Fy skämms på mig!

Jag fick inte tillgång till någon dator igår & jag kom precis hem från skolan nu. Fy skämms på mig ! Jag måste fixa lite småsaker sen ska jag uppdatera, PUSS!


Ledig !

Godmorgon, fick sova lite extra länge idag för vi har komp ledigt sen i lördags, ni vet när vi hade modevisningen. Gött ! Nu sitter jag på toa & kissar haha men ska börja sminka mig för ska gå om en halv timma. Ska hem till Dessan. Jag uppdaterar därifrån senare:) Ha det så bra i det skit tråkiga vädret, puss !

                                                                   Jag & Dessan :)


Chokladbollssmetkletpet & godnatt

Nu har jag bakat ckokladbollar men jag orkade inte rulla dom så plattade ut degen i en form, får se hur det går att äta den men smeten var AS god. Kan lägga ut receptet sen. Så nu har jag tänkt att mummsa i mig lite av chkokladbolls smeten & kolla på film. Det blir The Cider hose rules ( ciderhus reglerna ) sen blir det sängen. Uppdaterar i morgon igen, sov gott alla! Bebisen hälsar HIHI, puss!


                                   Vad tycks? Rätt frän tycker jag. Äh, den smakar ju likadant så:D


Mjuk & fin

Hejsan igen alla. Nu har jag tagit mitt efterlängtade bad. Jag använde mammas skumm grej & det blev rätt så mycket skumm haha. Gjorde även en ansiktsmask & skrubbade fötterna:) Efter det använde jag en super härlig bodylotion i form av en tvål. Den lixom smälter när den kommer i kontakt med något varmt, huden då alltså. Det var super skönt så nu är jag mjuk & fin. 

Förresten heter NKs tvålbutik Lush. Så det är en av alla butiker jag tycker ni ska gå in & kolla i när ni är i göteborg:) 

                                  Bubbel tvålen & skrubbhandsken jag använder till ansikte & hals.




Bubbeltvålen delar du upp i delar så den räcker i 2 - 3 bad



Fotskrubb från The body shop




Ansiktsmask från Kicks
( Neutrogena )





Bodylotion från Lush




Bodylotion från Lush




Det blev massa skumm som luktade godis:D !




Lite blek kanske?




SvampBob fick lindas runt mig. Älskar denna handduken haha


Bubbel bad (y)

Haloj igen. Nu har jag hunnit med att lata mig. Har varken städat på rummet eller gått ut med enmassa mjölkpaket. Nu sitter jag & väntar på att mina batterier till min kamera ska bli lite upladdade. Hatar när batterierna inte är laddade & det tar sån tid när man väl läddar dom eller det känns nog bara så för att jag sitter bredvid & väntar kanske.

Tänkte iallafall ta ett bad strax. Mysigt ! När jag var i göteborg för ett litet tag sedan köpte jag ett paket i en affär som bara har massa tvålar. Dom har ioförsig lite hudkrämer och sådant med men när jag tänker på den affären får jag bara upp tvålar i huvudet. Jag kommer inte ihåg vad affären heter men den ligger vid NK. Det är nämligen NK som har & äger den butiken. Jag ska kolla upp vad den heter för om ni åker till Göteborg ska ni absolut gå in dit & kolla på alla tvålar. Dom ser ut som goda kakor som man bara vill äta upp, super roligt att kolla där inne. Jaja, i alla fall så köpte jag ett present paket där till min mamma för hon älskar att bada. Det var två stora badbomer som luktade godis & något annat, kommer inte ihåg. Sen var det två grejer till som såg ut som tvålar med det är badskumm. Man lixom delar dom som kakor & så lägger man i en del i badet så skummar det sådär härligt! I en badbomb som mamma fick så var det massa små hjärtan i så när man la i det i badet så kom det fram massa små söta hjärtan + att vattnet blev alldeles rosa & luktade så sjukt gott! Idag ska jag i alla fall använda badskummet. Tänkte ta kort på dom där saker så ni får se men batterierna är så sega!? Tänkte lägga en ansiktsmask med. Livet ju!

Nu när jag satte mig i sängen med datorn så låg Pongo där. Mitt favortid gosedjur. Jag fick honom av Jacob, min bror för jätte länge sedan. Det syns på Pongo med haha, stackare! Men jag älskar honom lika mycket för det. Han har sprukit i massa sömmar, ena örat har lossnat & han är skitig. Han kommer tydligen från Ö&B haha! Tänk att ett litet fattigt gosedjur från Ö&B kan betyda så mycket & betyder får jag nog lov att säga. Han har varit med överallt. Han har varit på massa ställen, säker fler än många andra människor alltså. Massa länder, helt sjukt! Äh, Pongo är allt fin han. Mitt skitiga gosedjur. I löööv him! Sover med honom fortfarande faktiskt, inget att skämmas för;)

Nej, nu måste jag kolla om batterierna är lite laddade iallafall. Känner verkligen för ett bad nu alltså. Hörs senare snyggon, puss !


                                                                      Jag & Pongo :D

 


Åh, shit va snygg man kan vara haha!


Bakfull, nej skulle inte tro det.

Hej igen. Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag är helt sjukt trött! Känner mig bakis, var dock längesedan jag kände den känslan. Haha, jag minns förr då jag verkligen låg hemma dagen efter & kunde inte gå upp ur sängen efter en utekväll, inte för roligt. Jag har haft ont i huvudet idag. Sov till halv ett?! Har inte gjort det på as länge, men det var skönt. Funderar på att ta en dusch snart & bara vakna till. Jag har inte vaknat än trots att klockan är 17.06, galet. Nivet, man känner sig sådär äcklig & bara vill sova bort hela dagen. Ska nog gå & slänga lite mjölkpaket & sånt sen så får man lite frisk luft med. Kanske blir att plugga lite senare, då skulle jag vara värligt duktig alltså! Men först & främst borde jag hänga in mina kläder som ligger i en stor, ful & äcklig hög. Tänker INTE få mitt rum så stökigt igen, never in my life. Det är hur lätt som hellst att stöka ner. Men för mig tar det en evighet att städa upp, ni kan bara fråga mina kompisar.

Jag kollade på Trinny & Susanna - Stilakuten. Sådanna program är nog det roligaste jag vet. När man får se massa trötta människor helt utan stil. Alla har totalt olika kroppar. Från tjocka till super smala. Det roliga är att dom fixar till alla så dom blir lika fina, typ haha. En sak som är säker är att ALLA blir helt nya personer & mycket finare. De flesta är så sjukt skeptiska från början, till att ändra sin stil också då. Men när dom väl får se sig själva i klder som framhäver det bra & döljer det "dåliga" blir alla helt till sig haha. Sådant vill jag jobba med! Det skulle vara så roligt att verkligen kunna se vad folk passar i, för alla är ju så olika med. Med göra så att folk blir till en helt ny bättre version av sig själva. Dom flesta blir mycket glada personer efteråt med. Det skulle inte vara fel att jobba med det, på heltid.

Vi får väl se vad det blir utav mig. Mami blir jag ju, eller är redan:) Bebben har varit ganska lugn idag, rätt skönt. H*n kanske med känner sig lite bakfull idag, who knows:) Haha, nejdå men dom har väl sina dagar dom med. Än  har jag ju inte riktigt lagt märe till när bebisen rör sig mest. Alltså vilken tid på dygnet osv. Vissa bebisar har "rytmer" så mamman vet att : Jaha, nu är kl ett, nu kommer bebisen göra en kullerbytta. Haha nej, inte riktigt så men att dom är livligare på dagen, kvällen eller natten, typ så. Men sånt har jag inte tänkt på riktigt. Jag bara tänker på att den rör sig ibland & det är ju bra. Undrar om den har det roligt där inne:P? Man kommer ju inte direkt ihåg själv så. Fast det är väl tur haha. Jaja, nu måste jag ta tag i mitt liv & sluta känna mig bakfull, skit konstigt att känna sig bakis av bara saft? För det var det jag drack igår. Aja borsta tänderna kanske hjälper? Vi hörs senare, puss puss puss!



Sova..

Eftersom jag fick gå upp relativt tidigt idag ( 9 är tidigt för en lördag ) så ska jag sova länge i morgon! Mamma kommer hem snart så då kan jag gå & lägga mig. Ni får sova så gott så hörs vi i morgon. Puss puss!


Svar till Malin Bertilssons kommentar !

" MALIN om Calle & modevisning:

julia skämta inte med mig han är tjock och INTE alls snygg!!!"


Svar : Malin, han är snygg. Jag vet att han inte är våran typ av kille men nu måste du stödja mig i detta!
HAN HAR SNYGGA KLÄDER & är lite tjock. Men vadå, jag ska bli dubbelt så tjock & du tycker jag är snygg för det:) LOVE YOU hihi:$

Malin & jag i våra bästa dagar, hihi



Oj, Malin ser busig ut!



Nja, vi är rätt bra vi alltså. Mitt trejde hjul. Kärlek till dig & tjocka Calle<3









Jag älskar dig!

Hej igen. Nu har man landat framför dator igen. Har suttit & pratar med Ange på msn ett bra tag, fy vad jag saknar henne! Sedan har jag läst lite om min bebis. Satte på lite klassisk musik på spotify för läste att små bebbar ofta gillar det. Men min är lugn för tillfället, h*n kanske sover. Vem vet. Min bebis. Jag älskar dig min bebis & vill ha ut dig snarast.Jag blir helt rörd när jag tänker efter & verkligen funderar. Jag ska bli mamma, jag ska få en bebis, ett barn. Mitt egna barn! Det är otroligt att det fins ett litet underbart liv inuti mig, i mig?! Hur kunde detta hända haha! Jag är så glad just nu. Verkligen lycklig. Det har inte varit prima hela tiden, men just nu känner jag mig stolt över mig själv som vågade behålla min bebis. I dagsläget är jag så glad för det. Jag ångrar ingenting av detta. Det kommer absolut inte bli det lättaste jag gjort i mitt liv, men jag ska bli en bra mami & ta hand om min lille så gott jag bara kan. Nu blir jag sådär rörd igen. Nu känner jag verkligen att jag älskar min unge, åh. Undra vem det är? Hur den ser ut? Undra vad dens första ord kommer att bli, hur tänderna kommer att se ut, om håret kommer vara tjockt eller tunnt, om min lilla bebis kommer att vara en glad liten eller ett litet kolik barn? Det spelar absolut ingen roll för jag kommer älska dig lika mycket vem du än är, för du är min & jag kommer vara så stolt när jag går runt med dig i min vagn. Åh, min bebbe alla längtar efter dig! Tänk att du kunde bli en sån glädje, det trode jag aldrig men du är det bästa som finns tror jag. I alla fall det bästa jag gjort. Jag är inte så bra på att göra saker men jag tror nog allt att jag lyckades rätt så bra med dig, även fast jag inte gjorde dig med flit haha. Lillevännen, jag är glad att du fins hos mig & jag bara längtar tills jag ska få visa upp dig. Jag & din mormor kommer vara i extas. Shit, jag ska verkligen bli mami:) UNDERBART!

Det var det, det behövdes skrivas lite om bebisen. Vad ha ni gjort ikväll? Själv har jag suttit framför tv:n & datorn. Ätit ristotto & revbensspjäll. Rätt skön kväll faktiskt. Det är skönt att bara vara, det är livet faktiskt :D Nästa vecka blir det APU hos pappa. Kommer bli tråigt att lämna mamma i tre veckor men jag hoppas att hon kommer till mig i göteborg & busar. I love min mamma, hon är bäst. Hon lär bli världens bästa mormor med. No doubt. Shit, jag håller på att få värsta feting finnen previs i mungipan. Jag hatar mina finnar! ÅH, den gör så ont med. Måste kleta dit lite finn medel sen & hoppas att det verkar. Dessutom har jag fortfarande ont i mina trampdynor:( Synd om mig.. Nu ska jag kolla klart på " Fyra bröllopp & en begravning ". Hörs lite senare, puss puss!




Modevisning = 100 % stress !

Förlåt för dålig uppdatering idag med! Men har varit upptage precis hela dagen idag.
Nu är klockan halv 6 & jag kom precis hem. Har så ont i mina fötter. Har gått i mina kilklacks skor. Dom är inte jobbiga att gå i men jag hade inga strumpor i så fick så sjukt ont typ där fram under foten, trampdynorna om ni förstår:P Dom har jag traskat runt i hela dagen lång & det känns som det varit en lång dag. Jag åkte in kl 9, upp till skolan för att hjälpa till bakom modevisningen. Gud vad stressigt det är. Dragkjedjor som inte går upp, galna brudar som slänger av sig kläderna & mycket naket haha! Men det är faktiskt roligt. Jag & Clara kände oss väldigt duktiga & alla som gick var super snygga. Vissa kläder var super fina ! Allt gick jätte bra:)

Efter det så åkte jag ner till stan & träffade min mamma. Vi gick lite på stan, det var mysigt, bara att jag hade så ont i fötterna. Vi fikade på Winerkonditoriet med. Kladdkaka & kaffe, mumms! Jag hittade lite grejer. En stickad tröja från Gina tricot 149 :-, ett par strumpbyxor från Åhléns som var lite rea på, dom kostade 49 :- & ett par öronhängen från Gina tricot som det med var lite rea på, dom kostade 29 :-.. Roligt med lite nya saker. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Kanske ska ta & äta något smarrigt. Får kolla i kylen.. Vad ska ni göra en sånhär fin lördag kväll? Uppdaterar lite senare, Puss puss!


             Mina snygga & något smutisga skor efter dagens vandring. Brukar alltid vara jätte bekväma men icke idag.





Strumpyxorna. Lite zebra mönstrade va?





Tröjan från Gina tricot, sjukt skön !


REZA ÅKTE UT (Y)

Vad bra, nu blev livet värt att leva igen :)

Calle & modevisning

Hej alla, förlåt för dålig uppdatering! Det har varit en trött dag idag. Hade engelska nationella prov. Uppsats & muntligt, det gick visseligen bra men är så trött! Mamma & jag har ätit rebensspjäl& risotto det var mumma & nu kollar vi på idol. Calle är min favorit, han är så SÖT. Första gången jag blev rörd av låtarna de sjöng idag. För idag så skulle de tilgna låtarna till någon de tyckte om. Calle sjöng till sin mamma & jag lipade, Mariette sjöng för sin flickvän & jag lipade! Det var verkligen fint. ÅH, nu sa dom att Calle sitter säkert! HELL YEAH! Jag tror jag är kär. Erik % Reza sitter löst, fuck Reza! Hon ska ut. Inte för att jag röstar, men om Calle kommer till final så ska han få en liten röst av mig & mamma:)

I morgon har vi öppethus i skolan. Vi på mode & design ska ha en modevisning i matsalen. Själv ska jag inte gå men jag & Clara ska hjälpa till bakom. Sånt är så kul, lite stress yes sir! Tjejerna från tvåan som ska gå är Benne, Bella & Linnéa. Snyggon, dom kommer vara super balla! Bella har mixat en skiva med musik till visningen. Sjukt bra, min favorit musik typ. Det är obligatoriskt så vi måste dit men vi har ledigt på måndag, skönt! Så jag & Clara åker med en buss som går här ifrån kl 08.54 i morgon så jag måste lägga mig snart. Kommer vara död i morgon. Har så ont i min svank så jag blir galen:( Att vara gravid tär på krafterna. Frågan är ju vad jag ska ha på mig i morgon, huh livet är jobbigt ibland.


Gud, är han inte snygg ?!
JO


Ica Childhood

Nu är kl 22.38 & jag sitter med mackor & varmchoklad, mumms! Efter detta tänkte jag lägga mig & lyssna på? KARLAVAGNEN:D Yeesbox, min dagliga rutin.

Har ni sett Ica reklamen med dom dära små gosedjuen man kan få köpa så går 5 kr eller vad det nu är till ensamma mammor? Jag fick i alla fall ett sådant gosedjur av min mamma idag:) Ett lejon med sin lilla lejon bebis, super söt!

I morgon har vi nationella prov i engelska. Det är uppsats, det kommer nog inte gå så bra direkt, men vi får se. Nu ska jag iallafall äta klart, sen nana. Hörs i morgon! Sov gott alla, Puuuuss!







Babybo, I love you!



Jag har inte tagit så många bilder för jag tycte inte det syntes någon skillnad på min mage direkt. Men nu ser jag lite skillnad i alla fall haha. Det ser ut som bebisen växer & står i :)


Denna bilden var nog mellan vecka 17 & 18.



Detta är min mage i vecka 19 tror jag






Denna bilden tog jag idag. Vecka 22 + 1




<3


Clementin (L)

Det är svart utanför fönstret & jag har inte gjort något mer än att sitta vid dator, prata i telefon & kollat på tv. Har ens inte gjort någon mat! Jag är svin hungrig ju. Jag måste fixa lite mat till mig & bebisen. Åt en clementin & den var svin god, ska trycka i mig några till ikäll:D Åh, jag kollade på gamla bilder på mig & Malin, haha hon är störd. Sjukt roligt hade vi! Mitt rum har blivit lite stökigt igen, inte som innan dock men massa kläder ligger i ett hörn. Jag måste hänga in dom igen. Ni skulle sett hur mitt rum såg ut innan, det är sjukt. Kunde ens inte gå på golvet, sant. Ska og fixa det i morgon:) Nu ska jag fixa lite käk sen kommer jag tillbaka & tänkte lägga ut någon bild på bebismagen. Ser bara mycket fetare ut än vanligt men sånt är livet:) PUSS






Kakona gick som på räls!

Nu är jag äntligen hemma. Det regnar igen vilket inte är så roligt ! Efter skolan så gick jag & Antonia ut & skulle försöka sälja lite av mina kakor. Vi lyckades komma in i ett höghus med lägenheter där det mest bor gamla. Gamla är de man tror skulle köpa mest, men icke! Inte en enda gamling ville köpa av oss små söta flickor. Dessutom kunde vi bara gå i ett sådant hus för vi hade inte koden. Så vi gick till radhusen precis bredvid skolan. Där gick det bra faktiskt, fick sålt alla 6 burkarna jag hade med mig. Vi fick tillochmed en tjej vi skulle gå till i morgon. Jag har ju några burkar kvar här hemma:) Dom ska nog vara slut tills på tisdag.

Så nu sitter jag här & segar. Kanske borde laga lite mat, sjukt sugen på fiskbullar! Men har inga hemma. Bajskorv. Har lite läxor jag borde göra med men orkar inte just nu. Åh, jag kollade på gamla bilder, jag vill bara brun alltså! Brun & blond, det är fint det. Någon som har något tipps på en bra men inte för dyr "brun utan sol"? Skulle behövas nu alltså. Men finast är ju såklart sommar brännan men den får jag vänta på ett tag.  Jag känner för att ha en "pyssla om sig själv kväll " ikväll. Det är så mysigt! Typ dricka Te, göra ansikts mask & måla naglarna. Kanske skule satsa på det. Borde raka benen men, men äh lite extra hår värmer ju bara på vintern. Minns du det Dessan, haha! Nu ska jag ta det lite lugnt & ta något att smaska på. Hörs senare, pusss !


 


Projekt arbete !

Hello, nu har vi fikat sönder. Som sagt så kände alla sig gravida:) Härligt! Nu har vi projekt arbete & jag & Antonia syr barnkläder. Kommer att bli en svin tuff kollektion. Just nu håller vi på att sy en Mc jacka med skotskrutigt mönstrat foder i. Den blir super tuff, vill ha den själv! Idag har vi kommit på vad vårat märke ska heta. Detta blir sjukt bra, det känner jag på mig! Alla kommer vilja ha FATBABY kläder:) Efter detta ska vi ut & sälja kakor så vi får ihop lite pengar så vi kan åka till någon härlig stad i slutet av trean. Några bra förslag på hur man kan tjänga pengar ? Sen blir det nog hem & fixa & trixa lite tror jag. Har UNO dejt med sexiga Mimmi ikväll! Det blir fiiint, skirver senare. PUSS


Fika!

Hej alla. Nu sitter jag i skolan igen. Jag har svenska & ska skirva en argumenterande text eller vad det heter. Ska skirva om att man ska förbättra skolmaten. Nu blir jag utkörd från datasalen men skirver senare, puss !

Yes, den blev kick ass !

Min kladdkaka blev rätt najs ja! Har ingen bild på den men den blev super bra, tror jag i alla fall haha! Jag har ett problem, det klias något sjukt mycket i mina armhålor. Är det min deo eller, så himla jobbigt! Var tvugen att ta två iskalla clementiner & lägga dom under mina armhålor haha! Kyla hjälper:D Nu ska jag borta tänderna & lägga mig & lyssna på karlavagnen, det blir finfint! Hörs i morgon, godnatt alla fina! <3




  • Smält smöret
  • knäck i äggen
  • häll i kakao
  • häll i socker
  • häll i mjöl
  • häll i vaniljsocker

 

 


Bonde söker fru !

Tja tja tjenna tjenna på er mitt bena bena. Nu sitter jag här & pösar i min pösar soffa, underbart! Kollar på bonde söker fru & tänker naffsta i mig min goda apelsin. Älskar apelsiner & clementiner nu för tiden. Säker bra för bebisen med:) Jag känner för att ta en varm dusch sen efter jag skickat in kakan i ugnen. Marri var snäll som gav mig gluten mjöl & kakao så jag kan baka en kaka sen. Hon är snällis:$ Är bara lite seg med att börja, är så trött. Men det får bli en kaka sen en liten snabb dusch:) Hörs om en stund, skirver om kladdisen blev lyckad eller inte:P Pusss !


Kick ass kladdkaka !

Alltså regnet bara öser ner! Det är helt sjukt. Jag hatar det alltså. Jaja, nu är jag hemma i alla fall. Träffade Paulina efter skolan & åt på Jensen's Bofhus, det var sper mysigt men blev inte så himla länge för hon skulle & ta svin sprutan den lilla tösen:) Nu väntar en lugn kväll med Bonde söker fru & sen ska jag baka en kick ass kladdkaka för alla i klassen ska ha med sig något de bakat i morgon, shit alla kommer se gravida ut i morgon, Yes vad bra!:) Här får ni ett litet recept på en kladdis om ni blev sugna! Jag skirver lite senare, puss puss


Nu fick jag in bilden !



Nu gick den in. Vad tycks?


V 22

Idag är det vecka 22 för mig & bebisen då. Det känns lite pirrigt att tiden går så fort! Men det är sjukt spännande med. I vissa stunder längtar jag något grymt mycket & i andra stunder tycker jag att bebisen kan stanna inne lite längre än planerat haha men det är bara bebisen som kan bestämma:) I vilket fall så är den välkommen! Det innebär att jag har 18 hela veckor kvar då, det går sjukt fort! Snart ska jag till barnmorska igen & mäta magen & lyssna på hjärtljuden på bebisen. Då ska Ida med, det blir spännande:D! Clara hälsar till alla som läser, för det är någ så hemskt många. Puss från oss cp barn:)

Nu väger bebisen nästan ett halvt kilo, cirka 430 gram, är drygt 27 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu. Innan detta sker, ser huden lite skrynklig ut, men bebisen lägger på sig lite varje dag nu. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas stadigt.

fetal development at 22 weeksRedan nu finns tandanlag i käkarna och det dröjer inte så länge innan bebisen är född och så småningom får sina första tänder
Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytnigar.

Stil historia, fisk & regn.

Hej alla glada, nu sitter jag i skolan:) Jag har stilhistoria & det är väl inte för roligt. Jag måste ta tag i det nu alltså. Man ska skriva om typ Grekland & hur det var förr på antiken & vad man hade för kläder osv. Det är inte så jobbigt bara man tar tag i det. Men som ni ser skriver jag på bloggen istället haha, Good! Det var sjukt god mat idag så jag & bebis blev SÅÅÅ glada. Stekt fisk, kokt potatis & as god sås & såklart rivna morötter:D Det gick ju ner ganska lätt kan jag säga. Ett minus är dock vädret. Det suger rumpa. Det regnar ganska mycket faktiskt här i Jönköping. Usch. Hatar regn när man inte är sugen på mys typ. Lyssnar på spotify, älskar däremot spotify:) Name The Pet, hon är frän! Jag ska nog träffa Paulina efter skolan sen, äta på chilithai, det blir mysigt. Hon är söt:) Vi får väl se hur det blir. Kan fortfarande inte lägga in bilden på texten som jag vill tatuera in, irriterande men får fixa & trixa lite så får vi se. Nu ska jag söka lite på Antikens Egypten, wihu! Hörs sen, puss!





Paulina & jag för ett par år sedan


Varmt Vatten ( y )

Nu är jag hemma. Utecklingssamtalet gick väl bra. Pratade om hur jag ska göra sen när bebisen kommer. Om jag ska ta ledigt ett år eller typ råplugga nu & göra klart kurserna. Ärligt talat så förstår jag inte så mycket. Jag får tänka lite på detta för jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Efter mötet så åkte vi till A6 då och hämtade Felix medicin. Efter det blev det fika:) Jag köpte en concealer dessutom. Min är slut, hoppas denna är bra bara. Jag har försökt ladda upp bilden på texten som jag vill tatuera in men den vill bara inte läggas in verkar det som! Blir förbannad men får försöka fixa det i morgon. Tog en varm dusch när jag kom hem för jag fryser så sjukt mycket när jag är ute. Blä, hatar sånt väder när det blåser kallt & regnar liiiite lite granna. Men skönt med varm vatten då, jag älskar att duscha när jag fryser, så skönt ! Nu sitter jag här och funderar på att gå & lägga mig. Jag ska skirva i morgon med, nu ska det tamigfan skrivas varenda dag! Förövrligt går jag in i vecka 22 i morgon & magen växer en hel del faktiskt. Syns stor skillnad på förra veckan ( v 21 ) & denna veckan ( v 22 ). Rätt knasigt. Undra hur min bebis ser ut? Säker världens finaste:) Nu ska jag nana & lyssna på karlavagnen haha! Käring är jag, men det är skönt. Shot, undra vad jag ska ha på mig i morgon. Alla byxor & kjolar är så trånga:( Godnatt på er, sov gott. Puss från mig & bebben min <3


Uno är livet !

Tjenatja. Idag är det Tisdag. Det innebär sy hela dagen i skolan. Jag håller på med en sammets kjol. Vi får väl se om den blir bra, hoppas det för den skulle jag kunna använda ett tag till när jag blir ännu fetare:) Rätt skönt med kjol. Aja, får ta en bild på den sen när den är klar. Jag pallade inte åka med 7 bussen idag som vanligt så åkte med 9 bussen. Mådde illa idag på morgonen med. Har inte spytt på typ... 2 veckor. Bebisen börjar bli lite bättre, skönt den den inte håller på & jävlas med mig. Fast jag tycker om min plutt ändå:) Jag slutade kvart över två, vilket är rätt skönt men idag ska jag ha utvecklingssamtal kl 5. Det är rätt tråkigt att sitta & vänta på detta onödiga möte. Sitter här inne i " Gröna rummet " ( ett rum med datoter i typ ) & spelar Uno på FB. As najs. Fast blir lite långtråkigt i typ 3 timmar haha. Olle, sparkar liite iallafall. Skulle vara roligt om man typ kunde ha något så bebisen kunde prata till mig. Den kan ju höra mig men jag hör ju inte den:( Den han nog inte säga så hemskt mycket ändå haha. Hicka kan den ha iallafall:) Jag sitter & funderar på vilken stil jag ska ha på min tatuering som jag ska göra. Jag blir ju faktiskt 18 snart, den 8:e Januari. Jag vet iallafall vad det ska stå. Men typsnittet när svårt. Alla har skrivstil på sina texter. Jag vill ha något alla andra inte har. Tips? Skrivstil är fint, men jag skulle gilla någon lite mer "hård" stil typ. Något coolt! Nu är kl 15.38 & jag ska vänta i typ 1 timma & 20 minuter till. Sen blir det mötet då & sen A6 med mamma. Hon ska hämta ut medicin till katten Fellebelle, han är sjuker nämligen. Fast pigg för han käkar medicin:) Tänkte köpa ett par super tuffa strumpbyxor med. Dom är randiga. Typ randiga i " tjockt & tunnt" strumbyxetyg om ni förstår. Aja, skit snygga iallafall. Hoppas det finns. Jag hittade än rätt snygg stil som jag kan tänka mig på min tatuering. Den heter SWIsot1. Den var rätt snygg. Jag lägger upp en bild senare så ni kan se. Det är ju i större format då som ni förstår men. Jag skriver lite mer sen om hur mitt utvecklingssamtal gick. Ha det super, Puuuuuss !


Sorry, förbättring ska ske!

Jag är sjukt dålig på att blogga alltså. Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Ultraljudet är gjort & jag har sett min underbara unge:D Det var så himla roligt! Mamma var såklart med. När man gick inte där hade man ju sina tankar tänk om det inte är någon där inne? Men det var det verlkligen. Bebben rörde sig hela tiden & svalde vatten & massa bus haha. Det var sjukt roligt & lite rörande att man kunnat fixa en såndär liten bebis utan att ens kämpa. Det enda jag gjort är att spy galla typ:) Finfint! Ultraljudet gjorde jag för 5 veckor sedannu på onsdag. Vi trodde jag var i vecka 18 men det var en vecka back:O Ops. Det var rätt skönt för min del faktiskt. Så nu på onsdag går jag in i vecka 22. Det roliga är att det inte alls syns så mycket på min mage. Eftersom jag är lite små fet på min mage innan så syns det inte lika tydligt. Jag har en bild sen vecka 19 - 20. Kan lägga upp den. Där syns det lite granna. Men nu är bebisen i full gång för h*n rör sig hela tiden typ. Eller den har väl lugnat ner sig lite nu men innan var h*n galen haha. Men nu blir jag lite orolig när bebben inte rör sig massa hela tiden. Det är inte så mycket att oroa sig för men det visar ju bara att jag är lite mammig iallafall:P Idag har jag inte varit i skolan för var uppe sjukt sent för min bror åkte till Stockholm inatt för han ska till China idag. Hm, undra om han är framme? Jag får fråga mami sen. Så iallafall, vi kramades hejdå & lite sådant så kom taxin & hämtade honom. Han är borta i 3 månader så när han kommer hem är det typ precis en månad kvar tills jag ska ha BEBIS:D Han åker hem den 22a februari. Bebisen är beräknad 23 mars. Shit, det går fort. Får se om jag blivit tjockare då. Jag vill bli lite tjockare nu haha:) Vi ska flytta nu med. Det blir en fin lägenheti Huskvarna. Soligt att behöva flytta från sitt barndoms hem. Men dit mamma tar vägen följer jag med. Ingen som direkt säger WIIIIIIHU men sånt är livet. Vi ska nog ordna upp det. Snart kommer mamma hem från jobbet så ska hon laga ngot smaskigt & så blir det Ullared för hela slanten haha! Yeeah, livets program:) Ska nog dammsuga lite med. Fan, jag måste städa mitt rum i morgon med:( Jaja, jag ska bli duktig nuva. Jag Kanske bloggar lite senare annars så hörs vi i morgon med more uppdatering. Puuuuuss, ( Olle hälsar med en spark i magen )


RSS 2.0