Mumms!

Nu har jag gjort raggmunkar till mig & världens bästa mamma. Det var super gott, bara att vi inte hade lingonsylt haha lite fail men det var gott ändå:) Nu ska jag lägga mig i soffan & pösa lite framför tv:n med mamma. Mysigt. Nu är både jag & Olle mätt hihi. Somnar säkert, om inte så hörs vi lite senare men annars hörs vi i morgon:) Puss


Längtar !

Nu är jag hemma från min kära skola. Hade tydligen matteprov som jag helt glömt av! Men det gick ju som det gick, skit dåligt:) Hihi.. Men gjorde iallafall en hel del på sol. Jobbar med svenska a för jag hade ig i det förra året så måste läsa upp nu. Men det går bra. Nu ligger jag här i soffan & sna snart plugga. Kollar lite på internett, älksar att kolla kläder men svin jobbigt när man inte har pengarna! Som sagt ska jag ju till göteborg & hälsa på min pappa då blir det nog lite rundor på stan med. Längtar efter honom ! Ja vill verkligen ha ett par glasögon med klart glas i. Är så sugen på att klicka hem men får vänta till helgen. Sen vill jag ha & behöver en ny Mc skinnjacka. Seriöst, är i så stort behöv av en sådan nu! Min älskade är ju sönder. Även om jag hittar en ny älskling så kommer jag inte kunna slänga min andra. Måste vara snäll:) Medtanke på bebisen som växer kanske jag inte borde köpa en ny sådan jacka? Eller jo, det behöver jag:) Den ska inte knäppas så. I morgon har vi studiedag, den ska spenderas med Lars, min favorit Lars:) Hon skulle slinga mitt hår men nu ska jag vara hårmodell igen på Onsdag så dom fixar det där, man får lägga ut 200 kr, men det är lugnt det blir ju inte fel & lika bra som på salong fast typ 500 kr billigare:) Finfint! Får se om det är Houra ( Vet inte hur man stavar hennes namn ) som ska göra det på mig eller om det blir Antonio:) Det blir nog bra i vilket falll. Nu måste jag mummsa i mig något. Bloggar om en liten stund igen, Puss !


Måndag

Hopp, nu är helgen över & nu börjar veckan igen. Denna veckan ska jag få massa jobb gjort, jag måste det ! Börjar igentligen vid 10 men jag orkar inte första lektionen så jag är hemma på den & åker på matten. Tänkte stanna lite extra i skolan för att plugga eller så måste jag helt enkelt ta mig i kragen & göra en massa hemma. Måste faktiskt vara duktig nu. Jadu, men  dethänder väl inte så mycket mer idag. Bloggar lite senare, nu blir det en dusch! Puss:)


Söndag

Jahopp, då är det söndag ännu en gång. Fan va tråkiga söndagarna är på förmidddagarna men på eftermiddagen & kvällen är dom så mysiga:) Helgen har i mestadels spenderats med Larsson & det behövdes, hon är super:) Idag har jag hjälpt mamma att städa idag, dammsuga huset. Borde göra det oftare för hon är väldens bästa mami. Vad händer sen, det vet jag inte riktigt. Ska ta en dusch sen & en kopp te. Haha, just nu sitter jag & kollar på idol. Alla repriser typ, men det är roligt. En av mina favoriter gick vidare, kommer inte ihåg vad han heter men SJUKT snygg. Han bor i Göteborg & som sagt bor min kära papi där så han ska jag nog ta & ragga upp någon dag;) Var på A6 igår med mamma, hittade inte ett skit. Letar efter en ny Mc jacka för min skit snygga favorit Mc jacka från H&M är sönder. Har haft den i snart 2 år & det är syntet så den spricker. Bajs tråkigt! ( JA nu gick Calle vidare såg jag, en av mina favoriter med, så SÖT! ) Så ska till Pappa i helgen så ska köpa en ny jacka då, om jag hittar den perfekta;) Usch vad seg jag är & jag har inget att skriva. Lagade precis korvstroganoff & couscous så nu är jag mätt & glad. Ska skirva lite mer om en stund. Ha det så bra så länge. Puss!


Larsson som nu för tiden är en sexy brunett & jag :D


Ny början

Jaha, då början man igen. Men denna gången har jag något intressant jag kan skirva om. Japp, det blir en ung mamma blogg ! Haha, låter helt galet men så är läget:) Bebisen är på plats & den är 16 veckor gammal. Det betyder att den så kallade "Olle" som alla säger är ca 12 cm, stor liten bebis. Om man läser hur bebisen utvecklas varje vecka så står det såhär i v 16 -

" Nu är bebisen ungefär lika stor som en avokado, precis under 12 cm, och väger cirka 100 gram. Under de kommande veckorna kommer en växtspurt äga rum, då bebisen dubblar sin vikt och blir längre.

Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar nu som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen.
"

Så ligger det till just nu iallfall. Om ca 2 veckor blir det ultraljud vilket jag ser framemot SUPER mycket ! Idag är det fredag & jag har varit sjuk idag & igår. Tråkigt, men så är det. Kanske ska träffa Emma ikväll, jag får se hur det blir. Jag ska försöka uppdatera bloggen lite med ofta nu, haha. Ha en underbar fredags kväll, Puss!




RSS 2.0