt snygga ringar från www.net-a-porter.com
Skulle ni tacka nej?
Trodde inte det.



10-11-29

Skrev precis ett inlägg som försvann. Idiotas. Om ett tag kommer en dagens insperation. PUSS

10-11-29

FÖRLÅT. Har inte hunit med bloggen nu. Men ska försöka blogga minst iallafall 2 ggr/dag. Det funkar va? Nu är jag trött! Har precis tränat. Känner mig så jävla duktig!:D Gjorde först någon bellydancing. Ingen direkt magdans men det känndes att man tränade iallafall:) 4 olika vidos på youtube. Dom hänger ihop så det blir ett träningpass. Sen efter det gjorde jag 8 min abs. Kan ju säga att jag inte klarade av det nått vidare men gör man det varje dag så blir det ju lättare & lättare för var dag. Så hejja mig! Får passa på när Kate sover. Skulle hon se mig när jag gjorde detta skulle hon skämmas över sin mamma haha! Nu ska jag laga lite mat till mig & sedan vänta på att min prinsessa ska vakna. Då får hon sin lilla lunch. Så himla fint väder ute, men känns lite sådär att gå ut med vagnen när det är MASSA snö. Får se. Oj, nu hör jag min lilla gumma prata där inne:) Hörs sen, pusss!

10-11-25

Godmorgon! Sovit gott? Nu sitter jag här igen. Har fått i Kate lite äpple & banan gröt iallafall. Det det lättaste alltid men men. Just nu kryper hon omkring här på golvet. Det ser så roligt ut för när hon kryper & hon har på sig pjamas så lixom försvinner benen upp i pjamasen så tillslut kan hon inte krypa längre haha. Idag ska vi bara mysa tänkte jag. Henke ska ha henne ieftermiddag så då får jag lite egentid. Blir både skönt & lite tråkigt utan min illa skit! Tänkte att jag skulle ta & få i mig lite frukost med, men vet bara inte vad! Jag försöker hålla igen nu så blir inte mer än tre mål per dag & en massa vatten. Får se hur det går. I förrgår hittade jag några träningsvideor på youtube. Fan, jag hade sån träningsvärk & har det idag med. Det hindrar inte mig från att köra idag igen, det är ett måste! Kan ju passa på extra mycket nu när Kate inte är hemma. Nu ska jag rota fram något till mig iallafall & göra en flaska välling till grisen. Senare kommer en dagens insperation med:) Pussar & Kramar!


10-11-24

Lite insperation.
Underbart fina ponchos!
VILL HA ALLA!
Ögonorgasm.



Övre rad från www.net-a-porter.com
Nedre rad från www.hm.se


10-11-24

Nu har jag varit hemma en stund. Kom hem runt halv 9. Kollade lite på bonde söker fru & sen nattade jag Kate. Det gick bättre än igår kan jag ju säga. Har varit på öppnaförskolan idag, alltid lika roligt! Sköna brudar det är där & sköna bebbos:) Sen åkte jag & Kate ner till stan för att träffa Alex. Vi åt lite & pratade en massa sedan åkte vi till A6. Där köpte jag en mössa till Kate, ett par tuffa små svarta blanka tights till Kate & en burk bodybutter till mig.

Nu tänkte jag faktiskt ta ett stort glas vatten & sedan göra kvällsrutinerna. Tvätta ansiktet borsta gaddarna osv. Efter det blir det sängen! Ska läsa något kapiter ur Elsas mode & sedan blir det Karlavagnen eller mammas nya kille. Kan inte riktigt bestämma mig. Ska göra en dagens insperation med innan bedtime så ni kan få lite ögon godis! Sov gott med er fina. Pussar & Kramar!

Fanns tyvärr ingen bild på mössan från hms hemsida men ska fota den & lägga upp imorgon så ni får se:)



Tights från www.ahlens.se
Bodybutter från www.thebodyshop.se


10-11-24. ...

10-11-24. Nu är jag & kate på g ner till stan. Blir en dejt med Alex iallafall:) bure så kallt det är! Ska äta något smarrigt med. Kate sover förtillfället, skönt för busen! Hann inte med en dagens insperation, fixar det när vi kommer hem:) puss & kram från oss


10-11-24

Just nu sitter jag med tandblekningen som jag köpte på ullared för 99:- Vet inte om den funkar så bra men lite vitare tycker jag att mina tänder blivit fast det är nog bara jag som ser det. Man ska använda den två gånger per dag. Vilket jag inte gör, men det är så olika från person till person. För vissa tar det väldigt lång tid upp till 6 veckor innan det syns något resultat & för andra syns det nästan resultat direkt bara efter några få gånger. Det är ju inget otroligt seriöst tandblekningskit men jag tänkte eftersom det var så billigt så kan man testa.



10-11-24

Mobilblogga går fortfarande lika bra., skönt! Har ni sovit gott inatt? Jag har sovit rätt okej. Kate vägrade somna igår, trodde jag skulle bli galen! Bytte blöja, matade henne & hon somnade i min famn som vanligt. Då brukar jag gå in & lägga henne i hennes säng men det gick inte alls som vanligt. Hon somnar när jag är där inne, men så fort jag går ut, precis när jag kommit ut genom dörröppningen så börjar hon gråta. Förstår inte ens hur hon kan se det när hon sover?! Helt galet. Sådär höll det på ungifär 10 gånger igår, tills mamma erbjöd sig att gå in & lägga sig i mitt rum en stund. Tror ni hon somnar då? Nej, icke sa Nicke. Så fort Kate hörde mig så börjar hon stor gråta. Oj, hon börjar bli riktigt mammig. Men jag har bestämmt mig, jag ska vara glad för det. Det är mig hon vill se, det är mig hon kryper efter, det är mig hon gråter efter. Min unge tycker om mig mest:) Underbart! Jag hann ju inte duscha igår så nu ska jag snart ta & göra det, sedan blir det öppna förskolan. Helt sinnes sjukt va det har snöat ute. Vet inte alls hur det går med vagnen. Vi får se. Måste dessutom upp & hämta vinterjackan. BLÄ:( Jag vill ha min jacka med fårskinnskrage hela livet. Nej, nu överdrev jag lite faktiskt. Skulle ner till stan för att käka med Alex, men vi får se hur det blir i dett vädret. Jag som vill träffa henne soooo bad! Fan alltså. Jaja, nu blir det lite fix & sedan öppna förskolan. Ska försöka fixa en dagens insperation med. Kate har fullt upp med att riva ut alla fimler, kul hobby va:)? Puss på er från oss!

Slänger in en skön cover med the raveonettes på I wanna be adored.
Sjukt underbart band. Kommer dom till sverige så är jag där, det lovar jag.


10-11-24. ...

10-11-24. Ska bara testa att mobilblogga. Se om det funkar rätt:)


10-11-23

Nu blev det en massa inlägg tätt. Fick sån kick. MÅSTE BLOGGA! Älskar när det blir så. Nu ska jag försöka natta Kate. Det innebär blöjbyte, välling & läggning. Hoppas hon vill sova. Just nu är hon med mami på toa. Hör hur dom pratar haha! Idag har jag blivit irriterad så fort Kate gnällt lite, inte en aning om varför. Därför hoppas jag att min lilla groda går med på att somna i tid idag. Läggdags för Kate är då kl 22.00. LITE sent, jag vet, jag vet. Någon som har tips på hur man ändrar nattnings tiden? Måste ju få in en annan rutin nu när jag snart ska börja skolan med. Då blir det ännu tidigare morgonar. ÅH, hur ska jag klara av att vara ifrån min gris hela dagarna?! Nej, buhu för det:( Nu ska jag natta Katiepatie & sen ska jag duscha, gud så skönt! Ska för första gången använda Bobby's shampoo. Någon som vet om det är bra:)? Fyndade det på Ullared för 10:- flaskan. Blev då fyra st. Två st shampoo & två st balsam. Hoppas det är bra, man hart ju sina förväntningar. Fast, kostar det 10:- så behöver det inte vara så otroligt bra, men det skulle ju inte skada om det var det;) Avslutar med en bild på världens vackraste unge. Jag älskar dig Kate, du är mitt liv.




10-11-23

Lite insperation.
Har ju hunnit bli så otroligt kallt ute nu! Vem skulle tacka nej till dessa fuskisar i möntrat leo? Inte jag iallafall. Skulle både vilja ha en av varje till mig & förminska alla så Kate med kunde få gossa sig i en sådan:) Tyvärr så kan man ju inte få allt här i världen, men lite kanske?





Övre raden är från www.net-a-porter.com
Nedre raden är från www.topshop.se


10-11-23

Nu kör vi igen,
HEY HO LET'S GO!


10-11-01.                                 ...

img_6807 (MMS)

10-11-01.                                                 Nu ligger jag i sängen. Därför får jag blogga via mobilen:) Innan tog jag en lång, sjukt varm dusch. Körde i en inpackning & körde en skrubb. Efter det så kladdade jag på en återfuktande & rengörande chokladmask. Jag såg faktiskt ett riktigt bra resultat efter! Älskar när man gör det. Masken finns att köpa på www.hm.com & den kostar en 20 lapp! Ett riktigt kap! Somsagt, nu ligger jag i sängen, har flätat mitt hår för annars blir det så sjukt trassligt på morgonen. Hur gör ni med era hår? Speciellt vi som har långt, mitt är hemskt ibland. Imorgon så ska jag & Kate träffa fina Alexandra, det ska bli så mysigt! En riktigt fin brud det där! Sov gott med er nu & håll tummarna för att kate sover en hel natt;) Jag bjuder på en riktigt fin bild på mig med! PUSS<3


10-11-01

Så, nu kommer bilder!





Allt ovan kommer från www.hm.com


10-11-01

Borta bra men hemma bäst! Nu är vi hemma. Det blev mat på Coffehouse by George. Det var gott, pasta med kyckling & champinjoner. Emma & Moa kom förbi med, alltid lika roligt att träffas! Efter det åkte jag & Klara till A6. Jag köpte ett par leopardmönstrade skor till Kate, två skinnrosetts hårspännen till mig, vanliga hårspännen & ett super coolt halsband. Har inga bider på det jag shoppat nu, men ska fixa det snart:) Skorna till Kate köpte jag tills i vår/sommar. Eftersom hon inte kan gå nu så är det ingen idé. Det är ju dessutom höst med;) Jag & Kate ville köpa en present till mami med. Det blev en söt necessär, två ansiktsmasker, en bodylotion, ett läppglans & ett par öronhängen:) Så glad blev hon. Det är underbart att ge bort presenter när dom minst anar det. Nu ska jag ta kort på det ny shoppade! Hörs snart:) Pussar!


10-11-01

Nu ska vi ner till stan & käka på chili thai. GATT:) Hörs sen, puss.


10-11-01

I detta kollaget har jag tagit med några av de absolut hetaste trenderna just nu.
Spets.
Läder.
Sammet.
Satsta på något av dom så kan du känna dig som ett modelejon;)




Top från www.monkiworld.com
Byxa från www.farfetch.com
Cape från www.lagarconne.com
Dr Martens känga från www.nordstrom.com
Mössa från www.net-a-porter.com


10-11-01

Kan ju inte direkt säga godmorgon men kanske godeftermiddag? Töntigt det lät men jaja:) Sovit gott inatt? Jag hade fått sova som vanligt. Vaknade dock kl 8 imorse. Alltså jag är verkligen inte morgonpigg, det är det jobbiga med barn att man inte får sova precis lika mycket som innan, men men det är bara att gilla läget;) Vi har faktiskt tagit en liten tupplur för någon timme sedan. Sjukt skönt! Ligger tillsammans i soffan & svettas. Min lilla unge svettas ganska mycket, undrar vem hon fått det ifrån? haha. Nu har jag gett henne dagens lunch. Kan ni gissa vad det blev? Lasange! Ovanligt, nej. Gott, ja! Till efterätt blev det mango & päron pureé. Det uppskattades av lilla magen:) Nu håller hon på att klättra runt här inne. Hon ställer sig vid tv bänken. Håller sig i den & reser sig upp. Riktigt stark den där lilla ungen jag har. Det roliga är när hon just står där typ as nära tvn & håller sig i den svarta tv bänken & jag lyfter bort henne. Gissa om det är svett avtryck från hennes små tassar. Haha! Jag har aldrig sett något svettigare tror jag:)

Nu sitter jag här & Kate är bredvid mig nu på golvet. Vi väntar på att Clucken (Klara) ska komma hit:) Tänkte att hon kunde agera lite barnvakt när hon kommer hit så jag kan duscha;) Sedan ska vi ner till stan & käka något smarrigt:) Är sjukt sugen på Thai! Jaja, vi får väl se vad det blir:) Kate har på sig sin nya body idag förresten:) Kan ju inte säga att jag INTE blir sugen på cupcakes när jag ser den bodyn. Mums! Nä, du ska jag fixa en dagens insperation & sedan välja vad jag ska ha på mig:) Hoppas Klara kommer snart:) Puss på er från moi & the baby<3



RSS 2.0