10-07-08.                             ...

img_0652 (MMS)

10-07-08.                                 Lite missbildad bild men skulle bara visa att jag blir lite extra glad när Kent sköna melodier spelas på radion. Spelar ingen roll om dom är uttjatade gamlingar eller nyfödda. Alltid lika underbara och blir alltid lika glad när jag hör dom på radion. Fylls av glädje. Sanna ord:D så men denna fina bilden visar jag hur glad jag blev. Fin tumme det där:)


10-07-08. ...

10-07-08. Blev ingen blogg igår heller. Men det blir lite hackigt när jag är här. Igår var vi iallafall vid havet. Det blåser så mycket där så man känner inte att solen tar. Detta resulterade i en bränd liten snok. Men det är bättre idag. Sen var vi bjudna på middag hos en kompis. Tacos blev det. Lite vin på det och kvällen var hel skön:) idag regnar det här i Göteborg. Så tråkigt. Det blir nog en liten shopping runda senare. Blir nog mer inlägg dessutom:) puss på er!


10-06-07.                                ...

img_6807 (MMS)

10-06-07.                                 Kolla min otroligt kloka lillgris!


10-07-06.                                ...

img_6807 (MMS)

10-07-06.                                 Där har vi frippan. Vet inte om ni ser någon särskilld skillnad, men lite förändring blev det allt och jag är nöjd:)


10-07-06. ...

10-07-06. Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår. Orkade inte det. Igår så var jag, pappa och Kate i slotsparken. Vi gick en liten runda och kollade på knubbsälar och pingviner. Hade lite picknick med. Super mysigt:) jag ska visa senare vad jag shoppade i måndags. En svart transparent skjorta, ett par svarta klackar, en bh, en maskara, en ny ansiktskräm, ett läppglans och ett silver nagellack:) idag har jag varit hos frisören. Hur trevlig som hellst var killen. Det tog ca 3 timmar. Klippning och slingor blev det. Det blev riktigt bra. Han la i ljusblonda slingor och lite mörkblonda. Ser mycket bättre ut, verkligen! Sen blev det en klippning med. Toppade 3 cm, det var vad som behövdes. Skönt! Så nu är det mycket fräschare. Han la i en inpackning som som bort det gula i mina toppar. Jag tyckte själv inte att jag hade något gult i mitt hår men när allt var klart så såg jag vilken skilnad den gjorde! Jag köpte ingen idag men tänkte att nästa gång jag går dit ska jag nog skaffa mig den inpackningen. Den var istället för silvershampo. Sliter inte på håret. Så ni som bleker och får gula toner, fråga era frisörer om en inpackning som tar bort gula toner. För jag frågade tyvärr inte vad den hette. Hela alltet gick på 1500 :-.. Det är sinnessjukt! Men någon gång kan man vara värd det. Nu ska vi snart äta, så tänkte lägga in lite bilder senare. Hoppas ni haft en bra dag:) puss


10-07-04. ...

10-07-04. Shopping är roligt!


Det ska stå att jag sla göra mig iordning ...

Det ska stå att jag sla göra mig iordning och inte oordning haha! Det är lite svårt att ändra mobilinlägg så gör ett till inlägg;)


10-07-04.                               ...

img_0624 (MMS)

10-07-04.                                  Godmorgon:) sovit gott? Kanske smaskat i er en god frukost? Det har jag. Idag blev det pannkakor med jordgubssylt. Sylten är super god och enkel. Lite socker och sen massa färska jordgubbar sedan mixa. Pröva!  Gud vilket väder! Här i göteborg regnar det som sjutton! Fast det är skönt, slippa svettas;) känns som att svett är ett återkommande ämne i min blogg haha! Just nu sitter jag och kollar på tv. Markus Krunegård är på tv, middag hos Plura och mauro. Åh, underbart fina krunegård. Han är en fin man. Begåvad och oerhört snygg. Sen som grädden på moset har jag en sovande liten skrutt i knät. Utröttad efter allt bajsande och ätande, men det uppskattas av mami!:) pappa är ute och springer, så jag tänkte göra mig oordning för idag känns som en shopping dag! Så härlgt. Det är ju massa rea nu så man får passa på. Hoppas ni har det bra, så skriver jag lite senare. Puss!


10-07-03.                                ...

img_6807 (MMS)

10-07-03.                                 Nu är vi hemma efter en dag vid havet. Lillan somnade tillslut, fast förstår att det är svårt när det är så många nya intryck:) vi kom hem, åt lite och mös. Det är SÅ varmt ( vet inte om ni märkt det? ), även på balkongen. Sådär klibbig blir man. Efter det tog jag och Kate ett bad. Hon är så jävla söt, min lilla brud! Pappa fick ta henne sedan så jag kunde duscha klart. En sak ska jag säga. Babyolja är underskattat som fan! Ni borde absolut testa det, speciellt om ni har badkar. Vi har ju tyvärr inte det hos min mamma men hos pappa. Häll i lite i vattnet när ni badar. Gör det medans ni kör en inpackning, så smörjer ni in er i vattnet och njut! Man slipper att smörja in sig efteråt om man kör med babyolja Eller ja, inte i ansiktet kanske. Där får jag skippa babyoljan och köra på min ansiktskräm. Annat skulle jag vara sjuktligt finnig. Jag fick iallafall tag på en bikini idag, absolut inte den snyggaste men helt okej. En leopardmönstrad trekants överdel och ett par vanliga svarta trosor till. Jag har bara bild på överdelen. Det gick väl på 150 :- tror jag. Inte säker, men blev inget jätte glapp i plånkan. Gina har fina saker men ibland ser dom lite halv fattiga ut. Kunde inte bestämma mig för om min bikini ser fattig eller icke fattig ut? Jag gillar den ändå tror jag haha. Nu ska jag fortsätta kolla på tv med min kära pappa. Sov gott söton, hörs i morgon. Puss!


10-07-03.                                ...

img_6807 (MMS)

10-07-03.                                 Snyggaste badbruden & hon är min tjej:)


10-07-03.                                 ...

img_6807 (MMS)

10-07-03.                                     Underbara jordgubbar. Finns det något godare?Fast dom är nog godare när min tandkrämssmak gått bort ur munnen. Beska jordgubbar är ingen höjdare.


10-07-03.                                 ...

img_5249 (MMS)

10-07-03.                                 God morgon på er:) Har ni hunnit svettas något än? Jag har inte hunnit svettas så mycket än, men det kommer. Ska till havet med pappa och Kate snart. Före det ska jag springa in på nordstan och försöka hitta en bikini. Ska kolla på bikbok efter en zebra färgad bikini. Tack Lisa för tipppset:) hoppas det finns, och i rätt storlek. Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta gaddarna och klä på mig. Sedan bär det av ner mot staden:) Måste bara tipsa om mina ansiktsprodukter, dom är super! Det är L'oreal comfort cleansing milk och L'oreal gentle toner. Dom är för känslig hud. Jag har rätt torr hud så den passar. Men innan jag använder dom så brukar jag tvätta med en ansiktstvätt från garnier, den tar jag i t-zonen. Har tyvärr glömt den hemma så blir ingen bild. Efter jag tvättat ansiktet och rengjort smörjer jag in med en kräm från garnier som är för känslig hud. Super produkter som går att hitta i alla kända kedjor för ett bra pris. Hoppas ni med kan lapa lite sol senare. Puss från mig och min groda!


10-07-03.                               N...

img_5249 (MMS)

10-07-03.                               Nu är vi framme, eller har varit framme ett tag. Har ätit lite. Det blev kyckling och potatissallad. Det var gott:) jag gillar ioförsig nästan allt utan leverpastej, så ja. Skrev ett inlägg när jag var i bilen påväg hit men sedan när jag kollade så hade det blivit något super knasigt så fick ta bort det. Hoppas denna mobilbloggen funkar bara. Jag vet inte vad som står på schemat i morgon, vi får se helt enkelt. Fet ska iallafall bli soligt. Fint!  Kate ligger i en säng hon fått låna av pappas kompis. Kim är den kompisen, mycket rolig man det där som älskar barn:) Han och hans fru har en liten dotter på sisådär 9 månader tror jag. Han kom upp med en liten säng till Kate som hon får låna. Den sängen har Kim själv haft när han var en liten knodd. Så härligt när man har kvar sådanna saker. För den ser inte alls gamal ut. Kate gillöar den iallafall, hon sover just nu. Det är bara det att när hon inte ligger bredvid mig i sängen så är jag sjukligt nojjig över om hon andas. Kommer väl vakna runt sisådär tusen gånger inatt och kolla. Speciellt nu när fisen vill sova på mage. Det är jag inte ett stort fan av. Men tydligen Så är Kate ett big fan:) jaja, nu ska jag sätta på lite Karlavagnen i min iphone, kärring är jag. I know(!), men jag älskar att lyssna på det programmet. Speciellt när det är Stina wolter som har det. Som tur är så väljer man avsnitt när Man lyssnar med mobilen och då ser man vem som har programmet. Sjukt fint! Så, nu återgår jag till Min nattliga rutin. Sov gott, vi hörs i morgon:) oj, nu vände Kate på sig så huvudet slog i väggen på sängen, fast hon sover ändå, haha! Hoppas inte ni gör samma misstag. Puss!


10-07-02.                                 ...

img_6807 (MMS)

10-07-02.                                         Blir en mobilblogg innan vi får sätta oss i bilen och svettes. Härligt med svett, nej. Kate svettas något otroligt! Försöker få i henne lite vatten, funkar ibland. Tror ärligt talat att hon bara är förbannad på allt svett. Som sin mor. Jag är inte särskillt svettig så jag slipper klaga. Nu måste jag borsta gaddarna sen packa ner det sista. Orkar inte glömma något. Bloggar lite senare när vi kommit hem till pappa:) hörs sen svettisar! Puss


10-07-02

En fet hamburgare till lunch! Sallad, fetaost,tomat,ketchup,hamburgare & bröd. MUMS!


10-07-02

Här kommer lite bilder på dom underbara klackarna som är oerhört svåra att gå i. Vet inte när jag ska hitta tillfället att dra på dom. Nästa fest kanske? Om jag inte ska röra mig så mycket så kan jag väl slå till. NJUT!









Dojjan finns att klicka hem på www.skonamig.se för endast 399:-


10-07-02

Godmorgon! Sovit gott? Det har vi:) Jag vaknade av att en viss liten Kate försökte att bajsa. Det är nog något av dom roligaste ljuden jag hört. Hon tar i så fruktansvärt mycket för att få ut en liten kladd? Men det fick hon iallafall, ingen förstoppad bebis här inte. Så, fick gå upp & byta en härlig bajsblöja. Dom är inte så hemska när dom är såhär små, men om några veckor kommer det inte vara lika trevligt att byta bajsblöjor, för då ska bruden nämligen börja äta lite "riktig" mat. Det ska bli SÅ roligt att få se henne äta små puréer. Hoppas hon blir som jag var när jag var liten, allt som kom in i min mun tyckte jag var smask. Sådanna bebisar är bra. Det dröjer ungifär 2-3 veckor innan hon får börja smaka på puréerna. Så det blir kul:)

Jaja, nu så ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan ska jag försöka få i Kate lite mat. Jag måste packa med. Ska ju till pappa idag. Hatar att packa! Känns som jag inte har något alls att ta med, men man har ju en massa. Vi får se, vi får se.

Tänkte lägga upp lite bilder på mina underbara klackar som jag klickade hem. Det kommer om en liten stund:) PUSS




10-07-02

Back. Nu har jag & lill rumpan varit hos Kates papi. Så nu ligger Kate & sover. Hon är så trött! Jag ska väl sova snart jag med, men känner inte riktigt för det än. Jag vill ha en ny design på min blogg. Är så FRUKTANSVÄRT dålig på sådanna, så om någon snäll vill ge mig en hjälpande hand skulle det uppskattas otroligt mycket! Behövs inget avancerat, men det ska vara Julia:)

Jag har fortfarande super mega ont i halsen så får se hur det känns i morgon. Hoppas på lite bättring eftersom jag ska till min pappa då. Jaja, får helt enkelt ta det som det kommer. Det ska bli fint väder, vilket är skönt för då kan vi åka ut till havet. Där lär man stekas:) Men först måste jag köpa en ny bikini. Brösten är inte domsamma sen Kate kom till världen, även fast dom inte är mjölkmaskiner nuförtiden. Vill ha en bikini med hög midja, så fint! Vill även ha någon i typ leopard eller zebra mönstrad, hellst trekants bikini. Har ingen bikinikropp direkt. Har aldrig haft det men ännu mindre nu. Men vafan? Sådant är livet. Bara att gilla läget, även fast det är något svårt haha.

Här är några som var fina. Skulle dock vilja ha zebraöverdelen i trekant. Någon som vet vart man kan få tag i det? Dom blommiga trosorna med hög midja är ju bara så söta!

Nej, nu ska jag sminka av mig denna dagen, sedan sova & se fram emot en hel vecka med min underbara pappa. Sov gott med er. PUSS!






Detta inlägget skrev jag på natten tills den 2a juli, just so you know;)


10-07-01

Hola guapas. Hur har ni det idag? Idag har jag haft ont i min mage & hals. Det är så jobbigt när det är varmt. Så idag har jag & Kate varit inne HELA dagen. Inte ens ute på balkongen för där var några jobbargubbar & satte upp något vind skydd, som ens inte behövs för det är skönt när det blåser, men tyvärr får man inte bestämma det själv.

Just nu är Kate med min bror, kollar på film. Hennes favorit sysselsättning tror jag. Själv så ska jag plocka i diskmaskinen. KENT spelas på högsta volym, inte för det är så oerhört hög volym för det vi äger är en laptop. En smidig laptop men inga vidare högtalare. Efter det blir det en dusch & lite fix för sedan ska vi träffa Kates papi. Jag borde städa upp mina saker med, men det orkar jag inte just nu. I morgon innan det bär av till min kära papi så kanske jag kan städa upp lite. Synd om min mamma som får stå ut med mig.

GUD vad svettigt det är. Det är en sak som jag riktigt hatar, det är att svettas. Jag blir så förbannad på svett. Svettas inte så mycket, men mer än vad som behövs.

Måste ladda batterierna till min rosa lilla Kamera. Tänkte göra en Kategori här med dagens outfit. Både min & Kates. Vi är inte direkt så uppklädda varje dag nu, men dom dagarna som vi känner oss fräna ska vi allt fota!

Måste kila nu. Skriver mer senare. Ha det bra så länge. PUSS


RSS 2.0