11-01-29


Var inte rädd.
Jag står bredvid dig,
för du
betyder allt för mig.
Kate<3


11-01-29

Dålig uppdatering, jag vet! Jag är sjuk. Hatar att vara sjuk. Börjar blogga igen när jag är piggare. Händer en del nu utöver detta. Jag blir bara starkare för var gång som går! Dock är jag ju sjuk nu, men har inget med mental styrka att göra. Det vet ni ju:)! Nu ska jag & Kate kolla på Sherk 2. Puss & Kram på er!


11-01-27

Vill tillägna detta inlägg till gamle min vän Robin Lundberg. Vi saknar dig. Jag tänker på dig så otroligt ofta. Det gör ondare för var dag som går & det blir mer verkligt för var dag som går. Mitt hjärta går i tusen miljoner bitar när jag tänker på det. Tänker på våra minnen. Kära Robin, mitt hjärta gör ont. Älskar dig plutten<3

Jay-Z – Young Forever [Jay-Z + Mr Hudson] - Explicit Album Version
Denna låten är till dig från mig min fina<3
Let's dance in style,
Let's dance for a while,
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst,
Are you gonna drop the bomb or not?
Let us die young or let us live forever,
We don't have the power but we never say never,
Sitting in a sandpit,
Life is a short trip,
The music's for the sad man,


Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever


May the best of your todays, be the worst of your tomorrows,
but we aint even thinking that far, you naw mean?


So we live a life like a video
When the sun is always out and you never get old
and the champagne's always cold
and the music is always good
and the pretty girls just happen to stop by in the hood
and they hop their pretty ass up on the hood of dat pretty ass car
without a wrinkle in today
cuz there is no tomorrow
just some picture perfect day
to last a whole lifetime
and it never ends
'cause all we have to do is hit rewind

so lets just stay in the moment, smoke some weed,
drink some wine,
reminisce talk some sh-t forever young is in your mind
leave a mark that can't erase neither space nor time
so when the director yells cut,
I'll be fine,
I'm forever young…

Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever


Fear not when, fear not why,
fear not much while were alive,
life is for living not living up tight,
see ya somewhere up in the sky,
fear not die, i'll be alive for a million years, bye bye,
so not for legends, I'm forever young
my name shall survive
through the darkest blocks, over kitchen stoves,
over Pyrex pots, my name shall be passed down to generations
while debating up in barber shops,
young slung, hung here,
shorty, the n-gga from here
with a little ambition just what we can become here,

and as the father passed his story down to his sons ears,
younger kid, younger every year, yeah
so if you love me baby this is how you let me know.
don't ever let me go, thats how you let me know, baby,


Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever


Slamming Bentley doors,
hopping out of Porsche's,
popping up on Forbes lists,
Gorgeous,
hold up,
n-ggas thought i lost it,
they be talking bullsh-t
i be talking more sh-t
they nauseous,
hold up,
I"ll be here forever
you know, i'm on my fall sh-t,
and I ain't waiting for closure, I will never forfeit,
less than four bars,
Guru bring the chorus in,
did you get the picture yet,
I'm painting you a portrait of young…

Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever



 


11-01-27

Jag är så trött nu, Kate med. Det var super roligt med Klara. Inte för att det blev överdrivet med simmning haha! Nu ska jag & min tösabit sova. Inatt får hon sova med mig<3 Godnatt med er, puss & kram!

11-01-27

Nu är vi hemma! Det gick bra på familjecentralen. Vad det handlar om skriver jag inte ut här. Inte änsålänge iallafall. När vi satte oss i rummet & började prata, vad tror ni det första Kate gör? Jo minsan, hon bajsade. Alltså dom tajmar alltid det SÅ perfekt! Haha, hon ställde sig mot en leksak som vi tog in till rummet för att hon skulle ha lite att göra, & när hon stod där, tog hon i allt va hon kunde & efter det så liktade det inte så gott. tur att man är härdad som mami;) Efter jag pratat med Elisabet så fick Kate leka lite. Hon kröp runt & kollade. Det fanns en del små mini bebisar där & dom är ju såklart väldigt intressanta! När barnen är i Kates ålder, runt året är dom ju ganska så på. Speciellt dom små så man får vara på sin vakt! Jag har en riktig busunge! Efter det så gick vi hem. Jag skulle gå & kolla på Kates dagis, men jag hittade det inte. Det ligger långt ut åt sjutton! Hur ska jag orka det sedan när jag börjar skolan, buhu. Men men, super mami! Hon klarar allt! Efter jag gått dit så gick vi hem. Kate somnade efter en stund. Det är ju så underbart väder idag! Jag blir alldeles lycklig! Så vi har hunnit med en hel del fastän klockan bara är halv 12. Nu ska jag laga lunch & sedan ska vi bara mysa:) Senare idag ska jag träna med kära Klara & det ska bli underbart! Kommer slänga in en dagens insperation om ett litet tag. Puss & kram sålänge!


Uppe med tuppen! Snart har Kate ätit upp s...

Uppe med tuppen! Snart har Kate ätit upp sin macka & då tar vi på oss för att sedan gå till bussen som tar oss till familje centralen:) Hörs senare! Puss!


11-01-26

Nu ska jag tvätta av mitt smink som faktiskt sitter på hela dagen nu när jag använder bra produkter! Är så nöjd! Kanske skulle ta & visa dom imorgon. Efter bortagning av sminket blir det att borsta gaddarna & sedan sängen. Imorgon ska jag & Kate till familjecentralen. Det blir nog bra dethär. Känner mig riktigt mogen som tar ansvar. Efter det ska jag bara slappa & njuta av tiden med min underbara unge! Lite senare på eftermiddagen ska jag träffa min underbara Klara & så ska vi ta en tripp till Rosenlund & träna. Ska bli SÅ skönt! Behöver rensa tankarna & få motion. Är man frustrerad kan det vara riktigt skönt att få ut en del frustration genom träning. Ska försöka få ut en del imorgon! Hoppas på lite trötthet på kvällen, både från mig & min sötsnutt så vi kan få sova gott med. Vi får se hur dagen går imorgon.

Det blir tyvärr ingen dagens insperation för jag har ingen tid, behöver sova. Imorgon får det bli en! Sov så gott nu med er. Pussar & kramar från mig & Kate<3


11-01-26

Så, nu är vi hemma! Har varit hemma i någon timma tror jag. Först var vi ju på öppna förskolan. Där var Sandra med sin Tino, Johanna med sin Olivia, Emelie med sin Tilde & Malin med sin Albin. Alltid lika kul att umgås med dom! Vi bara tog det lungt. Barnen fick leka & vi pratade. Jag & Malin gick & köpte mat till oss alla så satt vi där inne & åt. Hur mysigt som helst! Tycker verkligen om er tjejer!

Efter det så tog jag & Kate bussen ner till stan för att träffa Emma & Clara för en fika. Det var lika mysigt det med. När jag satt där & väntade på Emma så träffade jag på Timmy! Så roligt! Har inte träffat honom på super länge & han hade aldrig sett Kate. Då är det extra roligt!:) Jag kännde knappt igen honom! Men vi pratade lite & han fick hälsa på min ögonsten:) Sedan kom Emma & vi gick & mötte Clara för att sedan gå till Claras för en fika. Emma kunde inte stanna så länge men det var mysigt att ses ändå! Jag & Clara satt kvar en bra stund. Tycker så mycket om er tjejer med, bara så att ni vet. Fina vänner är ni. Kate blev lite grinig sådär på slutet så jag la henne i hennes vagn. Där låg hon så fint en liten stund & kollade på två tjejer som satt bredvid oss. Flirtade lite, som vanligt! Sedan blev hon förbannad igen, slängde ner sin napp & skeden som hon höll i. Det dög inte längre. Då tog vi upp henne, men det dög inte det heller. Grejen är att Kate blir sådan när hon är trött. Hon är nästan aldrig kinkig eller något förutom när hon är trött eller hungrig. Jag la henne i vagnen igen & drog ner sufletten så hon skulle få det lite mörkt omkring sig. Nappen hade hon i munnen, men efter en stund började hon gråta igen. Jag bad Clara kolla om hon tappat nappen & japp, den var tappad. Den var HELT borta. Den fanns verkligen ingen stanns! Jag har inte hittat den än, haha! Det är så fruktansvärt jobbigt med tuttarna, alltså napparna då såklart! Dom blir bort tappade precis hela tiden! Måste jämt köpa nya & inte är dom billiga heller. Jag undrar fortfarande vart hennes napp tog vägen idag? Inte på golvet, inte under soffan, inte under borden, inte i vagnen, inte i åkpåsen. Vartfan kan den vara?! Har hon ätit upp den tros? Dessa tuttar. Det är inte lätt. Tuttarna kommer göra mig fattig en dag.


11-01-26

Kate
Dagens outfit.

Body från h&m

Pälsväst från h&m

Jeans tights från Lindex

Mockasiner från Lindex


11-01-26

Kate sitter & äter sin frukost just nu. Hon har hunnit med en portion gröt & fruktpurée. Nu har jag skurit upp ett halvt päron som hon kan smaska i sig & en halv macka. Nu har hon något att pilla med sålänge. Då kan jag hoppa in i duschen! Sätter alltid Kate utanför i sin stol så hon kan kolla på mig & jag leker titut titt som tätt i duschen. Japp, så går det till när man är mamma på heltid. Även när man ska duscha:) För man kan ju inte gå runt som ett snusk ute i världen, bara hemma, haha! Kates outfit kommer sen! PUSS


11-01-26

Nu är vi uppe! Hoppas ni sovit gott! Jag har sovit rättså bra & Kate med. Ska fixa frukost till oss nu & sedan blir det en Dagens outfit på Kate. Hon är SÅ tuff idag:)

11-01-25

Lite underbar musik. Två av mina favorit artister i en underbar låt. Lykke Li & Kings Of Leon. Hur bra kan det bli? Har lyssnat på denna sedan jag blev gravid, såvitt jag vet. Alltså är det ett tag. Nu ska jag duscha & borsta ut VÄRLDENS största tova. Inte så roligt, börjar dock bli van. Fast det gör lika förbannat ont var eviga gång. Blir mer bloggning imorgon. Dock inte lika intensiv som idag, kanske. Nu ska ni lyssna & njuta av denna underbara låt.


Kings Of Leon – Knocked Up - Lykke Li vs. Rodeo Remix


11-01-25

Lite insperation såhär på kvällskvisten.
Alla plagg är varmt välkomna in i min garderob.
Cardigan, med långt fram parti.
HUR SNYGG?!

Plaggen går att hitta på Weekday & i vissa Cheap monday butiker.


11-01-25

Ett mirakel har skett! Kate somnade kl kvart i åtta! Hjälp! Detta är underbart!:) Måste hålla uppe detta tills skolan börjar. För då blir det andra bullar. Fyfan. Men det är ett måste. Jag lät henne bara sova en gång idag & det kanske hjälpte lite? Hoppas det, för isåfall ska jag fortsätta med detta!:) Jippie!


11-01-25

Igår shoppade jag lite granna till min lilla favorit tjej! Det blev en en leopad dress från Lindex. Den köpte jag faktiskt lite större i strl 86. Jag tänkte att Kate kan ha den när hon börjar på dagis. Det är nästan så att jag vill köpa en som hon kan ha nu med. Får suga på den tanken lite. Sedan köpte jag ett par moackasiner även från Lindex. Dom har jag tyvärr inte någon bild på. Hon har på sig dom på "Dagens outfit" från idag, så kolla där! Själva strumpan är rosa glittrig & den lilla "skon" eller vad man ska kalla den är rosa metallic. Så fruktanstvärt söta! Sedan köpte jag ett par "lära sig äta" bestick på Willys. Dom kommer från märket Bambino Bestick. Sedan köpte jag ett litet bord till Kates stol på IKEA. Skulle köpt det för länge sedan men det har inte blivit av men nu när vi har det förstår jag inte hur jag klarade mig utan det! På IKEA köpte jag även ett litet set med en haklapp, en sked, en zipmugg & en tallrik med sugpropp på. Super söta! Så där har vi shoppingen från igår:) Vad tycks?

Jag köpte dom rosa besticken såklart;)

 


11-01-25

Kate äter så duktigt själv:) Hon använder inte gaffeln direkt men håller i den så fint! Mmm, pizza!


11-01-25

Nu har vi ätit. Middagen blev en hitt! Fy vad bra:) Det var gott faktiskt. Kate fick inte äta själv men försöka dricka själv, men det gick inte överdrivet bra haha men man måste ju börja någon stans, eller hur? Vi har hunnit med att ta en tupplur med, så skönt när man får sova en stund med sin lilla gris över bröstet. Nu ska jag fixa lite middag. Ska lite senare lägga in det jag shoppade igår, som jag skrev i förra inlägget. Så håll ut lite till så kommer den senare:)

11-01-25

Nu ska vi städa lite granna & sedan ska jag fixa middag. Idag blir det köttbullar med stuvade mackaroner. Pastan köpte mamma igår på IKEA. Det är mackaroner formade som älgar. Det blir nog roligt för Kate:) Lite senare ska jag visa vad jag shoppade igår! Puss & Kram sålänge!





11-01-25

Igår så var ju jag & Kate på öppna förskolan. Där träffade vi Sandra & Tino. På öppna förskolan så gör man inte så mycket egentligen. Barnen får leka med varandra & vi föräldrar får umgås. Jag var ju med Sandra igår eftersom den gruppen vi var med igår, brukar vi inte vara med. Dom är ju inte såkallade unga föräldrar. Lite äldre än oss. Jag kan ju faktiskt säga att det kändes som om det var en enorm skillnad. När jag satt där så tänkte jag verkligen att jag är glad som inte får barn när jag är 30. Så känner jag nu iallafall. Hade ni frågat mig för två år sedan, hade jag sagt tvärt emot men inte längre. Jag är glad att jag blev en ung mamma, verkligen! Hade varit snäppet lättare om jag gått ut skolan, men det kan inte hjälpas! Nu är jag nöjd med att jag med att jag blev mamma i såhär ung ålder. Tro det eller ej!  Det var trevligt där igår, som vanligt. Vi spelade, sjöng & busade lite, som vanligt. Jag tycker så mycket om att bara på BVC. Öppna förskolan hjälper verkligen till!:)


Tino & Kate





11-01-25

Kate
Dagens outfit.

Jeans skjorta från Lindex

Stentvättade tights från Kappahl

Mockasiner från Lindex


11-01-25

Dålig uppdatering igår! Hann verkligen inte med & sedan när vi kom hem somnade vi. Ska snart blir uppdateringar om gårdagens bravalder! PUSS

11-01-24

Så dum som jag är så hade jag skrivit upp fel tid i min mobil! Vi skulle vara där vid halv elva & jag skrev halv tolv. Blir så irriterad på mig själv! Det blir på torsdag istället så det blir inte så stor skillnad:) Nu ska Kate få lunch & jag ska trycka i mig något jag med. Efter det åkter vi till öppnaförskolan & träffar iallafall Sandra & Tino:)! Hoppas Malin & Albin med kommer. Hörs sen! Puss & kram!

Fortfarande trött tydligen.

SNYGG TJEJ:)


11-01-24

Nu är vi uppe. Har hunnit få i Kate ungifär hälften av henne frukost. Macka & youghurt blev det idag. Sedan ska jag byta blöja, klä på henne & packa hennes väska. Sedan ska jag fixa mig själv. Vi ska ju som sagt till familjecentralen idag & sedan blir det nog att ta en prommenad hem. blir nog ingen prommenad dit, eftersom jag får alltid så jävla bråttom i sista sekunden. Det är sjukt! Riktigt trött var jag idag när vi skulle gå upp, men nu håller det på att försvinna. Skönt:) Vad ska ni hitta på idag:)? Puss & kram!


11-01-23

Idag tog Kate sitt första steg på golvet utan att hålla sig i! Hon går hela tiden i soffan, för där vet hon att hon inte slår sig. Tokfia! Världens duktigaste tjej. Min ögonsten! Från liten minigris till stora tjejen!<3








11-01-23

Jag har börjat att känna mig så vuxen. Klart att jag beter mig som en tönt ibland & jag är likadan som jag var innan jag hade Kate, men på något mentalt vis. När man står upp för sig själv & visar på riktigt, att man inte tar emot någon skit från andra personer. Inga hårda ord från andra personer, som INTE stämmer. Det är en otrolig känsla & den har jag fått känna på nu. Jag känner mig så stolt! Det är ett tips, låt ingen påstå saker om er, som inte stämmer. Låt ingen ljuga om er. Låt ingen klanka ner på er, när ni vet att det som kommer från den personen, inte stämmer. Stå upp för er själva. Man behöver inte ligga på en låg nivå & köra samma spel. Man behöver inte vara otrevlig, men man ska säga ifrån. Det gjorde jag. Jag var inte otrevlig men jag sa ifrån. Det tar hårt att höra på riktigt från den personen som man talar illa om att man inte accepterar det längre. Hårdare än det dom sagt om en. Så, stå på er<3

Kate är det bästa jag har.

Hon kommer före allt annat.

Före precis allt annat<3


11-01-23

Nu sover alla utan jag. Jag ska faktiskt upp tidigt imorgon & fixa lite. Eller tidigt & tidigt men ska vara på familjecentralen vid antingen halv elva eller halv tolv imorgon. Får ringa & kolla med henne som jag ska träffa. När vi ändå är där så kanske Malin & Albin kommer & även Sandra & Tino. Skulle vara roligt!:) Där familjecentralen är är även bvc & där träffas vi ibland även fast det inte är öppnaförskolan just den dagen för oss yngre mammor. Jag bara älskar att vara där! Träffa mina fina vänner & deras fina barn. Imorgon ska jag ju inte bara umgås med mammorna, om det nu blir så. Utan ska även prata med en socionom. Har träffat henne några gånger förut för att just prata om lite saker som man kan behöva få ut & behöva få lite hjälp med saker som är jobbigt. Det är skönt att få lite stöd ibland & bra råd när man behöver det. Jag har mina underbar vänner & min mamma & pappa som alltid hjälper mig & stöttar mig. Så ingen brist på sådant. Men ibland behövs lite proffs hjälp & det är så bra att det finns!  Så imorgon är det det som står på schemat. Funderar på om jag ska ta en prommenad med Kate imorgon när vi ska gå hem. Tänkte att hon kanske skulle vilja gunga. Det älskade hon sist iallafall! Så söt var hon när hon gungade för första gången, min lilla tös! Vad ska ni hitta på imorgon pojkar & flickor? Hoppas det är härligt väder så man kan få lite motion:)


11-01-23

Nu ska jag blogga igen! Har faktiskt inte orkat i helgen. Hela helgen har jag & Kate spenderat med Ida. Mina underbara tjejer! I fredags möttes vi upp efter skolan. Alex & Jonathan passade Kate så jag & Ida kunde träna tillsammans. Vi var pågymmet i 3 timmar, kändes ju inte helt fel! Träningsvärk hade jag både igår & idag, haha! Det är skönt på något vis, men ändå så gör det så ont. Efter träningen gick vi & köpte pizza som vi tog med oss hem till Alexandra & Jonathan. Det kändes verkligen som vi var överallt! Sedan åkte vi hem till Alex & Jonne & var där på kvällen. Sedan åkte jag, Kate & Ida hem till oss & så sov Ida här med mig & Kate. Eftersom jag & Kate var själva så var det skönt att ha Ida här, haha.

På lördagen gjorde vi verkligen ingenting! Bara slappade, kollade på film & segade. Bara vara med sin vackra unge & med sin vackra bästis, det går nog inte att slå skulle jag tro. På kvällen fixade vi tacos & kollade på Forrest Gump. Vi bara mös! Sedan så fick jag & Kate sovsällskap en natt till. Kate sov mellan oss. Känns som vi är liten familj haha. Så idag har vi inte gjort så mycket heller. Käkade lite & sedan kollade vi på SATC avsnitt från den mucho vackra boxen. Efter det åkte Ida för hon skulle träna & efter det har jag & Kate bara slappat. ÄNNU EN DAG:) Nu kommer mamma snart hem & det ska bli mysigt! Ska bara plocka lite nu. Tänkte fixa en dagens insperation senare med. Hoppas ni haft en fin helg, för det har jag & Kate haft. PUSS!


11-01-21

Är i skolan. Kate sover så just nu är det lungt:) Blir en mobilblogg senare. Slutar snart & då möter vi upp Ida & sedan blir det träning!:) Puss puss!

11-01-20

Nu ska jag packa min väska tills imorgon & Kates skötväska ska med packas. Syndade ikväll & åt lite godis, faktiskt. Ska ju trots allt träna imorgon med så det ska nog gå bra:) Efter packandet ska jag lägga fram kläder till Kate som hon ska ha på sig imorgon & jag ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig med. Usch, hatar det. Just nu ligger ALLA mina kläder huller om buller, fyfan. Vet iallafall vilka dojor jag ska ha. Mina super snygga mc boots från scorett. Älskar dom! Kläder är ett jävla problem. Nu ska jag börja med allt innan jag somnar i soffan. Sedan blir det sängen & lyssna på Karlavagnen. Godnatt med er fina:) Puss & kram



Detta får bli dagens insperation.

Jag är själv en stolt ägare utav dessa boots.

Dom blir dina för 1099:-

Finns på scorett.

DÖ SKÖNA & DÖ SNYGGA!


11-01-20

Kate ställde precis sig upp utan något stöd! Duktiga tjejen:) SÅ stolt mamma!<3

11-01-20

Så, nu blir det ett inlägg! Just nu är Kate hos sin pappa. Han hämtade henne runt halv 4. Det är alltid så att jag saknar henne även om hon bara är borta en liten stund. Sedan är man ALLTID orolig med. Varje gång hon inte är med mig så är man orolig. Det är väl en del i av att vara mamma. Att vara orolig & saknar sitt lilla barn.

Iallafall, efter hon åkte iväg med Henrik så ringde jag Ida, pratade lite med henne. Sedan ringde Amanda mig & vi tjatade lite med. Jag har så fina vänner! När mamma slutade jobbet så hämtade hon mig & körde mig till rosenlundsbadet. Där simmade jag i en timma. Känner mig så duktig:) Tror ni inte att när jag väl kommer in i omklädnigsrummet & kollar ner i min kasse med mina handdukar & allt annat att jag GLÖMT min bikini. Hjälp. Som tur var hade jag en svart bh & ett par trosor med mig som likaväl kunde vara bikini så fick köra på det. Hade inte varit så roligt annars haha. Typsikt mig. Efter jag simmat så tog jag en dusch. Duschade länge. Det är nog den skönaste man kan göra. Sedan blev det basu. SÅ HÄRLIGT! Mamma kom sedan & hämate mig. Vi åkte & köpte välling & sedan åkte vi hem. Så nu är vi hemma. Bara en liten tös som fattas. Min fina unge, men snart kommer hon hem igen:)

Imorgon ska vi till skolan på förmiddagen. Efter det ska vi möta upp Ida. Jag & Ida ska träna tillsammans. Ska bli så roligt! Efter det ska vi hem till Alex & va där & mysa. Ska bli roligt! Nu är min lillgris hemma! Ska mata henne med en flaksa vällväll nu & sedan ska jag försöka få henne att nana. Som jag saknat dig! Jag skirver lite senare:) PUSS



11-01-20

Nu ska vi vila. Kate är dunder trött. Tupplurar är livet:)


11-01-20

Godmorgon på er! Nu är vi uppe. Såklart är det Kate som vaknar före mig men jag ligger & drar mig lääänge! Nu ska vi göra frukost. Sedan ska vi slappa hela dagen, eller iallafall tills Henrik kommer. Han ska ha Kate en stund idag. När Kate är hos sin pappa så ska jag åka & träna. Det blir bra:)! Just nu lyssnar vi på Hakuna Matata, detn var ganska uppskattad faktiskt! Det är så roligt att Kate älskar musik & att dansa. Så himla sött! Så nu blir det frukost för oss. Hörs snart:) Puss & Kram!




11-01-19 - Förlossningsberättelse.

Sådär ja! Nu sover Kate i sin säng & jag kan sitta här en stund utan att bli störd. Då tänkte jag ägna den tiden till att skriva min förlossningsberättelse.

Det hela började på måndagmorgonen den 15e mars runt kl 5-6 någon gång, kommer inte exakt ihåg. Jag kände lite mensvärks aktigt. Hade ju inte haft mensvärk på nästan 9 månader så det kände man igen direkt. Jag låg i kvar i sängen för det gjorde inte ont direkt. Mamma åkte till jobbet, allt var som vanligt men allteftersom dagen gick, desto mer kändes "mensvärken". Jag åt som vanligt, sov en hel del. Andades när det gjorde lite mer ont. Jag facebookade med. Skrev att jag hade börjat få ont & de flesta trode att det bara var förvärkar. Då tänkte jag något i stil med " Ska jag ha såhär ont i flera veckor innan beisen kommer?!" Jag var DUNDER säker på att jag skulle gå över tiden. Kate var nämligen beräknad den 23e mars så detta var en vecka innan. Dagen gick & det gick rättså bra. Jag tog alvedon & vilade. Sedan när jag gick på toa mitt på dagen, så var det något slemmigt. Ja, ni som fött barn vet ju vad jag talar om. Det ökända slemmproppen! Jag var nästan helt säker på att det var den som släppt så jag ringde mamma. Varje gång jag ringde blev hon orolig haha. Hon trode säkert att mitt vatten hade gått, men icke sa nicke! Jag läste om slemmproppen på internett & man blev både nervös & glad på samma gång. Jag kan ju inte påstå att jag direkt längtade efter förlossningen. Dagen fortsatte att gå. Jag messade mina kompisar & berättade att jag började få ont & alla var så uppspelta! Jag pratade med Klara, min fina vän i telefon under dagen & hon sa "Julia! Imorgon kanske du ha bebisen där!" Jag - " Haha, neeeeej!" Herregud. Jag förstod nog inte riktgit att ena dagen skulle Kate vara i magen & nästa dag skulle hon vara utanför. Hela grejen att det går på en dag från att vara gravid till att bli mamma, det är helt galet! Dagen fortsatte & gå & jag kände av värkarna mer & mer.

Denna bilden var den sista gravidbilden som togs i detta hem:)

 

Mamma kom hem efter jobbet. Då kan klockan varit runt halv 7 på måndags kvällen. Vi tog det lugnt, kollade på tv, åt lite & sånt där som man gör efter jobbet. Min bror bodde hemma då med så vi alla tre var här. Desto mer tiden gick, desto mer ont fick lilla jag. Fyfan, värkar är inte att leka med alltså. Jag stod böjd över våra barstolar när värkarna kom & då sa mamma att hon tror att detta verkligen hade satt igång. Vi ringde till förlossningen & det var en väldigt lugn kväll så vi var varmt välkomna dit såfort vi ville. Jag ville ta en dusch innan vi åkte så det gjorde jag. Det var riktigt skönt kan jag säga. Efter det tog jag på mig ett par dunder sköna mamma tights, ett slappt linne & en kofta. Rosa foppa tofflor på det, hur snygg var man inte alltså:) Vi sa hejdå till min bror & så åkte vi. Vi åkte förvi 7 eleven för att köpa lite mat till mig. Köpte macka, choklad & cola. Denna gången var det verkligen ingen light cola haha! Vi gick in på 7 eleven för att handla, trofan att jag får en värk innan vi ska gå in så jag fåt stå & hålla mig i bilen. Sedan får jag en värk när vi ska betala haha. Vi sa till tjejen i kassan att vi skulle åka till förlossningen & hon blev helt uppselt. Lycka till sa hon:) Söt!

 

Vi kom fram till förlossningen lite 23.30 på måndagskvällen. Jag ringde min pappa innan vi gick in, han var med uppspelt! ALLA var det haha! Jag skickade mass sms till mina kompisar & hjälp, det kändes nästan som att alla skulle föda haha. Innan vi gick in till förlossningen så satt både jag & mamma & messade som galningar! "Vänta lite, jag måste bara skriva klart!" Vi kom in till förlossningen. Där fick jag & mamma gå in i ett super litet rum med någon barnmorska. Fast det var inte henne jag hade sedan. Dom satte ett ctg på min mage. Det är någon sak som kollar barnets hjärtslag. Hon undersökte mig med. Kollade hur många cm jag var öppen. Jag var oroligt för att det inte skulle vara någon cm alls, med det var det. Det var 3 st & vi fick stanna så vi slapp åka hem, skönt! Vi var väl i det lilla rummeti någon timma. Ctg grejen tog sin lilla tid för man skulle se hur allt var med barnet. Jag fick även hålla i någon liten sak som man skulle trycka på varje gång man kände barnet röra sig. Lite drygt där inne i det lilla rummet. Efter en stund fick jag den barnmorskan jag skulle ha genom hela förlossningen. Agneta tror jag hon hette. Världens bästa! Efter jag fått vara i det lilla rummet med mamma så fick vi ett eget rum. Det var mycket bättre än vad jag förväntat mig. Det var ett ganska stort rum plus att man hade ett eget badkar, en egen toalett, en egen dusch, en egen radio & två sköna fotöljer!

Sista gravidbilden EVER!

 

Jag fick sjukhuskläder. Det var en blå rock, eller vad ska man säga. Ett nattlinne typ fast mer ärmar & knäppning. Inte så värst fint, men skönt;) Sedan fick jag ett par trosor & världens största binda. Haha, va chockad jag blev när jag såg det! Men det var helt okej med:) Trosorna var typ som ett par vita strumpbyxor som man klippt av en but upp på låret. Ungifär så.

 

Jag fick två panodil som smärtlindrande, vet inte om dom hjälpte direkt men dom gjorde det inte värre så. Efter jag fått dom så tog jag ett skönt bad. Det var nog det skönaste badet jag någosin tagit! Det lindrade verkligen mina värkar, men jag blir så förbannat trött av att bada. Så jag badade i kanske en kvar tjugo minuter. Skönt var det iallafall. Världens smartaste badkar var det där. Det var som en stor hink, som man öppnade där framme så man klev in i badkaret. Sen var det lixom en liten stol där inne så man fick sitta skönt. Man fick förståss inte öppna badkarsdörren innan allt vatten är ute, då blir det inte så roligt haha. Men jag lyckades att fixa det:)

Det smarta badkaret!

 

Efter jag badat tog jag på mig mina vackra sjukhuskläder. Tiden gick, jag fick mer & mer ont. Tyvärr är jag en sådan person som inte vill fråga så mycket om hjälp. Så jag nästan låtsades att jag inte hade så ont för att inte besvära barnmorskorna, vilket är väldigt löjligt för jag hade världens bästa & det är deras jobb. Men min kära mamma hjälpte mig. Efter ett tag fick jag en morfinspruta. Den tyckte jag inte hjälpte alls! Jag blev bara snyrrig när jag skulle gå & kissa. Den kanske hjälpte lite, för jag somnade mellan värkarna, vilket inte var lång tid men man behöver den lilla vilan man kan få! Tiden gick. Ont som fan gjorde det. Barnmorskan kom in & kollade hur mycket öppen jag var. Det gick rättså långsamt men framåt. Jag hade så himla ont så jag bad efter något mer smärtstillande. Hon föreslog lustgas. Det testade jag & GUD VA UNDERBART DET VAR<3<3<3<3<3!!! Lustgas var det absolut bästa jag testat i hela mitt liv haha! Man blev helt snurrig, men på ett skönt sätt. Man kan faktiskt säga att man känner sig full, på en skönaste sättet du kan tänka dig. Fast för alla är det inte så. En del kräks & kan verkligen inte ta det, men för mig funkade det prima! Det jobbiga var bara att man var tvugen att tajma lite. Man skulle börja andas lustgasen när man började känna minsta lilla värk. Började man lite försent så gjor det lika förbannat ont. När man har lustgasen så känner man fortfarande smärtan, men det blir lixom så långt bort på något sätt. När jag fick den blev jag lycklig. Jag bad mamma ta kort på mig. Jag tog kort på mig själv & var allmänt flummig!

 

Mamma tog översta kortet, där jag försöker visa för er alla hur underbart det är med lustgas.

Jag tog det understa. Posar rätt fint när jag ligger i värkar:)

 

Barnmorskan kom in igen. Hon frågade om jag var nöjd med detta eller om jag ville ha epidural. Epidural är en salgs bedövning man får i rygggen. Den gör att man nästan blir förlamad från midjan & nedåt. Jag tackade nej till den för jag var fullt nöjd med lustgasen! Hon sa att hon skulle komma in igen om 45 minuter & kolla vad jag ville då. Någonstanns emellan här tror(!!) jag att hon tog hål på fostervattnet. Mitt vatten gick inte av sig själv så dom fick ta hål på hinnorna som höll det inne. Jag säger bara fy sjutton så ont det gör när dom undersöker en. kollar hur många cm man är öppen eller då tar hål på fostervattenshinnan. Dom säger alltid till innan dom gör det. Dom säger ungifär såhär "Nu kommer du att känna ett litet tryck." SHIT vilket tryck det är. Det gör ont som fan kan jag säga. Dom som har epidural känner oftast inte det, efter som man i stort sätt är förlamad under några timmar. Iallafall, barnmorskan kom in igen efter ett tag & nu kan jag meddela att jag VERKLIGEN ville ha epidural. Hon sa "Okej Julia, då får du det!" Narkosläkarna stod utanför & var beredda på att sätta in en epidural på mig, men innan det skulle min barnmorska kolla hur mycket öppen jag var. I detta skede kan jag nämna att jag höll på att bli galen för jag hade så förbannad ont. Då säger Agneta. "Julia, vi hinner inte med någon epidural för nu kommer bebisen!" Jag säger då något i stil med " NEEJ JAG SKA HA EPIDURAL NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Jag fick ju såklart inte det haha eftersom det var dags att krysta. Då var klockan halv 7 på tisdagsmorgonen. Helt plötsligt slutar värkarna att komma & jag känner att jag verkligen måste bajsa. Det säger jag till min barnmorska. Jag var dessutom fortfarande snurrig sedan lustgasen. Detta gick fort som tusan, från att jag ville ha epidural tills att jag ska krysta gick väl på ett par minuter. Jag säger till min barnmorska såhär "Jag måste gå på toaletten!" Hon "Nej Julia, det är barnet som trycker så det käns som att du måste basja." Jag "NEJ, jag MÅSTE gå & basja!!!" Hon "Nej, julia. Det är barnet som kommer nu!" Jag "JAG MÅSTE BAJSA!!!!" Hon "Julia, det är barnet som vill ut nu" Jag "Okej, då bajsar jag nu då!" Hon "Det får du gärna göra!" Så känner jag ett enormt tryck som jag verkligen inte kan stoppa. Det är krystvärkarna. Man bara trycker på av sig självt. Det går inte att beskriva, en enorm kraft! Fick en krystvärk, sedan fick jag en till & sedan fick jag ännu en. När den sista kom, trodde jag att jag skulle avlida. Jag trodde att jag skulle spricka i tusen bitar! Jag sa det till barnmorskan. "Jag spricker nu!!" Hon "Nejdå, krysta nu Julia!" & då gjorde jag det. Det går lixom inte att hålla emot hur jävla ont det än gör. Det bränner & man tror att man ska spricka från alla håll som finns. Så efter endast tre krystvärkar på endast FEM minuter så var Kate ute. Jag kan inte ens beskriva den känslan när Kate kom ut. Det känns som något lixom glider ur än & det är så sjukt skönt. En sån lättnad. Helt plötsligt var Kate där. INGEN OLLE?! Gissa om jag blev förvånad. Det första jag sa var " ÄR DET MIN UNGE?!" haha. Lite hög på lustgas & utmattad så är det helt okej att säga så. Jag tror alla skrattade åt mig & det gör jag ju i efterhand haha. Så fem över halv 7 på tisdagsmorgonen den 16e mars blev jag mamma till världens finaste unge. MIN UNGE haha! Kate Karin Elleonora Elvira Billie Larsson. Mitt hjärta<3 Hon vägde 3105 g & var 48 cm lång.

 

Kate, jag älskar dig mest i hela världen.

Du är det absolut vackraste jag har.

Aldrig, aldrig någonsing ska jag lämna dig.

Jag finns alltid här, jag är din mamma, din bästa vän.

Utan dig, då vill jag inget mer.

<3

 


11-01-19

Lite bilder på min lilla familj:)
Jag älskar er!<3


11-01-19

Nu har vi varit & handlat lite. Det var extrapris på blöjor på Willys. Köp tre packet & betala bara för två. Jag tycker bäst om Libero. Vilka blöjor använder ni till era bebbon ni som är mammor & läser? Det gjorde jag:) Även några burkar lasange till Kate. Vi köpte lite krubb till oss med. Ikväll ska jag göra fruktsallad till oss, SJUKT SUGEN PÅ DET! Efter Willys åkte vi till ÖB, där jag skulle köpa våtservetter till bebbo. Dom är billiga där, 72 st servetter för 10 kr. Mammorna på öppnaförskolan tippsade mig. Har alltid köpt pampers men dom är ju mycket dyrare! Köpte fyra paket där, men dom verkar vara helt okej & då är jag nöjd:) När jag var där inne så hittade jag en cool leopad filt. tänkte att den kan Kate ha i sin vagn i vår & lite i sommar när man vill ha något gossigt. På sommaren kan den ju va i vagnen så man kan tlänga över den över vagnen när hon vill nana. Sen fanns även min ansiktskräm där, billigare än vad den brukar vara, så då köpte jag den! Den burkar väl kosta runt 65 men på ÖB kostade den runt 50 tror jag. Nu är mamma i köket med Kate. Dom lyssnar på Duffy & laga lite mat som vi ska äta imorgon. Så snart är det min tur:) Hörs snart, blir ju en förlossningsberättelse senare! SPÄNNANDE!


Allt ovan är från ÖB.

Våtservetter 10 kr paketet

Ansikstkräm runt 50 lappen

Leofilt 30 kr


11-01-19

Nu ska vi käka lunch, eller iallafall jag. Vi får se om Kate vill ha än. Vi går nog inte ut alls idag ändå. Kan ju faktiskt träna lite här hemma om jag vill. Jag tänkte faktiskt skriva min förlossningsberättelse senare. Har ju dragit ut på det i förfan 10 månader! INTE OK. Så den ska bli av idag:) Först, lunch!


11-01-19

Kate.
Dagens outfit.

Alla plagg kommer frn h&m.


11-01-19

Nu är vi uppe! Kate verkar pigg idag. Inget bajs änsålänge:D Nu ska vi fixa frukost, hörs snart! PUSS

11-01-18

Inte kan jag sova. Lägger upp min första film här på bloggen på Kate. Denna filmades för någon månad sedan. Min tös är så duktig, nappen är ett måste! Haha:)


11-01-18

Insperation.
Jävligt snygga linnen från www.KanDeeshop.se
Vad tycks?

 

 

 

 


11-01-18

Det har inte blivit så mycket bloggande idag faktiskt, men min lilla gris vart ju sjuk. Nu har hon sovit en bra stund & jag hoppas på bättring imorgon faktiskt. Vi kan inte åka till öppnaförskolan för magsjuka smittar ju efter man blivit kry ändå så blir en hemma dag imorgon med. Vem vet, jag kanske blir sjuk? Skulle verkligen inte förvåna mig. Håller tummarna för att jag inte blir sjuk:) Imorgon blir det förmodligen lite mer bloggning. Hoppas ni haft en bra dag! Innan jag lägger mig så lägger jag upp en dagens insperation. Puss & kram svennebanan:)


11-01-18

Idag är lilltjejen magsjuk. Det var nog det som spökade igår trotts allt. Idag är inga kräkningar men andra saker. Ja, ni förstår. Lite feber med. Hon är inte så dålig utan ganska pigg, men hon är ändå sjuk. Tycker synd om lillan:( Hörs snart igen, pussar:)

11-01-17

Kate sover & har gjort det ett tag. Jag är så sjukt sugen på godis, det är riktigt jobbigt!:( Imorgon ska vi ut till habo till kära Klara. Ska bli riktigt roligt!:) Snart får jag väl ta lägga mig med. Sov gott med er fina! PUSS

11-01-17

Nu har vi både hunnit med att spy, städa efter spyan, laga mat, äta & sova. Jag är faktiskt inte den som spydde, utan Kate är den skylldige! Jag stod vid spiden i godan ro & helt plötsligt så sprutar det ur Kates mun. TVÅ omgångar efter varann. Hjälp! Det gick bra, förutom att hon spydde på våran ryamatta men det är inget som kan hjälpas. Jag fick byta kläder på bebben, släpa ut den stora mattan på balkongen, tvätta Kate & spola av stolen i duschen!  Jag ringde både till mamma & pappa & frågade om hon var magsjuk & det trodde vi först, men nej det tror jag verkligen inte längre. Hon var pigg både innan hon kräktes & direkt efter. Ingen feber, äter som vanligt & har inte gjort något speciellt i blöjan så det blev ingen magsjukedom här. PUH:) Efter det så fortsatte jag med maten. Det blev riktigt gott faktiskt. Kate åt med lite, men resten fryser vi in i små burkar till henne. Efter det somnade vi en liten stund i soffan. Nu är Kate i full gång på golvet & jag har ont i huvudet & är sjukt sugen på godis! Blir galen.


11-01-17

Tänkte tipsa om en tävling som jag är med i! Man kan vinna en fin fin skötväska om man är med. Jag & Kate behöver verkligen en ny & fin skötväska att pryda vagnen med:) Så läs på bilden vad ni ska göra för att tävla. Lycka till!:)









11-01-17

Nu är vi hemma! Vi gick en runda på 40 minuter. Lite svettig blev jag allt, men inte lilla Kate. Hon sov så gott där i vagnen instoppad i sin snygga rosa åkpåse:) När vi hunnit gå kanske 5 minuter, så kör jag rätt i en hundbajs! FYFAN! Jag blev riktigt irriterad. Fick köra tusen gången i snön för att få bort skiten! Hatar när folk inte plockar upp bajset efter sina hundar. Det är ju inte hundarna som bajsar för att förstöra men deras ägare borde ju för sjutton förstå att dom inte kan låta deras hundar bajsa på trottoaren (!!!!!!!!!!!!) & sedan inte plocka upp det. Vem låter ens sin hund bajsa på trottoaren? Det skulle aldrig jag göra iallafall. Även om det är snö så kommer ju skiten fram när snön smälter! BLÄ! Fick bort bajset iallafall som tur var.

Nu är vi dunder hungriga & ska laga lite middag. Det blir ris & korvstroganoff. Mumma:) Skirver lite senare. Pussar & kramar.


11-01-17

Nu ska vi ut i friska luften på en prommenad! Kate är super duper trött så hon kommer förmodligen att sova & jag kommer få behövlig motion. När vi kommer hem ska jag fixa lite lunch. GOTT! Här är några bilder på mitt charmtroll när hon åt frukost. Hörs snart! PUSS



 


11-01-17

Nu har vi äntligen kommit upp ur sängen! Idag fick jag ligga & slummra riktigt länge! Nu ska jag fixa frukost till oss. Kate får macka & lite youghurt. Själv vet jag inte vad jag ska slänga ihop! Vi ska iallafall ta en prommenad idag tänkte jag. Jag måste komma ut lite idag.  Är faktiskt förkyld igen, men det är bättre nu. Lite tråkigt väder faktiskt, men men vad ska man göra åt den saken. Tänkte att jag kunde gå en sväng med Kate till en lekpark & så kan hon få gunga lite. Det gillar hon!:)

Tänkte att jag skulle börja lägga upp videos här på bloggen på Kate bland annat. Jag har inte en susning om hur man laddar upp på youtube & sånt där innan. Någon kunnig som vill hjälpa? Tack på förhand:) Nu blir det frukost & sedan ska jag förbereda lunchen! Skriver snart igen! PUSS!


11-01-16



Graviditeten &
 förlossningen.

Jag:

*Vilka var dina favorit kläder? Jag hade på allt som jag har på mig nu, faktiskt. Men tights var skönast:)
*Vad var din/dina favorit rätter? Jag älskade fiskbullar & potatis, åt även TON av clementiner.
*Vad var dina/din favorit dryck? Det var nog cola som jag verkligen ville ha sedan lite senare i graviditeten.
*Vad tyckte du inte om? Lax & curry.
*Var det någon favorit rätt som ändrades? Nej, tror inte det.
*Vad var du mest sugen på? Godis, absolut!
*Hade du halsbränna? Nej, ingen alls.
*Hade du foglossning? Lite granna ja.
*Hade du sammandragningar? Nej, inga alls det heller.
*Mådde du illa? Oja, något otroligt!
*Vilken sovställning var bäst? Jag sov på mage tills sista natten. Så från vecka ett till vecka 39 sov jag på magen. Riktigt konstigt, men det funkade super bra!

*När var din BF dag? 23 Mars

*Gick du över tiden? Nej, Kate kom en vecka för tidigt.
*Hur mycket gick du upp i vikt? Jag gick nog upp runt 20, lite mindre tror jag men kommer inte riktigt ihåg.
*Hade du mycket vätska i kroppen? Nej.
*Hur var ditt psyke? Inga humörsvängningar alls, bara riktigt trött hela tiden.
*Gnällde/klagade du? Lite, hade så ont i ryggen & mådde så himla illa.
*Vad trodde du det var för kön? Jag var dunder säker på att det var en Olle i magen.
*Visste du vad det var för kön? Nej.
*Hur låg ditt SF mått? Det var alltid bra enligt bm.
*Var du rädd för något? Jag var rädd för att dö under förlossning. Men när jag väl var mitt i förlossningen hade jag inte en tanke på det.
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Snabb, utan en massa komplikationer.
*Hur ser du på graviditeten idag? Den var helt okej. Finns de som har det mycket värre, eller mycket bättre haha.

Förlossningen:

*När började din förlossning? På måndagmorgonen runt kl 06.00 den 15 mars.
*Hur började den? Jag började känna av lite "mensvärk".
*När åkte du/ni in till förlossningen? Vi var inne på förlossninegn 23.20, samma dag.
*Varför? Dom tyckte att vi skulle komma in & kolla hur öppen jag var.
*Vem/vilka åkte du in med? Min mamma.
*Fick du/ni åka hem igen? Nej, jag var 3 cm öppen så vi fick stanna.
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Ryhov.
*Hur mycket var du öppen när ni kom in? 3 cm.
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Jag hade jävligt ont & sedan kom Kate.
*Vilka/vilken var med under förlossningen? Min mamma & två barnmorskor.
*Tog du nått smärtstillande? Fick en morfinspruta som inte hjälpte alls, sedan tog jag lustgas. Shit, det var underbart!
*Grät du? Ja.
*Vad tyckte du var jobbigast? Att det gjorde så jäkla ont.
*Var du rädd för något? Att jag skulle dö, att barnet skulle dö, att jag skulle bajsa på mig & att jag skulle spricka sönder..
*Hur lång tid tog det? Från första minsta lilla värken till sista krystvärken så tog det ca ett dygn.
*Hur ser du på förlossningen idag? Jag hade en rättså bra förlossning, faktiskt.

Barnet:

*Vad blev det för kön? En liten tös.
*Hur mycket vägde barnet? 3105 g.
*Hur lång var barnet? 48 cm.
*Vad var huvudomfången? Oj, det har jag inte i huvudet.
*Hur mådde barnet? Hon mådde precis som man skulle!




11-01-16

Insperation till er modelejon.
Ni kanske har hört att Elin Kling har en kollektion för H&M.
Den består av 9 plagg & två accessoarer. På henne blogg skrev hon att den beskrivs som en modern, ljus och minimalistisk kollektion med bohemiska influenser. Vilket stämmer perfekt! Jag gillar verkligen denna kollektion & dessutom älskar jag Kling! Hon är underbar & underbart snygg! Tänkte lägga upp alla 9 plagg här & de 2 accessoarerna så får ni tycka till. Hiss eller diss? En riktigt hiss enligt mig!
















Bilder från http://www.elinkling.net/stylebykling/2011/01/10/elin-kling-for-hm-pieces/


11-01-16


Nu är vi hemma igen! Först var jag & tränade på rosenlund. Först körde jag på crosstrainern i 10 minuter. Det är så roligt när man kan se hur många kalorier man förbränner & på dom 10 minuterna förbrännde jag 111 kalorier, det var helt okej! Sedan gick jag & bytte om till bikini & så simmade jag i 30 minuter. Hade inte lika lång tid på mig idag som i fredags men det var skönt idag med & jag hann med en hel del ändå tycker jag. Crosstrainern tog musten ur mig, den är så jobbig men ändå skön tycker jag. Tänkte att jag kan ta lite mer tid varje gång jag är där. Någon gång kanske jag bara vill vara på gymmet & andra gångern kanske jag bara vill simma. Jag tycker om att simma faktiskt. Vad tycker ni mest om?

Efter det så åkte vi till Alexandra & Jonathan. Alltid lika mysigt där. Pratade lite & kollade lite på film. Jonathan hade köpt dumle chokladkakor. Kate fick smaka lite & hjälp vad hon blev galen! Hon åt MASSOR. När jag skulle ta en bit, så slängde hon sig på mig & när Alex hade choklad i handen så tog hon hennes hand och drog den mot sin mun så hon kunde få mera, haha. Efter några timmar tog jag & Kate bussen hem. Jag är en stammis på bussen nuförtiden. Innan var jag dö rädd för att åka buss med vagn. Inte längre! Åker buss super dunder ofta & jag är inte rädd nu. Frågar efter hjälp ifall det är något problem & vissa är så snälla som frågar om jag vill ha hjälp & dom ska ha ett stort cred! Grejen är att när dom frågar så behöver jag aldrig hjälpen, men jag blir så glad ändå! Så nu sitter jag här hemma med mami. Kate ligger i sin säng & sover så skönt. Hon är uttröttad efter kvällen, lilla sötnosen!

Jag tänkte faktiskt göra en insperation till er ikväll. Har inte gjort det på länge! Tänkte skriva en sak här med & fråga er, ni som läser. Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad vill ni veta om mitt & Kates liv? Några förslag eller frågor är hjärtligt välkommna! Bara så att ni vet:) Hoppas ni får en fortsatt bra kväll & att ni får sova gott inatt. Snart kommer en insperation! Godnatt från mig, puss & kram!




11-01-16

Nu har nästan halva dagen gått. Det går så himla fort ibland haha! Nu har Kate precis fått mellanmål, ett päron & en bruk frukt pureé. Det var smask enlig henne! Nu dammsuger mamma, Kate är LIVRÄDD för dammsugaren. Stackars Kate. Jag satte på hög musik så nu dansar & sjunger vi istället, lite bättre! Ska packa min väska nu med så ska jag snart åka iväg & träna. Är så pepp på det:) Efter det ska jag & Kate förmodligen till Alex en stund. Blir mysigt! Vad ska ni göra resten av dagen? PUSS


11-01-16

Idag är min lilla gossegris 10 hela månader! Hjälp så fort tiden går! Nu är det bara två månader kvar tills min lilla tjej är ett helt år! Det käns som igår jag var på förlossningen & som igår när jag plussade (när jag såg att jag var gravid)! Blir nästan lite ledsen, fast på ett bra sätt, men när jag tänker på min lilla groda som blivit stora tjejen så är jag så stolt för att hon är min dotter:) Vackra Kate, jag älskar dig mer än precis allt annat på denna jord. Du är det finaste & det underbaraste som hänt mig. Utan dig Kate, då vill jag inte finnas. Du är mitt liv! Jag älskar dig mitt hjärta. Puss & kram från mamma!<3


11-01-16

Godmorgon alla fina! Har ni fått sova gott? Jag & Kate har sovit ganska gott. Ville sova vidare när Kate började vakna till liv & gnälla men jag gick faktiskt upp & nu är jag pigg! Nu har jag klätt på Kate & nu ska vi göra frukost. Jag är verkligen ingen smörgås människa längre, isåfall ska det vara med riktigt gott pålägg & riktigt goda frallor eller baugetter. Äter nästan aldrig smörås här hemma längre. Vi har faktiskt över lasange sedan igår så den tror jag att jag ska knarpa i mig till frukost & sedan får jag äta något igen innan jag ska träna. Jag ser verkligen fram emot att få träna idag! Ska bli så skönt! Nu ska vi fixa lite frukost då, eller om man kanske man säga brunch till mig & Kate sedan blir det städning! Vad ska ni göra idag? Hörs lite senare, puss & kram!

11-01-15

Jag har inte hunnit med att blogga idag faktiskt. Ska berätta om min dag nu istället:)

Först så vaknade jag & Kate. Hon var jobbig imorse & jag blir sjukt irriterad när jag är trött. Hon lixom ligger bredvid mig & gnäller rör sig fastän hon blundar. Vet inte riktigt om det är någon period men iallafall tog mamma henne en stund på morgonen så jag fick sova lite lugnt, skönt:) Efter vi ätit frukost & klätt på oss så skulle vi bege oss till kulturhuset på loppmarknad! Där satt min kompis Malin med sina två kompisar & samlade in kläder till barn i fattiga länder. Jag har ju en massa barnkläder som Kate inte kan ha längre. Hade ändå behövt göra mig av med dom & vad är inte bättre än att ge dom till behövande små barn? Kläderna vi gav var i srtl 50-52 & i strl 62, så kläderna var i princip till nyfödda. Så det känndes bra:) Kate blev nöjd med när hon kunde hjälpa andra, såklart! Efter det åkte vi för att äta lunch, det gjorde vi på bernards. Vi tog kyckling wraps med taco chips & guaccamole. Riktigt gott var det! När vi satt där så njöt Kate som bara den! Hon flirtar med precis ALLA hon ser. Nu när hon kan vinka så vinkar hon till alla, ler så sött hon kan & om dom inte kollar så skriker hon till så dom gör det & sedan så vinkar hon & ler. Smart tjej va? Efter det så åkte vi till Willys på A6 så handlade jag lite grejer där tills jag & Ida skulle laga mat här hemma. Efter det så åkte vi hem & jag & Kate la oss i soffan & slappade tills Ida kom, vi var så trötta! När Ida kom så lagade vi lasange & gjorde sallad. Riktigt gott blev det. Efter det så åt vi godis, det är ju trots allt lördag:) Jag har haft en så underbart bra kväll med mina bästa tjejer! Ida & Kate är helt underbara!

Imorgon är det städning på schemat! Jag frågade mamma om hon kunde passa Kate två timmar imorgon om jag städade flitigt imorgon & det gick hon med på. Då ska jag ta & simma. Vill känna mig lite duktig & träna imorgon! Det är lite kvalitetstid för mig. Att vara själv lite & ta hand om sig själv. Även fast det bara är två timmar är det skönt! Det roliga är att jag saknar Kate varje lite stund jag är ifrån henne. Jag trodde ALDRIG & då menar jag verkligen aldrig, att jag skulle kunna känna såhär för en sådan liten person, men hon är mitt liv. Mamma är världens bästa barnvakt & det känns såklart bäst att låta mamma passa Kate när jag vill göra något men ändå är man orolig. Det är bara två timmar, men ändå så blir man orolig. Det är något litet som hela tiden undrar "Hoppas det går bra. Hoppas inget hänt. Hoppas allt är okej." Så tänker man. Det är så konstigt. Sedan när man träffar henne igen, efter två timmar så blir jag alldeles lycklig & hon med för den delen. Så underbart:) Men lite löjligt med tycker nog ni haha. Vänta bara tills ni får en egen liten knodd! Man får verkligen något helt annat att leva för, det går inte att beskriva. Hur har eran dag varit?

Nej, nu ska jag gå & tvätta mitt ansikte & borsta tänderna sedan ska jag sova. Imorgon är en ny dag. Pussar & kramar från mig<3




11-01-14

En fråga till er som läser bloggen. Hur ligger headern när ni kommer in här & läser? Är själva headern i mitten & inläggen under eller är det mer åt vänster eller höger? För det är konstigt här hemma hos mig. När jag är inne på internet explorer & kollar på bloggen så är headern & inläggen åt vänster men är jag inne på mozilla firefox & kollaar på bloggen så är headern & inläggen helt åt höger. Knasigt tycker jag! Hur ser det ut för er?

11-01-14

Så, nu är jag hemma! Jag känner mig så duktig, som en ny människa! Simmade en timma, det blev nästan 2 km. Det var riktigt skönt att få vara lite själv & träna lite. Sedan satt jag en stund i bastun & skrubbade mig. Åh, det var så skönt! Mamma hämade mig efter två timmar & det var perfekt! Det hade gått så bra med Kate, hon var super snäll (vilket hon ALLTID är typ). Nu har jag ätit lite. Blev icas hamburgade med lite, men bara lite potatisgratäng till & sedan gjorde jag en sallad med babyspenat, tomat, gurka & avokado. Det satt riktigt fint! Jag var så SJUKT hungrig efter jag simmat. Nu skulle jag vilja ha en fet godispåse men nej, inte ikväll. Imorgon kommer Ida hit & då får vi ha en onyttig dag. Ska bli GATT!

Kate älskar sina mockasiner! Dom är så söta så jag blir galen! Hon håller på att ta på dom hela tiden, lilla grisen! Nu ska vi fortästta mysa & kolla lite på tv. Vad har ni gjort ikväll:)? Godnatt från mig & Kate. Puss & Kram!



11-01-14

Så, nu är vi hemma! Det blev en sväng på A6. Först åt vi en sallad till lunch & sedan åkte vi till A6. Hade presentkort där på 500 som jag fick av några fina kompisar i lördags, när jag blev 19 år:) Jag köpte en foundation & en foundation pensel på Make Up Store på A6. Det är något jag behövde så jag & Ida gick dit. Dom sminkade mig så jag fick se vilken som passade. Vill även ha concealern & rougen dom sminkade mig med men har inte dom pengarna just nu. Sedan köpte jag ett par moccasiner till Kate på H&M. Dö söta!:)

Nu sitter vi här & jag matar Kate med kalops. INTE lasange haha! Fast hon gillade inte denna så mycket faktiskt. Får gå & hämta någon annan mat. Snart kommer mamma & hämtar oss. Hon ska köra mig till Rosenlundsbadet så jag kan träna ikväll. Ska bli roligt:) Vi får se hur det går! Blir nog ett inlägg till när jag kommer hem. Puss & Kram!




11-01-14

Nu har Kate fått i sig frukost. Det blev lite yoghurt & en macka. Nu ska jag fixa iordning Kate, klä på, ny blöja eftersom hon har någon tendens till att buppa i blöjan precis när den är bytt! Så är det små bebbon:) Sedan ska jag äta något & fixa mig för sedan ska vi ner till stan. Hoppas ni får en bra dag. Kommer antagligen shoppa något så jag lägger ut det sen. Puss & Kram!


11-01-14

Har inte fått sova så mycket inatt. Kunde inte somna när jag la mig så låg & lyssnade på massa dokumentärer på min iphone & sedan blev det karlavagnen. Efter ett tag vaknade Kate så hon fick sova bredvid mig & det dröjde verkligen innan jag somnade! Sedan var Kate lite gnällig inatt med så, men jag är dock taggad på dagen! Vackert väder utanför förnstret & Håkan Hellström strömmar ut ur högtalarna (som är lånade av Clara hihi)! Kate sitter i sin stol bredvid mig & äter på sin fot, vinkar lite & dansar lite. Hon är rätt nöjd. Ska göra frukost nu till oss två. Får se vad det blir:) Pussar & Kramar!


11-01-13

Nu ska jag sova. Kate har sovit länge. Imorgon ska jag & Kate träffa Ida & gå lite på stan & sedan på kvällen så ska jag ta & åka till rosenlundsbadet & simma. Har köpt ett simkort där. Då ingick även gymmet faktiskt. Simma så mycket man vill, & gymma så mycket man vill under en månad för 315 kr. Tycker det är helt ok faktiskt. Gymmet är väl inte det roligaste men det gör mig absolut ingenting! Pratade precis med Ida. Jag sa till henne att jag försöker lära Kate att göra slängkyssar. Det går inte så bra. Vi får försöka lära snuttan imorgon med, skulle vara kul om hon kunde göra det. Just nu är hon inne i en vinkperiod. Vinkar till allt & alla. Hon är även inne i en dansperiod. Såfort hon hör det minsta lilla musik, då dansar hon! Det är underbart!:) Min lilla gris håller på att bli stor. Snart är hon på discon & vinkar till killar. NEJ, fy. Sådanna tankar tar vi bort;) Godnatt på er, så hörs vi imorgon. PUSS!

Här dansar Kate en morgondans till Det snurrar i min skalle med Familjen.

Min unge är sjukt härlig:)<3


11-01-13: Svar på kommentar

Anonym om 11-01-12:
har du lös hår? :)
tkr defenitivt att du ska förtsätta :)

Svar: Nej, det är mitt riktiga, det är riktigt slitet nu så måste klippa det men inget löshår.
Jag tycker det är finast med eget långt eller eget kort. Löshår ser lätt så fult ut, men det beror ju på vem som har det & om den kan sätta in det på rätt sätt såklart:) Däremot är det inte min riktiga färg. Har råttfärgat så bloderad är jag haha:)

 

 

 

Fuck fult löshår!

11-01-13

Va glad jag blev för kommentarerna på förra inlägget! Även om det är mest bekanta & vänner som kommenterat så är det roligt:) Ska nog försöka komma igång lite igen. Är inte en så lätt period i livet men jag är glad mestadels hela tiden. Skriver inte ut vad det gäller här men mina vänner vet. Kan skirva ett inlägg om en liten stund igen:) Pussar & Kramar!

11-01-12

Ska jag börja igen? Det händer mycket i mitt liv just nu & allt är inte dirket så lätt. Om några slänger in någon kommentar så blir det nog att jag börjar lite igen. Skönt att skriva av sig med, right?:) PUSS


RSS 2.0