Musik

är livet.. Haft en super bra dag med min brud Ida & min andra lilla brud Kate. Nu sitter jag & lyssnar på musik & tänker på min lilla katt Felix som inte är kvar hos mig längre. Blir lite ledsen i ögat då. Han var bäst. Felix, om du ser detta så hoppas jag att du har fångat MÅNGA råttor på ditt lilla ställe:) Hälsa din tjej medom du nu skaffat någon (fast du borde inte stadga dig nu, du kan få alla för du är så fin & gossig;)<3)


Det satt fiiint!

Hej alla glada. Allt bra idag? Hos oss är det bra idag:) Det blir nog ingen dejt med min älskling Malin utan det blev en dejt med Ida min bästis HIHI. Clucken kanske kommer förbi för att säga hej bara men det är lika mysigt:) När Ida kommer så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men sen ska vi ner till stan iallafall. Härligt. Hoppas jag hittar något fint:) Så en trevlig dag blir det iallafall:) Med mina brudar. Vi kan höras lite senare. Ha det bra! PUSSSSS & NYP.


Såg precis reklamen på TV3 om ensam mamma ...

img_6807 (MMS)

Såg precis reklamen på TV3 om ensam mamma söker. Programmet suger ju. Bara massa desperta brudar/tanter. Tanterna vill ha lamm kött. Jag ska nog söka ifall det blir en omgång till. Då blir det roligt att kolla på för jag ska ha en gamling som är rik:) hur bra som hellst. Helst ska han vara förlamad och så ska han ha en assistent. Jag vill inte göra jobbet. Tänker inte göra något jobb alls om ni förstår. Han skulle ju nöja sig med puss på kinden och en kram. Fast nej, jag ska nog inte söka ändå. Överlåter det till dom alldra mest desperata mediakåta flickorna:)


As dålig uppdatering, jag vet.. Idag har j...

img_6807 (MMS)

As dålig uppdatering, jag vet.. Idag har jag, mamma och kate varit hos min mormor, mammas mamma och Kates gammelmormor, yeah:) det var mysigt, min mormor är söt! Just nu ligger Kate i sin pjamas och ny härlig blöja och liite mätt i magen, så jag önskar att hon vore redo för sängen men nej, hon är pigg lillgrisen. Men får väl lägga mig jag med så hon somnar. Helgen har varit helt okej, dock blev jag lite besviken men det är inget vi tar upp på bloggen,  några av mina vänner vet men det räcker. I morgon ska jag ha en dejt med min älskling Bertil och jag bjöd med Clucken men vi får se om hon hinner:) har ni haft en bra helg förresten? Hoppas det:) sov gott med er så hörs vi i morgon, puss!  Undra om det blir sol i morgon? Min lilla iphone säger något annat. Fan, då kan ju Kate inte steka i sina brillor:'(


Händer är rätt gott eller?

img_6807 (MMS)

Händer är rätt gott eller?


How cute:))))

img_0517 (MMS)

How cute:))))


Varför ska man känna sig så ful när man sk...

Varför ska man känna sig så ful när man ska ta legg fotot? Crap


Jacob och Kate sover så sött tillsammans. ...

Jacob och Kate sover så sött tillsammans. Då kan jag ta en dusch:)


Rätt glad idag, fast nada solsken?

Denna dagen känns rätt fin faktiskt. Lyssnar på familjens nya platta & den är bra som sagt. Ska plocka ur diskmaskinen snart & sedan fixa lite käk. Just det, duscha finns med på schemat med idag haha.

När mamma slutat ska vi till banken & fixa legg till mig & sätta in den dära jäkla barnbidrags checken. Man får alltid första barnbidraget som en check. Så himla dåligt. Ska man sätta in den kostar det 50 kr? As dåligt, serisöt. Sedan så har man bara två månader på sig att lösa in checken för gör man inte det innom två månader så brinner den inne. Haha, man kan ju bara skratta åt det. Då sitter dom säkert där & hoppas på att man glömmer lösa in den så slipper dom betala ut 1050 kr, eller snarare 1000. Dålig stil. Men denna månadens barnbidrag har jag fått på kontot, som tur är.

Nähe, nu måste jag ta tag i denna dagen, får se om jag hinner med en liten tur med barnvagnen vid vättern. Skulle vara skönt med lite luft för mig & för Katebajsen. Hon är söt. PUSS!


Kate tycker att man ska sätta stopp för detdär med barnbidraget.
Cool bäbi jag har va?


Nu är det torsdag va?

Torsdag & det har redan hunnit hända mycket. Vad som hänt håller jag inne lite, men det var lite chokerande faktiskt.

Jaja, jag har iallafall hunnit baka, samtidigt som jag kletade ihop mina dåliga kärleksmums så var det P3 på min radio som spelades, ofc. Där var Familjen då & det var skönt att höra lite härlig knas musik live!

Just nu sitter jag & prata med min bästis Ida på fb chatten, lite b men sådanna är vi hihi! Hon är bäst. Samtidigt som jag gör det så lyssnar jag på gamla goda kent låtar. Herregud vilka minnen som kommer upp. Jag älskar kent, kommer alltid att göra. Punkt SLUT.

Kate ligger & sover & jag tänkte krypa ner nu, hon är finast i världen. Hoppas ni vet det:) Sov gott med er, puss från oss.




God morgon, god morgon. Pigga idag eller? ...

God morgon, god morgon. Pigga idag eller? Själv var jag svin trött, men var tvugen att gå upp för det skullle komma hem en hantverkare till oss. Han är här nu och fixar lite lister osv. Så jag och Kate sitter i fåtöljen och kollar på tv, fast Kate sover vilket jag med vill göra men nope, måste hålla mig vaken;) idag ska jag äta fiskbullar, yeeeeeah! SÅ himla gott. Ni som läser detta och tänker ; fyfan vad äckligt. Ni borde testa! Det är lite konstig konstistens på fast riktigt gott:D sedan känns det som en riktig bakdag, måste baka lite:p gör ni det med! Hörs senare, pusss


Fläskpannkakan blev ap god:) den lyckades ...

img_6807 (MMS)

Fläskpannkakan blev ap god:) den lyckades jag faktiskt riktigt bra med! Nu sitter jag och kollar på tv, Kate håller på att somna och jag är fortfarande hungrig fastän jag ätit lite päron keso med hallon. Undrar vad jag kan smaska i mig nu? Tips? Måste äta ordentligt när man ska producera mjölk förstår ni. Dricka måste jag göra med innan jag somnar så gullet kan få lite käk inatt:) förresten så hämtade jag min klänning innan, den var inte dö snygg men helt ok. Vill ha sommar NU! Det var riktigt varmt idag men fan ingen sol?! Solen kan väl komma fram, jag vill få lite färg.. Förresten så kunde nog min älskade mamma passa kate den 29 maj, då rixfm festivlen är. Roligt:) min mamma är så snäll. Kate har tur med att ha en sådan mormor, faktiskt. Nä, nu ska jag stoppa Kate i säng och sedan äta något mer och sedan stoppa mig själv i säng. Sov gott med er, puss från oss<3


TJENNAAAA.

Tisdag & det känns helt okej faktiskt. Har hunnit med en del. Var på BVC med Kate kvart över 9 i morse så fick gå upp tidigt & vi var SJUKT trötta. Men det gick bra. Min lilla prinsessa har gått upp fint & växt en hel del sedan vi var där för ungifär en månad sedan. Duktig är hon:) Så det blev en prommenad med sådär på morgonkvisten, tur som fan att det inte regnade så som det gör just nu här. Det typ öser ner, fy. Det är mysigt men inte om man ska gå typ 2 km fram & sedan 2 km tillbax. Det var en läkarkontroll & Kate är totally normal som tur är ;) Vi får se om hon är lika normal om typ 5 år. Då kanske hon är som sin mor, who knows:D?

Kom hem från Göteborg igår, både kul & tråkigt men skönt att vara hemma med. När jag träffade Sanne & Ange så fick vi en fin present. " Till MILFen" Rikgit skönt att höra brudar! Så himla söt klänning. Får ta kort på alla söta klänningar hon fått. Fick en super fin liten topp till henne från Marri & Amanda med, så underbart söta grejer finns det. Har ju inte köpt något själv för jag har fått så mycket haha. Alla är så snälla & vi blir jätte glada för alla super fina saker & kläder vi får, eller iallafall jag just nu ( Kate förstår tyvärr inte så mycket ) haha.

Just nu lyssnar jag på Familjens nya album för 2010, gillar't! Älskar familjen. Man blir lite taggad av deras musik plus att den är sådär knäppt skön. Hur man inte gilla dom? Jag blir så taggad så jag ska laga lite mat till mig & Jacob. Fläskpannkaka fast med bacon då:) Efter den ska jag duscha & senare när mami kommer hem ska vi åka & hämta mitt paket på Preem, där min svarta långklänning antagligen befinner sig. Hoppas den passar, annars får jag väl byta storlek eller köpa en i en affär nere på stan, en jag vil ha denna haha. Den passar bra till mina träskor. Man blir sådär hippie skön typ, riktigt snyggt!:D Jaja, nu måste jag sätta igång medans JAcob Passar Kate. Hörs lite senare snyggbajsar. PUSS!


Riktigt roligt att se faktiskt, skön musik...

img_6807 (MMS)

Riktigt roligt att se faktiskt, skön musik med men däremot hade papi fel med maskinen och grannarna( familjen ).. Skit säger jag bara haha.. Men några kändisar såg jag allt. Mariette igen, fast hon är inte så viktig men Kitty såg jag där med, henne gillar jag riktigt mucho:) Sen såg jag Dennis han gay bloggaren, han är faktiskt riktigt snygg, försökte ta bild på honom men hans kompis eller kille eller vad det nu är för något kom framför honom haha. Skit! Fick ingen bild på kitty heller men pappa fick:) här kommer lite bilder på några små bögar;) PUSS


Nu är vi på avenyn och väntar på att p...

Nu är vi på avenyn och väntar på att paraden ska komma hit. Såg precis mariette från idol gå med sin tjej och några kompisar. Lyckades få en bild på henne med pappas system kamera, fast hon gömmde sig lite bakom En kille haha.. Kan tyvärr inte visa hem.. Nu sa pappa precis att maskinen skulle spela här på live scenen, och grannarna?! Han måste mena familjen eller något:p? Vad tror ni haha. Det återstår att se:) pusss!


Okej, förlåt för den riktigt dåliga uppdat...

img_6807 (MMS)

Okej, förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen igår. Jag var så trött så jag orkade inte blogga något. Igår så var vi och köpte lite blommor och sådant och sen tog vi det lugnt bara. Jag och Kate var själva hemma lite senare på kvällen och bara mös:) idag har jag ont i magen:( hatar när min mage krånglar, hoppas det blir bättre. Nu har jag märkt att Kate börjat upptäcka sina små händer. Hon smaskar på dom en hel del fast om man ska dämma på hennes min så ser det inte ut som hon tycker dom är så värst goda haha. Nu ska jag duscha och fixa mig och sedan klä på Kate:) efter det så ska vi  ner på stan och kolla på HBT paraden. Roligt:D vi hörs lite senare, puuuss!


Det vart en riktigt bra konsert men den va...

img_6807 (MMS)

Det vart en riktigt bra konsert men den varade inte särskiljt länge men den var värd sina pengar:) så nu är jag hemma igen efter en rolig kväll, med Sanne, ange och några pojkar som jag inte kännner men det var härlig att se johnossi live. SJUKT snygg är sångaren, men tyvärr såg jag en glimt av en vigselring, fuck:( jaja, who knows, han kanske har en tvilling eller en dubbelgångare? Håller tummarna. Nu ska jag dricka upp min juice och sen sova med min groda som redan sover som en stock:) hoppas ni haft en bra kväll, puss:)


Nu är vi inne, taggar jävlar hihi!

img_6807 (MMS)

Nu är vi inne, taggar jävlar hihi!


Tagga Johnossiiiiii! :D

img_6807 (MMS)

Tagga Johnossiiiiii! :D


Äntligen är dom mina:)))))

img_6807 (MMS)

Äntligen är dom mina:)))))


Godmorgon babes, sovit gott? Jag har sovit...

Godmorgon babes, sovit gott? Jag har sovit rätt bra och Kate med antar jag:) just bu ligger hon och äter, på mig ( JIPPIE ) och efter det lär hon somna så jag kan gå upp och Och få i mig lite frukost:) lite senare blir det stan och efter det JOHNOSSI! Livet ju:) vi hörs lite senare, pusss!


Nu allesammans så ligger vi i sängen. El...

Nu allesammans så ligger vi i sängen. Eller Kate ligger i sin säng som vi fått låna, och jag ligger i pappas säng:) SÅ trött. Jag har det lyxigt som får somna till ljudet av Kates små snuttljud som blir när hon snuttar på hennes napp:) så hoppas ni haft en fin dag och sov gott nu. Dröm roliga drömmar och inga jobbiga. Just det. En Rolig sak. Jag skrev ju om drömmar i morse, och senare när pappa och jag åt frukost så sa han att jag väckte honom precis när han Drömde att han skulle få sätta tänderna i ett kinder ägg. Synd om honom som missa det pga moi:D jaja, nana sött. Puss!


Just nu sitter jag och pappa och fikar på ...

img_6807 (MMS)

Just nu sitter jag och pappa och fikar på condeco i Göteborg. Jag äter en macka med brie, mumms! Kate sover i vagenen:) snart ska vi vandra uppåt avenyn och kolla lite. Hoppas ni har det bra:) hörs sen, puss!


Godmorgon alla glada:) sovit gott? Jag har...

Godmorgon alla glada:) sovit gott? Jag har sovit hyfsat fint faktiskt. Har drömt ganska mycket som jag brukar göra nu på senaste tiden. Drömmar kan vara helt underbara och helt hemska eller så blir man typ deppig av dom för bär man vaknar är allt som vanligt igen och i drömmen kanske det var som det var för typ ett år sedan. Ja, så var det för min del inatt iallafall. Det är härligt att kunna drömma att man är med samma personer och att man gör samma saker men ja, när man vaknar är det inte lila roligt. Då blir jag alltid lika förvannad på drömmen, kan dom inte bara låta mig vara? Tydligen inte. Fast åandra sidan kan man ju drömma sjukt härliga saker, typ att han är med någon kändig som är rätt fräsch eller något sådant haha! Too much information kanske, men Sanna ord. Jag mins precis eftrr MJ hade dött, Micheal Jackson ( stavning? ) så drömde jag att vi var ett par. Han var inte alls så ful som han var i slutet utan han var jäkligt snygg faktiskt. Sedan när jag vaknade visade det ju sig att det inte alls var vi två, tyvärr;( men typ en hel vecka efter den drömmen kännde det som att jag var kär i honom, det var helt mysko men så var det iallafall:S någon som känt samma sak, haha. Någon gång skulle jag vilja testa att få mina drömmar tydda. Att någon som kan tyda trömma skulle hjälpa mig, för ibland har man ju helt sjuka drömmar alltså haha! Undra vad dom betyder, om drömmar överhuvudtaget betyder något alls. Vad tror ni? Sedan sägs det ju med att drömmarna består av olika saker som man varit med om under dagen typ, hell no. Det måste vara en myt. Inte minns jag att jag träffade MJ den dagen innan jag drömde om oss? Weird:) jaja, just nu ligger Kate hos papi och myser, så nu hinner jag blogga haha. Får se hur det blir idag, kanske blir lite tid på stan och liiite shopping hoppas jag på:) vad händer för er där hemma? Ser ut att vara lite trist väder, men just nu är jag glad för vilket väder som hellst bara den äckliga snön håller sig långt borta. Så, nu kurrar magen lite smått, hörs senare snyggon. Puss!


Snabbis uppdatering!!!! Nu käkar kate i s...

Snabbis uppdatering!!!! Nu käkar kate i sömnen, känns lite bra för mig att hon åtminstonde kan äta utav min special egentillverkade lyx mjölk på natten.. Det dåliga är att när hon ligger ner och äter så lever det andra bröstet typ ett eget liv och läcker och har sig så jag blir helt blöt, men det är en annan historia:) Måste vara ointressant för er att läsa om kates matvanor, mina bröst och mjölk?! Sorry men det måste finnas med sådant i en ungmamma-blogg;) natti! <3


Kate ligger i soffan och är en sötgris. Nu...

img_6807 (MMS)

Kate ligger i soffan och är en sötgris. Nu är jag hos papi. Fick så god mat när jag kom hit. Wook, men den var nog extra god för att jag var så hungrig med:P efter det skulle Kate äta men ikke. It stresses nere ouuuuut. Hatar det. Men vi får se. Så nu sitter vi här i soffan, ska hämta lite mer vingummin tänkte jag, smarrigt! Kollar på a shot at love, har sett det tusen gånger men alltid lila kul. Ahaja, nu bytte papi kanal. Vi får se vad som händer i morgon. Vill vandra lite på stan, vi tror det är öppet som en söndag så något hinner jag nog köpa haha! Det är HBT festival här i göte Borg just nu och några dagar framöver. HBT betyder homo,bi & trans sexuell festivalen. Så det ska vara lite parader och sådant, skulle vara kul att kolla på faktiskt. Kate kanske kan få se sin livs första transa? Wohoo, coolt:) nä, men det skulle vara lite kul men tror inte paraden var förens på lördag eller söndag så. På fredag är det ju Johnossi konsert för min del. Det ska bli riktigt roligt. Dels för att få lyssna på dom och dels för att få träffa gamla vänner. Som jag saknar Angelika och Sanne! Så det ska bli härligt. Det kanske kommer slinka i ett eller två glas vin men det är helt OK, det vet jag:) hihi. Pappa/morfar ska vara barnvakt får se hur det går;) nejdå, det kommer gå så bra. Nä, nu ska jag hämta lite mer smask, finna dock inte ett skit på tv men äh. Ha det så bra resten av kvällen och sov gott, puss från oss:)


Påväg till Göteborg efter en fika. Så nu ä...

img_6807 (MMS)

Påväg till Göteborg efter en fika. Så nu äntligen är vi på väg. Mamma kör mig till Ulricehamn och så hämtar pappa mig där så dom slipper köra så länge, jobbigt om man blir trött och sådant så som kör på teamwork. Kate ligger i sin bilstol och sover. Försökte mata henne innan vi åkte hem hon har blivit helt knasig på sistonde och vill inte äta på mig knappt, alltså amma. Det stör mig något fruktansvärt verkligen! Hon bara skriker när jag försöker ge henne bröstet och jag blir galen, jag vill inte köra helt med ersättningen vafan. AAAAH. ( om någon som har barn läser min blog och har tipps, kommentera då! ) så, nog om det. Jag skulle ju berätta om gårdagen sa jag innan:) igår blev ingen uppdatering alls, i know men hade fullt upp faktiskt tro det eller ej;) jag var i skolan och hälsade på brudarna! Så himla kul, jag saknar verkligen dom så mycket. Det var riktigt mysigt och alla beundrade Kate hihi! Marri och Amanda hade köpt glass, zzzzöta bajsar är dom:) efter det så följde jag med och åt lunch och efter det gick jag, Amanda och marri och fikade. Testade en kaffe grej med hallon medans Amanda och marri körde på samma men med typ karamell sås eller något ist för hallon och den var ju typ tusen gånger godare än min haha. Sen kom klara och Linnea och käkade där och vi satt där ett bra tag. Sedan drog Amanda och marri sig hemåt medans vi andra flickor gick på stan och A6:) hittade lite fint. Kan kanske visa lite senare:) sen åkte vi hem och då var jag så trött så jag faktiskt inte orkade skriva i bloggen. Men idag har det blivit lite:) tänkte göra ett inlägg om förlossningen med någon gång framöver men det blir inte förens om drygt en vecka för jag kommer nog skriva det på våran laptop där hemma i Jönköping istället:) men det blir spännande;) men idag har jag som sagt varit ute med Kate och fikat. Skulle ha en liten dejt med min favorit Bertil men då träffade vi Bella och benne som jag skrev förut, mycket trevligt:) när jag skulle ta bussen till stab fick jag gå en bit och vad händer inte precis när jag kommer utanför dörren? Jo, regn:) härligt! Dock var jag lite svettig när jag kom fram till bussen haha( fastän det regnat ?! ) jaja, en trevlig dag har det varit idag med. Skriver lite senare:) så jäkla gött att blogg från min lilla älskade iphone:) ha det bra sålänge, puuuuss!


Fölåt för den sämsta uppdateringen Ever. H...

img_6807 (MMS)

Fölåt för den sämsta uppdateringen Ever. Hade en underbar dag igår. Ska skriva mer senare, lovar! Just nu sitter jag på claras på Malin, Bella och Benne. Såklart är min lilla groda Kate med:) skirver senare, puuuss:)


Äntligen BAK.

Nu ska jag fanimej baka tills min favorit kommer! Dom här muffinsarna är sjuuuukt goda s lägger ut receptet:) Seriöst, bättre än kladdkaka & då är dom B-R-A.

Ingredienser

2 2 st ekologiska ägg
2 2 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
0.5 0.5 dl matolja
1 1 dl ljus sirap
2 2 dl vetemjöl
1 1 dl kakao av god kavlitet
1 1 tsk bakpulver
1 1 st nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70%

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.

En sats blir ca 16 muffins, men vill man ha större & desto kladdigare så gör man lite mindre;) Har man inte choklad hemma så skippa det, det blir super bra utan det ändå:) Lycka till! Nu ska jag börja med mina, kommer bild lite senare:)


Nu ska jag och mitt hjärtegull sova.. Sorr...

img_0460 (MMS)

Nu ska jag och mitt hjärtegull sova.. Sorry, det blev inga muffins ikväll. Dom bakas i morgon, för då kommer bästis Ida hit. Som jag saknat henne! Ska även då visa mina inköp som jag gjorde idag, förutom blöjor, våtservetter och nappflaska;) just nu ligger kate i min famn och viftar med sin arm, don't Ask why.. Thats just her thing:) Hon ler mot mig så hennes lilla napp åker ut, för söt är hon. Så, godnatt och puss från oss<3


Det funka fin fint!

Underbart, nu kan jag blogga med mobilen. Har försökt innan men det har jag gjort på HELT fel sätt nu har jag förstått haha. Hörs sen, Puuss!

Testar att mobilblogga en gång hihi. Kate ...

img_6807 (MMS)

Testar att mobilblogga en gång hihi. Kate sover så sött efter en tripp på A6. Jag köpte två söta strumpbyxor. Ska visa senare. Just nu lyssnar jag på kärlek vid sista ögonkastet med maskinen, åh den är så fin.


A6 nästa

Just nu sitter jag & lyssnar på Johnossis nya album som Ange tipsade ig om. Jag ska ju trots allt på deras konsert på fredag. Måste ju uppdatera lite lixom.

Nu ska jag tvätta ansiktet & välja kläder (lite svårt eftersom de mesta kläder ska tvättas & ligger i en hög typ) men får väl dra på mig något. Efter det ska vi en tripp till A6 & byta mössan Kate fick av Klara  Linnéa som var lite stor men den byter vi till en mer passande storlek:) Så nu måste vi göra oss i ordning lite smått. Hörs senare:) PUSS


Morgonmys med bajsbebis

Så, nu är det söndag. Sovit gott? Det har iallafall vi:) Hinner inte skriva något just nu knappt men ska skriva lite senare. Som sagt blir det muffinsbak senare, härligt! Nu ligget Kate & ropar på mami. Vi kollar på outsiders om mongolider som tycker dom är snygga, najs najs:) Vi hörs senare, Pusss!

Bild på mami, mig & Kate på bb:)


Lördagsmys

Hej igen på er:) Roligt att det är en del som läser ändå, blir alltid roligare att skriva då. Har inte så mycket att skriva om just nu. Det är mest samma veva. Jag är hemma & tar hand om Kate den fina. Träffar lite kompisar här & var men mest är det nu hemmafru typ & gossa med min buse... & byta bajsblöjor då.

Ikväll har mamma lagat tacos till oss iallafall, mums på det. Något som jag inte kunde äta när jag var gravid var tacokrydda, fyfan om jag fick det i närheten av mig då ville jag spy men som tur var försvann det:) Så nu proppar jag gärna i mig lite tacokrydda. Kate fick boobmilk då, hon nöjer sig med det än sålänge, biligt & bra:) Vi hade babyspenat till tacosen istället för isbergssallad, mycket godare kan jag säga! Babyspenat är SÅ gott att ha i olika sallader istället för isbergssallad faktiskt. Testa det om ni vill förändra er lite;)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Mammas kompis Elke & hennes dotter Shirin kom hit en snabbis idag. Kate fick en jätte söt boddy med kanelbullar tryckt på. Den blir söt på henne när hon blivit lite mer tjockis:) Jätte snällt, tack Elke:)

Igår var jag med Klara & Amanda hela dagen, det var super mysigt! Dom kom hem till mig, Klara & Linnea, som tyvärr inte kunde följa med hade köpt en jätte söt present till Kate. Kan ta bilder i morgon & visa er. Tack brudar! Iallafall, när Klara & Amanda kom så satt vi här & dom gosade lite med min lilla groda sedan åkte vi in till esplanaden & köpte kinamat & godis. Jag hade Kate i bärselen & det gillar hon verkligen:) Roligt att folk glort sjukt mycket, viskar & stirrar. Men trevligt med uppmärksamhet ju. Lite pinsamt för dom som tycker det är så hemskt & ovanligt med unga mammor att dom som glor, viskar & stirrar inte kan göra det lite diskret, men men då har dom att något om att prata om en stund:) Klara & Amanda, mina brudar, jag hade en super mysig dag med er, god mat & mycket skratt, så det ska vara.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just idag. Min bror Jacob har åkt till pappa i Göteborg över helgen så inatt får jag & Kate sova i hans stora säng, skönt! I morgon har jag inte så mycket annat planerat heller, softar söndag. Ska baka muffins, så himla goda! Kan lägga upp receptet till er sedan, ni måste testa att baka dom helt ärligt! Men nu ska jag tvätta av mig sminket & borsta gaddarna om en liten stund. Seda får vi se om Kate vill äta lite. Rätt fina bröst får man av att vara en mjölkmaskin. Det kan Malin Bertilsson intyga:) Hoppas ni haft en skön lördag varesig ni festat sönder eller softat sönder:) Sov gott, PUSS!




Stress

Vaknade kl tio i 5 i morse av en super glad bebis som låg & sprattlade & skrattade. Vid kl 6 så somnade hon igen & jag med såklart.. Hon vaknade en halvtimma senare & var lika glad igen, sjut söt men sjukt trött mamma! Så mamma tog henne & jag fick sova ut till kl 12.. Nu måste jag fixa mig lite för mami, Kate & jag ska iväg & handla lite. Ska skriva lite senare. Hörs då:) Puss!

BACK ON TRACK BABES!

Hej. Nu var det ett BRA tag sedan jag uppdaterade;) Jag har hunnit med både det ena & det andra. Föda barn t.ex. Inte illa va? Det blev dessvärre inte en Olle utan jag får nöja mig med en Kate så länge (!?) om det någon mer gång blir en till bebis.. Kate duger mer än bra. Hon är den perfekta bebisen & jag älskar henne över allt annat. Nu ska jag hoppa in i duschen. Tänkte skriva lite mer senare eller ev i morgon. Puss från mig & den sovande bebben Kate<3



RSS 2.0